ОвенПрочетете ощеЛипсата на любов и внимание от половинката ви може

...
ОвенПрочетете ощеЛипсата на любов и внимание от половинката ви може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 март: Стрелец- бъдете ясни и открити, идеален ден за любов за Близнаци

Овен
Прочетете още
Липсата на обич и внимание от половинката ви може да ви накара да се чувствате депресирани и не задоволително привлекателни през днешния ден. Поговорете с ваш другар и не се вкарвайте в сходни филми. Ако нещата в работата ви през днешния ден не вървят по проект, не циклете на едно място, а непосредствено преминете към проект „ Б “, без да губите ненужно време. Променете метода си и бъдете гъвкави, с цел да се приспособите към измененията, които настъпват. Ще разполагате с много пари през днешния ден, само че не бъдете нехайни, с цел да не спрете потоците на пари, които идват към вас. Радвайте се на това, което имате, тъй като има хора, които нямат и една десета от това, с което вие разполагате.

 

Телец

Не давайте мотиви за ревнивост и кавги през днешния ден. Постарайте се да се приберете незабавно след работа и уведомете авансово колегата ви за натовареността в службата ви. Има огромна възможност напрежението и стресът в работата да ви дойдат допълнително през днешния ден, и да вземете някои недомислени решения, за които по-късно да съжалявате. Успокойте се и съхранете нервната си система, без да влагате толкоз доста страсти в работата ви. Не си хабете силите и не пилейте парите си за скъпи неща, с който си мислите, че ще впечатлите обкръжението ви. Спестете си това изхвърляне и показно харчене.

 

Близнаци

Този ден ще е съвършен за обич и романтика предсказват звездите. Чарът и силата, които ще излъчвате през днешния ден ще ви създадат неустоими за обичания ви човек. Всичко ще ви се получава с лекост и финес през този ден. Планувайте няколко часа от работното ви време, през което да сте оптимално съсредоточени и дейни, с цел да свършите огромен размер от задания, които са ви предоставени. Очаквайте положителни вести за финансите ви. Увеличаването на приходите ви несъмнено ще ви ентусиазира през днешния ден. Само внимавайте къде ги съхранявате.

 

Рак

Не се опитвайте да пазите загадка или да прикриете нещо от колегата ви, защото това единствено ще го направи още по-подозрителен по отношение на вас. Говорете си за всичко без тематики табу. Днес, ще работите на толкоз бързи обороти, че всичко ще минава около вас с гневна скорост, без знаете какво тъкмо се случва с вас. Ударете спирачката и погледнете проекта си за деня, с цел да не се окаже, че сте изхабили силата си за странични и маловажни неща. Бъдете изключително деликатни с финансовите транзакции и разплащания през днешния ден. Има огромна евентуално от неточност или срив в системата на електронните устройства.

 

Лъв

Вероятно, няма да усещате любовта на половинката ви през днешния ден толкоз интензивно колкото ви желае и ще се запитате, за какво все на вас се случва да сте подценявани. Спомнете си положителните времена от връзката ви и се пробвайте да ги повторите под друга форма. През този ден, ще сте мозъкът на компанията, в която работите и всички ще идват при вас за съвет или да споделят за даден проблем, който единствено вие може да разрешите. Без вас, работата на целият ви колектив ще забуксува. Денят няма да е изключително великодушен във финансово отношение към вас. Сега не е времето, в което да се пробвате да впечатлите приятелите ви. Един ден на разхищаване ще ви направи безпомощни най-малко за една седмица напред.

 

Дева

Твърде огромната ви ангажираност в работата и грижите за ваш непосредствен, който не е добре здравословно, евентуално ще оставят любовта на втори проект. Въпреки всичко, намерете време за вашето богатство. Внимавайте по какъв начин поддържате връзка сътрудниците и клиентите ви през днешния ден. По-консервативните ви събеседници може да се почувстват афектирани и наранени от някои ваши мнения. Спазвайте професионалната нравственос и дръжте езикът си зад зъбите. Въпреки, че няма да ви се желае да харчите пари през днешния ден, ще ви се наложи да инвестирате малко повече в професионалния ви аутфит. Добрият ви външен тип допълнен със забележителните ви умения за връзка с клиенти, бързо ще си възвърне инвестицията.

 

Везни

Подкрепете колегата си във вземането на значимо решение.   Не разбивайте фантазиите на половинката си, а покажете същинската си обич като деянията съпричастност. Все отново се стремите да се издигате дружно в фамилния и професионалния ви живот. Звездите през днешния ден ще ви дават неизчерпаема сила, благодарение на която ще съумеете да свършите два пъти повече работа от нормално. Планирайте добре дилемите и дайте най-хубавото от себе си. Шефовете ви ще са очаровани. Не се колебайте да извършите някои покупки, от които имате потребност и базови козметични артикули, които са ви на изчерпване. Финансовото ви положение е относително устойчиво за момента и може да си позволите да се поглезите малко.

 

Скорпион

Много е евентуално през главата ви през днешния ден да минават мисли, че сте с неверният човек на неверното място. Направете нещо, с което да се погрижите за себе си, с цел да не изпадате в сходни депресивни положения. Обикновено желаете бързо да свършите работата си в първата половина на деня и след това да сте свободни, само че през днешния ден ще ви се наложи да забавите темпото като разпределите дилемите през целия ден. Определено това не обичаният ви метод на работа, само че ще би трябвало да се съобразите с уговорките и на другите през днешния ден. Спрете да гледате какъв брой пари изкарват другите и да се сравнявате с сътрудници и другари. Не завиждайте, а се концентрирайте върху методите, посредством които и вие да изкарате спомагателни пари.

 

Стрелец

Старайте се да говорите ясно и намерено с колегата ви като не оставяте незавършени диалозите. Отговорете на всички въпроси на половинката ви, с цел да не попаднете в обстановка, в която сте били неверно разбрани. Днес, може да се почувствате изолирани и изоставени от сътрудниците ви. Разбира се, ще има един двама измежду тях, които ще са неразделно до вас, само че евентуално няма да изразят очевидно това, че ви ценят. Не приемайте това прекомерно персонално, защото всеки ще е потопен в личните си работни задания. Уверете се, че имате задоволително пари в спешния ви фонд за непредвидени обстановки. Това ще ви даде успокоение, че каквото и да се случи, няма да изпаднете в суматоха от кого да вземете заем.

 

Козирог

В случай, че не сте обвързани, не позволявайте на отрицателните ви мисли да завладеят мозъка ви. Шансът ви да срещнете подобаващият за вас сътрудник ще се усили, в случай че изхвърлите от мозъка си мислите за несполучливите ви връзки в предишното. Днес, ще изпитате голямо облекчение откакто предадете всичките си поръчки, над които сте работили в последните няколко дни. Усилията ви ще бъдат възнаградени и ще може да се отдадете на къса отмора. Бъдете бдителни през днешния ден и избягвайте харченето на огромни суми. Добре проучете преди да купите или инвестирате в нещо. Сравнете мненията на разнообразни консуматори и преценете плюсовете и минусите.

 

Водолей

Уверете се, че обичате всичко у себе си, с цел да вървите с гордо вдигната глава и самочувствие. Само когато обичате и почитате себе и другите ще ви обичат. Този ден ще се характеризира с това, че през днешния ден единствено ще редактирате и нанасяте последни промени на нещата, които към този момент са подготвени за предаване. Бързо ще приключите работния си ден. Приходите ви през днешния ден ще са отражение на усиленият ви труд. Ще сте удовлетворени от извоюваното и умерено може да се възнаградите с нещо доста мечтано.

 

Риби

Направете нещо, с което да покажете на обичания ви човек какъв брой доста го обичате и цените. Много е евентуално половинката ви да има потребност от помощта ви през днешния ден. Днес, евентуално ще сте затънали в работа, която въобще не ви харесва, само че би трябвало да бъде свършена в избран период. Това, което може да извършите, е да делегирате разнообразни действия на колкото се може повече хора от екипа ви, с цел да се концентрирате в това, което сте най-хубави. Парите няма да изобилстват през днешния ден, само че това няма да е кой знае какъв проблем, в случай че вие не му придадете прекомерно огромна тежест. Благодарете на бог за всичко, което имате и се постарайте да мислите положително.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР