ОвенПрочетете ощеДнес ще се решат много от семейните ви проблеми.

...
ОвенПрочетете ощеДнес ще се решат много от семейните ви проблеми.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 септември: Овен- починете си, Дева- не изпускайте нищо от очи

Овен
Прочетете още
Днес ще се решат доста от фамилните ви проблеми. След дългия интервал на несъгласия, ще се радвате на естетика и благоденствие в връзките с най-близките си. Усилията ви за най-сетне ще се оправдаят.

В последно време се натоварвате доста повече, в сравнение с може да понесете. Починете си от всички служебни задължения, тъй като напрежението ще се окаже сериозна спънка във вземането на значими решения.

Денят вещае финансови проблеми в бранш пари. Също по този начин не компенсирайте неприятното си въодушевление с рискови покупки. За сметка на този финансово противен ден, идващите дни се обрисуват да бъдат по-благосклонни към вас .

 

Телец

Ще бъде потребно да се вслушате в интуицията си, когато става въпрос за решения, касаещи персоналния ви живот. Денят може да се окаже доста работлив, защото елементарно ще прокарате мнението и концепциите си за бъдещето ви като двойка.

Разумът и страстите ще са в една битка, която ще се води у вас по време на работата ви. Оставете разсъдъкът да надделее и потушете огънят от страсти, който бушува във вас.

Вероятно доста държите на спестяванията си, защото ви е лишило много време, с цел да икономисвате. Заделете известна сума и през днешния ден, с цел да извършите живота си още по-лесен за идните дни.

 

Близнаци

Този ден може да ви донесе обич и нови сантиментални връзки, освен това от най-неочаквани хора. Очакват ви нови срещи, и запознанства. Въпреки това спазвайте отдалеченост, може да се подхлъзнете, само че не и да пропаднете.

Стойте надалеч от съперниците във компанията, които биха могли съзнателно да опетнят положителната ви известност. Меркурий обаче дава явен знак, че доста от сътрудниците към вас ви харесват, с помощта на което са склонни към повече взаимни отстъпки във ваша изгода.

Ще бъдете извънредно точни и ясни в думите, относно  вашата бизнес тактика за вложенията. Някои от вас могат да получат непредвидени пари по завещание или от вложения направени в предишното.

 

Рак

Тъй търпението ще бъде изчерпано, ще имате чувството, че нещата не вървят. Всъщност, че ще ви бъде нужно малко повече време, до момента в който съумеете да въдворите малко ред в хаоса от личните си мисли.

Днес, може да сте много обезпокоени към срещи, които ви предстоят с разнообразни клиенти или бизнес сътрудници. В последна сметка всичките ви страхове и терзания ще се окажат напразни, защото ще са единствено във вашата глава.

Постарайте се през днешния ден да свиете разноските си до най-малко и се пробвайте да започнете да спестявате пари. Това ще ви даде опция, с цел да посрещнете всеки непредвиден разход и финансов проблем.

 

Лъв

Днес, може да срещнете погледите си с удивителна и впечатляваща персона на много извънредно място. Зад всеки ъгъл може да се крие вашият късмет на любовта.

В случай, че сте настроени отрицателно през този ден, бъдете сигурни, че отрицателният ви метод в работата, ще ви попречи да изявите цялостният си капацитет и да постигнете ефикасни работни резултати.

Днес ще зависите повече от шанса си и от другите за финансовия си прогрес. Вашите лични старания и упорита работа ще имат по-малък принос за вашите финансови благоприятни условия или възможни облаги.

 

Дева

През този ден евентуално ще бъдете в центъра на всеобщото внимание и ще се радвате на заслужени похвали от близките. Ще се чувствате удовлетворени от себе си, а чарът ви ще бъде неудържим.

Навярно ще се чувствате доста енергични през този ден. Гледайте да не изпускате от очи нищо от това, което се случва в близост, с цел да не пропуснете значим миг. Идеално време за привършване на към този момент почнали планове, по този начин и за предприемане на нови инициативи.

Ще имате необятно пространство за печелене на пари. Това сигурно ще ви удовлетвори. Тези, които ви дължат пари, или ще ви се изплатят, или най-малко ще се ангажират, че скоро ще ви възстановят нужните суми.

 

Везни

Възможно е да настъпи рецесия във връзката ви, която ще бъде обвързвана с нещо, или с някой различен, но най-вероятно ще се дължи на " външни фактори ", като интервенция на родственици или другари.

Звездите ви предизвестяват, че през днешния ден може да имате доста повече работа и отговорности от нормално. Колкото и да ви е мъчно, не вдигайте бялото знаме.

Най-вероятно ще бъдете комплицирани и не бихте могли да решите какво да вършиме, с цел да печелите повече. Тази обстановка вероятно се дължи от неналичието за съответна преценка за методите и средствата за икономисване на пари.

 

Скорпион

Ако си търсите сериозна връзка и получите покана от ваши другари да излезете някъде, не отхвърляйте на предлагането. Много е евентуално да създадете нови контакти с познати на вашите другари и да намерите сродна душа.

Трудностите с сътрудниците ви няма да ви подминат през днешния ден. Не хвърляйте обвинявания и нападки, преди да сте стихнали до корена на проблемите сред вас. Запазете хладнокръвие.

Днес евентуално ще имате огромна „ дупка “ във финансово отношение. Шансовете да похарчите пари са по-вероятни, в сравнение с да спечелите положителни пари. Може би една грешката при извършването на покупки ще ви донесе неприятни преживявания през този ден.

 

Стрелец

Някои представители от брачните двойки може да се впуснат към лек флирт или вълнуващ разказ. Може би, едно такова отклоняване да бъде без отговорности, само че с положителни мемоари и усещания. Останалите фамилни ще се радват на топлотата по сред им.

Възможно е да се наложи през днешния ден, да положите много старания за кариерното ви развиване. Не е изключена появяването от комплицирани проблеми или необикновени обстановки, но в последна сметка ще бъдат единствено и само във ваша изгода.

Ще се да почувствате, че печелите по-малко от опциите си си. Вероятно може да се справяте още по-добре. Въпреки това, през днешния ден може да видите светлина в края на тунела, което ще ви възвърне мечтаното въодушевление.

 

Козирог

В случай, че сътрудникът ви в последния миг се откаже от някаква ваша спогодба, поради непредвидени условия, не бързайте да се разстройвате и да го обвинявате. Отложете проектите си за някой различен ден, без разногласия и препирни.

Много е евентуално през днешния ден да си сътрудничите с ваш сътрудник, който е коренна диаметралност на вас като темперамент. Колегите ви евентуално ще се чудят по какъв начин успявате да работите в екип и да сте толкоз продуктивни дружно.

Днес можете да проучите коя къща или транспортно средство да закупите. Окончателното решение обаче дано да бъде взето на по-късен стадий. Денят не е удобен за пазаруването на нагоре описаните.

 

Водолей

Не очаквайте сантиментални изненади от колегата си, в случай че преди този момент не сте се погрижили за това. Покажете цялата си обич и деликатност, на които сте способни, с цел да получите същото от вашата половинка.

Днес ще се наложи първо да разрешите вашите си терзания и едвам тогава да се концентрирате върху служебните задания. Невъзможно е да контролирате и двете неща по едно и също време.

Денят е доста удобен за продажба на благосъстоятелност, която притежавате, или продажба на остаряло транспортно средство. Вероятно ще получите добра цена за каквото и да продадете, и най-вероятно ще реализирате положителни облаги.

 

Риби

Забързаното всекидневие и стресът, на който сте подложени може да ви изтощи много през днешния ден. Не поставяйте кариерата пред персоналния ви живот, в случай че желаете да съхраните връзката си.

Колкото повече се приближавате към края на седмицата, толкоз повече ще нараства и напрежението. Звездите поучават да си давате повече време за отмора, с цел да избегнете професионалното прегряване.

Това е удобен ден за кандидатстване за банкови заеми или персонални заеми, само че преди да кандидатствате, би трябвало да се уверите, че знаете защо тъкмо са ви нужни. В противоположен случай безредните финансови ходове мощно ще ви притеснят.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР