ОвенПрочетете ощеДнес самотните имат шанса да покажат своята романтична страна,

...
ОвенПрочетете ощеДнес самотните имат шанса да покажат своята романтична страна,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 октомври: успехи за Риби, благоприятен ден за Дева

Овен
Прочетете още
Днес самотните имат шанса да покажат своята сантиментална страна, която ще ги води евентуално към нови запознанства. Нека бъдат по този начин положителни да отворят своите сърца за шанса, който им се дава от звездите. В началото на този ден ще бъдете изпълнени с наслада на работното си място, само че към средата очаквайте този възторг последователно да спадне, което неизбежно ще се отрази на работния ви развой. Очакват ви доста разтърсвания в бранша финанси. Следвайте рекомендациите на вашите счетоводители или лицата, които се занимават с бюджета ви. По-добре е да отложите всевъзможни покупки и продажби за идващите дни.

 

Телец

През този ден се обрисува съществено напрежение във вашата връзка. Опитайте се по опция да не давате обещания, които няма да може да извършите. Едва към края на деня напрежението ще намалее и нещата ще се успокоят. Денят ще бъде извънредно динамичен и ще се наложи да деянията изключително внимание към прочувственото си положение.  Тези от вас, които работят в областта на услугите евентуално ще се радват на засилен потребителски поток. Не е належащо да изпитвате терзания през този ден. Така или другояче парите ще дойдат при вас, когато минимум ги очаквате. Също по този начин ще имате опция да изплатите множеството от отговорностите си.

 

Близнаци

Разговорите ви с вашият сътрудник ще вървят добре, тъй че ще може да обсъдите дълбоки, съществени и духовни тематики. Ще имате поддръжката на планетите през днешния ден. Този ден ще бъде удовлетворяващ и удобен за вашата кариера. Определено ще има професионални възходи съпроводени с частични падения, само че като цяло денят е добър в професионалната сфера. Денят се обрисува като добър за финансите ви. Ако съумеете да проведете някои диалози с верните бизнес сътрудници и хора на управническа позиция, ще разшитите опциите за напредък в бизнеса ви.

 

Рак

Днес ще имате опцията да се възхитите на любовната ви връзка. Отърсете се от непотребните мисли и отпразнувайте взаимната романтика. Самотните ще бъдат неуверени по отношение на възможни нови любови. Препоръчително е да бъдете съсредоточени върху работните процеси през този ден. Вероятно ще имате хрумвания, само че на този стадий не очаквайте те да бъдат осъществени в близкото бъдеще. Заемете се с краткосрочните планове, които са потребни в работата ви. Вероятно, през днешния ден ще извършите своят финансов избор. Може би, ще бъдете изправени пред алтернативата, дали да рискувате или да заложите на сигурността.  Бъдете внимателни, има заплаха от загуба на парични средства.

 

Лъв

Бъдете любвеобилни и оценете това, че имате добра или прелестна връзка. Повече отдаденост в любовта, ще ви сплоти. Какво по-хубаво от това, да бъдете привързани един към различен и да се грижите взаимно. Днес ви чака под напрежение работен ден, изключително в региона на съдействието с вашите сътрудници. Опитайте се да не бъдете нервни през днешния ден, по-скоро пощадете душeвността си. Това ще бъде единствено във ваша изгода, както през днешния ден, по този начин и през идващите дни. Едва ли, може да очаквате позитивни финансови промени през този ден. Вероятно, това ще се дължи на прекомерната застоялост в паричният ви бранш. Запазете успокоение, починете си добре и анализирайте позволените неточности.

 

Дева

През този ден ще би трябвало да си изясните и най-малките проблеми, които провокират стихии във връзката ви. Може би, това ще отнеме известно време, но за сметка на това си заслужава. Преди да поемете работният си ангажимент, обмислете всичко - плюсове и минуси. Най-вероятно ще стигнете до заключението без ненужно натоварване. Също по този начин работата ви ще бъде оценена. Вдъхновете се от този ден и продължавайте все по този начин. Денят е удобен за осъществяване на покупко-продажби. Една бизнес среща с ваш клиент, би могла да ви донесе солидни облаги. Възползвайте се от този звезден късмет през днешния ден.

 

Везни

С позитивното въздействие на планетите през днешния ден, ще излъчвате необикновен сексапил и магнетизъм. Ако до в този момент сте се чувствали зле и потиснати по някаква причина, то не се опасявайте да сте звездата през днешния ден. Престанете да помагате и отваряте очите на другите, а обърнете внимание на себе си през днешния ден и персоналните ви задължения. Поставете себе си преди всичко, колкото и егоистично да ви се коства. Съсредоточете се върху работните си задания, с цел да си помогнете за идващите малко по-натоварени дни. На някои от вас, през днешния ден ще им се наложи да пътуват по работа. Тази командировка ще ви донесе положителни доходи. Тези от вас, които няма да пътуват могат да чакат преписка с задгранични клиенти и бизнес сътрудници.

 

Скорпион

Вероятно, ще се наложи да внесете известни корекции във връзката си, повече взаимни отстъпки, сбогуване на неточности и самообладание. Може би, това е належащо за поддържането на естетика. Днес може и да не сте в въодушевление, само че това няма да ви оправдае. Планетите ви поучават да се откажете от желанието си да сте в конкурентна позиция на работното си място. Опитайте се да надградите стойностни  взаимоотношения с вашите сътрудници. Определено през днешния ден, очертаващият се спад на паричният оборот мощно ще ви тормози. Предстои ви сериозен срив във финансов проект. По опция пощадете нервите си, съхранете себе си за идните дни.

 

Стрелец

През този ден очаквайте непоклатимост и сигурност във вашата връзка. Добрата вест за някои от самотните е, че няма да получат отвод на направеното от тях предложение. Вероятно, ще положите минимални старания да бъдете доброжелателни с сътрудници или подчинени, и това ще ви докара до триумф, само че не и задоволство. Затова се концентрирайте върху отговорностите на работният екип. Денят се обрисува да бъде удобен във финансовият бранш. Използвайте всяка една добра опция за вложения и покупки, защото е доста евентуално да спечелите от вложените парични средства.

 

Козирог

Внимавайте с обещанията, които давате на половинката си през днешния ден. Не казвайте нищо, за което бихте съжалявали по-късно. Нека любовта ви не е обвързана с материални неща, които сътрудникът ви желае. Днес, евентуално ще мечтаете за по-престижна и високо платена работа и ще проклинате актуалната си позиция. Ще се наложи да се примирите със обстановката сега, с цел да си извършите отговорностите на работното място през този ден. Ще се радвате на опцията да разполагате с повечко пари през този ден. Въпреки, че шансът ще е с вас, не харчете всичко до стотинка, с цел да не изпаднете в състояние, при което би трябвало да прибегнете към заеми от другари.

 

Водолей

Ще имате опцията да извършите връзката си още по-силна, още довечера. Приемете всяка една концепция на колегата си и бъдете подготвени да се съгласите с мнението на половинката ви. И двамата ще получите това, от което имате потребност. Всичко, което постигате в кариерата си се дължи единствено и само на личните ви старания, без да разчитате на ничия помощ. Това ще ви даде самочувствие и задоволство от всички триумфи, които жънете в работата ви. Погрижете се за всички месечни сметки и по-късно може да помислите за някакви по-мащабни покупки с останалите ви пари. Мислете за огромните разноски, които изпразват банковата ви сметка, а не за дребните и незначителни суми.

 

Риби

Днес възприятията ви ще са изписани по лицата ви. Необходимо е да се възползвате от опцията да приемете напълно доброжелателността на вашият сътрудник и да се насладите на любовта си. Работните ви каузи и срещи ще бъдат сполучливи през днешния ден. Звездите ще ви поддържат и ще се справите с всичките си професионални отговорности. Освободете  се от неприятните мисли, които са се впили във вас, с цел да не повлияят на работата ви. Финансовият статус като цяло е удобен. Днес е доста удачно да включите една от старите си хрумвания, евентуално ще бъдат много печеливши.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР