ОвенПрочетете ощеДенят няма да ви завари в най-доброто настроение. Трябва

...
ОвенПрочетете ощеДенят няма да ви завари в най-доброто настроение. Трябва
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 март: Близнаци - инвестирайте в бизнеса си, Стрелец - не пренебрегвайте връзката си

Овен
Прочетете още
Денят няма да ви завари в най-хубавото въодушевление. Трябва да се предпазите от тъгата подбудена и от най-малките аргументи. Песимистичните мисли могат да се прокраднат изненадващо. Трябва да запазите силата на волята си, с цел да бъдете малко по-позитивни. Може да се наложи да деянията самообладание по въпроси, свързани с персоналния ви живот. Не бива да се разочаровате, защото нищо неприятно не се чака да се случи. Със сигурност ще се радвате на богатството време през днешния ден. Днешният ден за вас ще бъде много условен във финансово отношение. финансовия фронт. Нещата ще вървят нито по отрицателен път, нито по позитивен път, нито ще спечелите доста, нито ще загубите доста.

 

Телец

Без огромни възходи или падения, който дава обещание вътрешен баланс. Ще се справите с всичко, освен това с огромна. Продължавайте да работите интензивно денем, защото напъните ви ще бъдат видяни и освен това, ще разберете и цената на вашите компликации. Двойките ще би трябвало да се слагат на едно и също равнище, без да мислят, че единият е повече от другият - Любовта не е съревнование. Помагайте на колегата си да отвори сърцето си и той ще направи същото. Много е евентуално през днешния ден да се случат доста промени и тези промени да ви донесат и финансова облага. Възможно е да има събития, свързани с пари за вашият дом.

 

Близнаци

Като цяло през днешния ден може мъчно да поддържате студен разум, изключително по време на стресови моменти, които вероятно ще ви сполетят. Но за изненада на всички вие ще деянията удивително успокоение, до момента в който се справяте с провокациите през днешния ден. Семейният живот ще бъде уравновесено равен и ще ви разреши да се концентрирате изцяло върху кариерата си, с цел да повишите равнището на своята успеваемост. Днес е подобаващ миг да инвестирате повече пари във вашия бизнес, вместо просто да се тревожите за него. Ако желаете да се разширите финансово, ще са нужни вложения. Като цяло през днешния ден става въпрос за повече дейности и по-малко за пари.

 

Рак

Навярно ви чака, дълъг лист от действия и отговорности, които ще ви занимават през целия ден. Има възможност да попаднете в сложни обстановки, само че умеенето да се справяте с проблеми ще изскочи на напред във времето. Негативните мисли евентуално ще ви обкръжат през днешния ден, пробвайте се да ги избегнете. Възможно е да се почувствате самотни и изоставени, още в самото начало на деня. Доходите ви може да са на половина от нормалните за това време от месеца. Приемете този факт като краткотраен спад и не изпадайте в суматоха и обезсърчение.

 

Лъв

Щастливата ви природа ще би трябвало да понесе тежестта на тъжните условия и обстановки, които денят ще ви сервира, само че вие ще можете да се справите със обстановката с вътрешната си мощ. Днес ще би трябвало да внимавате за здравето си. Осигуряването на дълготрайна връзка ще бъде вашият приоритет. Нещата ще останат положителни, защото ще се доверите на колегата си и ще му дадете свободата, която заслужава. Възможно е да се подведете или да бъдете подведени, което ще докара до безразсъдно харчене на пари. Опитайте се да овладеете пристрастеностите си, с цел да не съжалявате на по-късен стадий.

 

Дева

Трябва да се научите да стигате до корена на рутината, с цел да поддържате нещата свежи през днешния ден. Просто научете главната логика на психиката на хората и анализирайте обстоятелствата. Всички дейности и решения имат претекст, ще би трябвало да разберете веригата, с цел да извлечете максимума от нещата. В персонален проект през този ден нещата ще бъдат постоянни. Има възможност обаче колегата ви да бъде в неприятно въодушевление или нервиран. Най-доброто, което можете да извършите, е да създадете спокойна атмосфера. Този ден не е подобаващ за всевъзможен тип вложения. Вероятно, през днешния ден ще бъдете по-обрани в харченето на пари. Разходите се обрисуват да надвишават планувания бюджет.

 

Везни

Осъзнаването на оптимизмът и идеализмът ще даде подтик на дейностите ви през този ден. Може да се възползвате от прекосяването от една обстановка към друга. Ще бъдете великодушни, изпълнени с хрумвания, и вашата вътрешна хубост ще разцъфне. Семейните ще би трябвало да изгладят връзките си, преди да станат същински проблеми, от които ще бъде мъчно да излязат. Всякакъв тип пререкания или разногласия би трябвало безусловно да се заобикалят, в случай че желаете да имате успокоение. В фамилен проект има възможност вашият бюджет да бъде нарушен от погрешно обмисляне. Ако се занимавате с бизнес ще се наложи да преосмисляте финансовите си проекти.

 

Скорпион

Някои страхове от предишното могат да ви преследват през днешния ден. Ще би трябвало да насочите силите си към разкриване на източника на вашите терзания, с цел да ги премахнете. Не очаквайте през днешния ден всички да ви угодят, както вие го вършиме, мислете на първо място за своето богатство! Семейните ще може да се сблъскат с моменти на напрежение през днешния ден, само че в случай че се справите добре с страстите си, с цел да съумеете да се измъкнете от сериозните обстановки, оставяйки заплахата на страна. Избягвайте всевъзможни рискови покупки, контракти, покупко-продажби или вложения. Опитайте се да сте по-предпазливи по финансовите въпроси с непознати хора, изключително през този ден.

 

Стрелец

Ще би трябвало да поддържате фокуса си постоянен и да останете проведени, с цел да постигнете същото равнище на триумф, което сте имали в близкото минало. Съветваме ви да не пренебрегвате връзките си, защото те са крайъгълните камъни на вашия триумф и успокоение. Днес ще прекарате добре с колегата си. Ще бъде благополучен ден почти. Вероятно ще балансирате персоналния и професионалния си живот. Въпреки че ще очаквате повече, ще останете удовлетворени от този ден. Днес ще можете да поставите основи за дълготрайна финансова непоклатимост и сигурност. Вероятно ще получите положителни вести, свързани с бонус, за добра договорка или спомагателни награди.

 

Козирог

Като цяло вие сами ще си планирате дейностите си, само че през днешния ден е друг ден. Вашите близки или другари ще изготвят  плановете за вас, а вие просто ще се придържате към този поток. Спонтанността надали ще бъде нещо за вас, но пък и ще се радвате на смяната. Може да се почувствате отегчени във връзката, макар че желаете да си осигурите разтърсващ сантиментален живот. Трябва да планирате нещо ново и вълнуващо, с цел да запазите романтиката си жива. Платете неотложните сметки и свийте разноските си, до момента в който не се появи изключителна работа отдалечено, която да ви донесе спомагателни доходи.

 

Водолей

Има възможност да получите „ нож в гърба “ от някой нов другар. Планетарните позиции ви поучават да избирате рационално приятелите си. Вашият избор на другари ще съставлява вашия метод и взор към живота. Самотните ще подобрят доста настроението си. Вече няма да имате тези предубеждения, които в предишното са представлявали действителни спънки пред сантименталните връзки. Вероятно, финансите ви ще са много лимитирани, което безспорно ще ви тормози. Проявете малко повече самообладание към по-рестриктивния интервал, който може да отнеме най-малко две седмици.

 

Риби

Днес може да изпаднете в алтернатива и да ви се коства, че сте изправени на кръстопът за всекидневието си. Някои значими решения в живота се нуждаят от време, само че вие ще желаете нещата да бъдат решени тъкмо през днешния ден. Дръжте емоционалността си и действителността настрана, с цел да избегнете объркването и житейските разстройства. Необвързаните ще признаят пред себе си, че имат потребност от различен човек и това не значи незадоволително, само че това е просто предпочитание да споделят. Чувството ви за самостоятелност няма да намалее, само че щастието ще се усили. Не е целесъобразно да поемате огромни опасности във финансов проект през днешния ден. По-добре изберете бавния и резистентен способ за еластичен метод на вложение, с цел да избегнете възможните загуби.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР