ОвенПрочетете ощеБлагодарение на чудесната енергия на звездите в сектора ви,

...
ОвенПрочетете ощеБлагодарение на чудесната енергия на звездите в сектора ви,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 декември: Телец - търсете любовта на необичайни места, Рак - бъдете себе си

Овен
Прочетете още
Благодарение на чудесната сила на звездите в бранша ви, отговарящ за обич, ще се носите на крилете на това прелестно възприятие и ще сте в отлично въодушевление да сбъднете всяко едно ваше предпочитание.

Нерешителността и съмнението ще са вашите най-големи врагове през днешния ден. Ще бъдете подложени на напън бързо да вземете решение, тъй че се вслушайте в интуицията си кое е най-хубавото за вас.

Денят може да се окаже доста рентабилен за вас за сметка на някой различен, който е изтеглил неприятният шанс. Може да спечелите премия от някаква игра или да се окажете късметлия в хазартните игри.

 

Телец

Ако сте в търсене на любовта, то не очаквайте да я намерите на нормалните места. Тя ще е там, където минимум очаквате. Създавайте нови контакти и бъдете обществени през днешния ден, защото по този начин ще увеличите възможностите си да срещнете забавен за вас човек.

Ако заемате по-висок пост, то не демонстрирайте превъзходство във всеки един миг. Отнасяйте се с сътрудниците ви по този начин, както бихте желали другите да се отнасят с вас.

Опитайте се да пестите оптимално доста и съвсем да не харчите пари, защото доста скоро може да настъпят сложни дни, в които най-малко да не се постанова да взимате заеми, а да имате най-малко малко спестени пари.

 

Близнаци

Бъдете подготвени за всевъзможни изненади от вашата половинка. Вероятно, ще откриете, че половинката ви е доста по-романтична, в сравнение с в миналото сте си представяли. Отвърнете на жеста с отговарящ подарък. Очаква ви забавен ден.

Ваш сътрудник, който доста почитате може да ви помоли за помощ, тъй че няма да може да откажете тази услуга, въпреки и да имате други проекти. Всичко останало ще би трябвало да изчака с цел да помогнете на този значим за вас човек.

Звездите ще са на ваша страна, което значи че парите ви ще се усилват и вложенията ви ще бележат растеж. Това е най-подходящият миг да извършите някои бизнес ходове, които ще ви се изплатят в бъдеще.

 

Рак

Вибрациите на планетите ще ви насърчат да бъдете себе си и да сте почтени с колегата ви. Това ваше качество ще бъде оценено от обичания ви човек доста повече от това, което може да извършите или купите.

Не пристъпвайте правилата си в името на това да се харесате на шефовете ви. Запазете достойнството и достолепието си, каквото и да ви коства. Това ще е вашият печеливш ход в дълготраен проект.

Негативното въздействие на Плутон и Меркурий би направило всяка една инвестиция несполучлива и губеща. Така че по-добре изчакайте някой по-благоприятен ден, в който да вземете значими финансови решения.

 

Лъв

Романтичната осцилация на Венера може да ви улучи на среща или служебно събитие през днешния ден. Ще се натъкнете на човек, който няма да остане неусетен и мощно ще притегли вниманието ви. Това може да се окаже началото на една нова връзка.

Имате всички качества да съумеете да надвиете конкуренцията, колкото и мощна да е тя. Не бъдете плахи и страхливи, а самоуверено заявете позицията си с цялата си убеденост, която притежавате.

Вероятно, през днешния ден ще ви се наложи да употребявате част от спестяванията ви за някои изключителни обстановки свързани с медицински разноски или стоматологични услуги за вас или някой от фамилията ви.

 

Дева

Денят може да не е един от най-вълнуващите и буйни такива, само че пък няма да е отегчителен. Помислете над нещата, които желаете да измененията във връзката ви и поговорете с колегата ви за вашите бъдещи проекти.

Сега не е моментът да манипулирате мнението на другите, защото може да предизвикате много неодобрение у сътрудниците ви. Избягвайте да се месите в избора, който другите би трябвало да създадат за всичко обвързвано със взаимната ви работа.

В случай, че не намирате подобаваща за вас работа, не се опасявайте да започнете ваш дребен бизнес и да работите за себе си като вършиме това, в което сте най-хубави. Това може да се окаже идеалният метод за вас да изкарвате пари и да сте задоволени от работата си.

 

Везни

Най-вероятно ще се впуснете в мимолетна връзка без съществено обвързване. Много е евентуално новата ви възлюбена да е с вас по сметка - поради материалното ви състояние.

Опитайте се да не се месите в непознатите проблеми и драми, защото работното ви място може да се окаже място, където се носят голям брой клюки и злословия. Стойте надалеч от разискването на ваши сътрудници.

По-добре се въздържайте от финансови препоръки, защото при възможен неуспех, всеки ще ви натяква, че концепцията да вложите пари с даденото нещо е била ваша.

 

Скорпион

Денят ще е подобаващ за помиряване и сдобряване с вашият обичан човек. Ако сте имали някакви разногласия и проблеми напоследък, то през днешния ден всичко може да бъде забравено и да започнете на чисто.

Днес ще бъдете разсъдъкът и пътеводната светлина на вашият колектив. Това, което вие кажете, това ще става, с помощта на острият ви разум и умеенето ви да убеждавате.

Ако имате съмнения по какъв начин тъкмо да разпределите бюджета си и защо да похарчите парите си най-разумно, възползвайте се от въздействието на Уран, което ще ускори вашата вътрешен глас и интуиция, който няма да ви подведе.

 

Стрелец

С изключителна лекост ще притегляте вниманието на противоположния пол през днешния ден. Със сигурност ще ви е прелестно да бъдете преследвани и ухажвани. Насладете се на този миг да бъдете център на вниманието.

Ако се опитате да скриете дадена информация от сътрудниците ви, то бъдете сигурни, че това ще е неточност, защото скоро всичко ще излезе нескрито. Бъдете открити с шефовете и сътрудниците си, въпреки за момента да срещнете неодобрение от тяхна страна.

Ако изгубите пари от първичните си вложения, то не значи че постоянно ще е по този начин и в никакъв случай повече не би трябвало да инвестирате. Просто би трябвало да рискувате и да не се отказвате при първата спънка.

 

Козирог

С една топла и другарска усмивка ще съумеете да разтопите всички ледове и бързо да стоплите връзките си. Освободете се от всички задръжки и се отпуснете като покажете същинското си „ лице “.

Определено през днешния ден може да получите урок за това по какъв начин да работите с клиенти. Ако има недоволство от вас, това може да ви коства работата, тъй че бъде благи, деликатни и търпеливи, колкото и да се гневите на някого.

Слънцето и Юпитер ще имат мощно въздействие върху вас през днешния ден, тъй че ще е добре да инвестирате парите си в благородни метали и скъпоценни камъни. Със сигурност няма да сте на загуба.

 

Водолей

Макар всекидневно да не сте в ролята на преследващ обичания ви човек, то през днешния ден любовта ви ще търси израз и ще имате нужда да изразите възприятията си.

Работата в екип може да бъде много стресова и мъчителна за вас, защото под лицемерието може да откриете много злоба в някои от тях. Дайте всичко от себе си в работата си без да издавате това, което прозира под повърхността.

Днес, може да се наложи да помогнете на вашите родители или близки като им дадете пари на заем или им купите неща от първа нужда като храна и медикаменти.

 

Риби

С удобното разположение на звездите ще имате шанса да превърнете този ден в празник. Преобразете дома ви в любовно гнездо с ароматни свещи, шампанско, ягоди, шоколад и всевъзможни афродизиаци, които ще създадат чудеса за вас.

Ако държанието ви през днешния ден е на човек знае и схваща от всичко, то бъдете сигурни, че никой няма да ви вземе на съществено и въобще няма да бъдете изслушани. Бъдете отворени към полемика и чуйте другите гледни точки.

В случай, че планувате да си купите нещо скъпо от по-висок клас, то помислете дали даденият продукт ще бъде употребен от вас на ежедневна база и едвам тогава инвестирайте по-голяма сума пари.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР