ОвенПрочетете ощеАко имате колебания, какво решение да вземете относно личния

...
ОвенПрочетете ощеАко имате колебания, какво решение да вземете относно личния
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 февруари: Стрелец- изненадайте партньора, Близнаци- инвестирайте пари в нещо

Овен
Прочетете още
Ако имате съмнения, какво решение да вземете по отношение на персоналния ви живот, то постоянно може да поискате съвет от най-близките ви хора – вашите родители, които най-вече време са прекарали с вас и ви познават по-добре от всекиго. Никой не чака от вас да знаете и да разбирате от всичко, и ето по тази причина има ръководители, супервайзъри и специалисти. Преглътнете гордостта си и помолете за помощ при някои сложни обстановки в работата ви. Всеки желае да изкарва повече пари, само че съумяват единствено тези, които подхващат някакви дейности да осъществят задачата си. Избягвайте финансовите неточности от предишното и се вдъхновете от съумелите в бизнеса.

 

Телец

В случай че към момента сте в търсене на вашата половинка, то вземете самодейността в свои ръце и бъдете индивидът, който ще направи първата крачка. Това ще улесни процеса и ще направи бъдещият ви сътрудник по-уверен в себе си, да ви съобщи възприятията си. Дори работата ви да не е вървяла в последните няколко дни и да сте имали куп проблеми, то през днешния ден звездите ще са на ваша страна и ще блеснете. Поискайте най-трудните случаи, защото това ще ви разреши да покажете вашите професионални качества и умения. Сега е моментът да стартирате ваш личен бранд и да работите за себе си. Ако имате добра концепция и се свържете с верните хора, то може да дадете началото на вашият започващ бизнес.

 

Близнаци

Определено, връзката ви ще премине на по-високо равнище с доверието посред ви. Доверието, което имате във вашия сътрудник ще има огромна роля в отношението на половинката ви и методът, по който се отнася и поддържа връзка с вас. Енергията от планетите ще бъде на ваша страна и ще ви помогне при значими диалози, срещи с бизнес сътрудници и клиенти. Лесно ще убеждавате хората към вас и ще ги печелите на ваша страна. Разположението на планетите ще има позитивна роля върху финансите ви в този ден. Възползвайте се от това и се пробвайте да инвестирате малко пари, с цел да имате още по-голяма облага.

 

Рак

Бъдете изключително деликатни в връзката с колегата ви в този ден, защото от една неволна неточност, може да бъдете разбрани неправилно. Планетите ще имат неподходящо въздействие върху бранша ви отговарящ за обич и връзки, тъй че внимавайте с подбора на думите си. Някои обстановки през днешния ден може да ви припомнят, че не трябва да смесвате другарските и професионалните връзки. Твърде околните връзки с някои ваши сътрудници, могат да ви изиграят неприятна смешка. Не се поддавайте на страстите си и не пазарувайте напук, по тази причина че животът ви се коства неправдив. Това ще са неприятно изхарчени пари, вследствие на неприятното ви въодушевление.

 

Лъв

Днес, може да останете разочаровани, че сътрудникът ви не ви обръща задоволително внимание както преди. Опитайте се да водите разговор и не забравяйте, че лъжливите думи са единствено краткотрайно задоволство. Понякога практическият опит оказва помощ доста повече от теоретичните познания, които имате, колкото и задълбочени да са те. Когато пред вас се изпречи даден проблем, постоянно се опирайте на опита си. Всяка една сметка, която би трябвало да платите през днешния ден, се уверете, че си заслужава вложените средства. Ако не вземете осведомено решение, може да извършите неточност, за която да съжалявате.

 

Дева

Влиянието на Венера към момента ще е задоволително мощно, с цел да прекарате един превъзходен ден с вашата половинка. Отделете си време за отмора и споделени моменти с вашият обичан човек на сантиментално и уютно място. Някои от сътрудниците ви може да не схващат изцяло вашите препоръки и способи на работа. Вашата задача ще бъде да извършите по този начин, че да създадете чувство за общи гледни точки с хората от екипа ви. Днес, може да сключите добра договорка и да вземете нещо належащо на доста преференциална цена от място, което сте пренебрегвали до в този момент. Шопингът ви ще бъде удовлетворяващ.

 

Везни

Лошите мемоари от предишните ви връзки може да ви скапват настроението през днешния ден, само че колкото повече мислите за отрицателните неща, толкоз по-зле ще чувствате. Опитайте се да оцените хубавите и положителни неща в актуалната си връзка. Дори единствено да дадете съвет на два враждуващи лагера измежду сътрудниците ви, бъдете сигурни, че другата страна ще ви одобри за зложелател. Стойте настрани и бъдете неутрални без да изразявате користолюбие и благосклонности. Слънцето и Юпитер ще имат мощно въздействие над финансовия ви бранш през днешния ден, тъй че ще е добра концепция да инвестирате малко пари в благородни метали като злато.

 

Скорпион

Вероятно, през днешния ден ще имате известни подозрения, дали индивидът до вас има съществени планове и мисли като вас за брак, семейство и деца. Това, върху което би трябвало да се концентрирайте е че имате човек, който ви обича абсолютно. Ако през днешния ден сте изправени пред комплициран проблем в работата ви, то най-хубавото, което може да извършите е да разделите работата си на дребни порции със задания, които да изпълнявате една по една. Това ще направи казусът ви надалеч по-лесен за разрешаване. Време е да употребявате въздействието, парите и контактите си с авторитетни хора, с цел да стартирате нещо, което ще ви носи пари регулярно и ежемесечно, колкото и дребна да е сумата първоначално.

 

Стрелец

Ако към момента нямате сериозна връзка, то е време да отворите сърцето си за някого, който в действителност харесвате. В случай, че сте фамилни, не забравяйте да извършите нещо особено за вашият сътрудник. Много е евентуално мъчно да се концентрирате върху работата през днешния ден, когато се носите на крилете на любовта. Знайте, че за всичко си има време, стига да си го разпределите вярно. Намерението ви да купите нещо скъпо и особено за обичаният ви човек, може да се отрази на бюджета ви, само че не си ли коства да зарадвате половинката си.

 

Козирог

Ако не обичате и не почитате себе си, надали ще стигнете надалеч. За да ви обичат и почитат другите, първо би трябвало да се погрижите са личното си самочувствие и самоуважение. Опитайте да извършите положително усещане през днешния ден и дайте всичко от себе си, с цел да бъдете образец за подражателство измежду сътрудниците си в службата ви. Харчете рационално и следете приходите и разноските си през седмицата, с цел да ви е по-лесно да управлявате парите си. Не прибягвайте до спестяванията си за покупка на скъпи движимости.

 

Водолей

Ако през днешния ден чуете някоя неприятна вест, не позволявайте да влезете в спиралата на негативизма. Нека неприятната вест си отиде без да се фокусирате над нея часове наред. Може би, през днешния ден ще сте затрупани с куп служебни задължения. Опитайте се да извършите крачка обратно и да видите цялата картина, без да се вглеждате в избрани елементи. Така ще ви е по-лесно да започнете от най-спешните неща. Плутон и Меркурий ще имат отрицателно въздействие през днешния ден, тъй че всяка една направена инвестиция в този ден ще е неприятна концепция. Изчакайте по-благоприятен интервал за по-добро предложение.

 

Риби

Влиянието на планетите през днешния ден може да ви направи по-интровертни и да имате потребност от време, което да прекарате сами с мислите си. Обърнете внимание на личните си усеща и страсти. Луната ще ви помогне през днешния ден да извършите всеки един план, с който се захванете. Ще извършите всички упования на шефа ви и ще оправдаете доверието, което ви е дал своя вот. Денят ще е подобаващ за доходоносни вложения. Като цяло очаквайте растеж в облагите от всички вложени средства досега. Очертава се превъзходен ден за финансите ви.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР