ОвенПрочетете ощеАко имате големи романтични планове, не ги изразявайте с

...
ОвенПрочетете ощеАко имате големи романтични планове, не ги изразявайте с
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 февруари: Риби- не отказвайте помощ, Дева- мислете положително

Овен
Прочетете още
Ако имате огромни сантиментални проекти, не ги изразявайте с обещания през днешния ден. Трябва да бъдете по-спонтанни и ясни, изключително с хората, които обичате. Когато сте осъществили нещата, тогава ги поднесете. Тези от вас, които работят в областта на продажбите, през днешния ден ще имат много сполучлив ден. Ще бъдете извънредно натоварени с работа, само че напъните ви няма да бъдат напразни. Прегледайте главно бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, редом с това определете, какъв брой пари ще ви са нужни, с цел да стигнете до триумфът.

 

Телец

Все още имате време за размисъл. Има въпроси, които би трябвало да бъдат прегледани допустимо най-скоро и които не трябва да се подценяват през днешния ден. Въпреки това, ориста на вашата страна. Много е евентуално през днешния ден да бъдете изпратени да свършите в различен офис избран ангажимент. Няма да можете да откажете, тъй че планирайте деня си съгласно това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекост, без доста старания от ваша страна. Харчете ги мъдро, защото елементарно извоюваните пари бързо се харчат, без доста обсъждане и плануване.

 

Близнаци

Семейните и влюбените двойки сигурно ще намерят нещо вълнуващо през този ден. Инвестирайте повече сантименталност, с цел да получите повече благополучие и чудесни сантиментални мигове. Меркурий и Юпитер ще са в удобно разположение във връзка с връзката ви с сътрудници, шефове и клиенти. Всичко, което до в този момент ви е създавало терзания, през днешния ден ще бъде изяснено. Звездите през днешния ден ще са на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

 

Рак

Самотните ще би трябвало да щурмуват през днешния ден, само че да не прекаляват. Не бива да се втурвате единствено от боязън, че времето лети и всяка идея ще е изгубена. Внимавайте, чакат ви неприятни вести. Ако през последните няколко дни не сте получавали достоверна информация, която е обвързвана с работата, то в този момент към този момент планетите ще изчистят всички нередности. Днес, може да похарчите много пари за дарове на вашите деца или тези на ваши близки и родственици. Добре ще е да вложите парите си в някои по-практични и потребни неща.

 

Лъв

Поднесете огромна сантиментална изненада през днешния ден, защото тъкмо такава ще получите в подмяна. Страхотно време, с цел да установите нови взаимоотношения или да бетонирате актуалните. Не допускайте някои от вашите сътрудници да ви обсебят, посредством своите персонални драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования през днешния ден. Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да чакат положителни вести по отношение на финансите. Хората родени н нечетно число, да не чакат впечатляващи финансови  резултати.

 

Дева

Семейните би трябвало в действителност да мислят за бъдещето позитивно и на първо място съществено. Заложени са доста оферти, които биха могли да намерят отлични резултати. Търсете положителната насочна точка. Кариерата ви ще бъде на напред във времето през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден. Не се обрисуват финансови проблеми през този ден. Може да си закупите това, което сте желали отдавна. Благодарете на околните си, които ви поддържат финансово.

 

Везни

Самотните би трябвало да поемат самодейността, без да се срамят и без съмнение. Абсолютно належащо е да бъдете дръзки, тъй като в случай че не го извършите през днешния ден, надали ще имате скоро същата храброст. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойствие в работната сфера, защото отговорностите ще изискват да работите на цялостни обороти. Финансите ви могат да бъдат много нестабилни през този ден, в случай че се оставите страстите да ви водят. Планетите  предизвестяват през днешния ден, да не рискувате дълготрайната си сигурност.

 

Скорпион

Семейните биха могли да преживеят някои дребни моменти на недоразумение, само че това не значи, че всичко ще се усложни в противен случай, даже дребни разногласия могат да ви сближат.

Избягвайте да бъдете злонамерени във връзка с каквото и да било случай, по - скоро покажете професионалното си въздействие, с цел да наложите почит по отношение на сътрудниците си. Неочаквано огромен разход може да дестабилизира финансовото ви положение през днешния ден. Не се тормозете, не го приемайте прекомерно песимистично, тази обстановка ще бъде за малко.

 

Стрелец

Двойките може да чакат доста от колегата си, който ще даде всичко от себе си. Опитайте се да оцените това, даже и да не дава отговор на вашите стремежи. Ще получите повече в сравнение с допускате. Ще имате опцията да осъществите някои от работните си задания. Избягвайте  диалозите от общ темперамент и се концентрирайте върху уговорките си в работата. Днес неправилното предпазване на пари и полезности, може да ви сътвори проблеми. Не проявявайте немарливост! Също по този начин се погрижете за настоящите си сметки.

 

Козирог

Днес любовта и обичта в действителност биха могли да бъдат съставените елементи, които ще трансформират живота ви. Най-накрая имате опция да бъдете щастливи с хората, които обичате. Този ден не е удобен за вдишване на работни задължения. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте незабавно. Опитайте се през днешния ден, да действате малко по - ексцентрично, само че и не забравяйте за нормалните си способи за правене на бизнес - резултатите няма да закъснеят.

 

Водолей

Необвързаните могат да доближат върхове на непоносимост, само че ще би трябвало да внимават да не я изразят с вероятно бъдещите си сътрудници. Дръжте раздразнителността си под надзор. Направете всичко належащо, с цел да запазите успокоение през днешния ден, тъй като необузданата пристрастеност ще ръководи вашите дейности през днешния ден. Желанието ви да изпъкнете най-вероятно ще се провали. Вероятно ще се наложи авансово да планирате финансовата си тактика за осъществяване на всичките си цели. Така или другояче през днешния ден ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

 

Риби

Брачните двойки ще стигнат до съглашение във всяко едно отношение. Вероятно множеството от тях ще бъдат в цялостна естетика. Въпреки това не прекалявайте със захаросаните си слова. Постепенно цялата ви работа ще се олекоти и вие ще намерите сътрудници разполагаем, които да ви оказват помощ да разрешите някои въпроси. Днес не отхвърляйте помощ, даже тя да е дребна. Меркурий ви предизвестява да бъдете изключително внимателни с финансовите покупко-продажби през този ден, защото има възможност да бъдете излъгани.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР