ОвенПри тях никога не е въпрос на организация, нито на

...
ОвенПри тях никога не е въпрос на организация, нито на
Коментари Харесай

Откажете се да чакате тези 5 зодии, те винаги закъсняват

Овен

При тях в никакъв случай не е въпрос на организация, нито на по-добро обмисляне, а просто на липса на време, тъй като те постоянно скачат от задача на задача, графикът им е постоянно претъпкан, само че и за сметка на това доста желаят да се забавляват непрекъснато. А когато се опита да комбинира двете неща, Овенът постоянно закъснява.

Близнаци

Заради нерешителността им, Близнаците в никакъв случай не са в точния момент. Какво да облекат, кои обувки да сложат, първо това ли да свършат и след това да се срещнат с вас и в този момент ли да тръгнат или след 5 минути, с цел да са в точния момент. Никога не би трябвало да говорите за склонността на Близнаците да закъсняват, тъй като ще станат доста отбранителни. Ще получите по този начин мечтаното опрощение, само че на цената на скандал по-късно... Или с изопачаване по какъв начин по-скоро вие сте подранили, а не че те са закъснели.
свързани новини14250на 18.09.202111778на 26.02.2021
Рак

Вечно подредени и всичко е по-график, само че отново постоянно закъсняват. Най-често тъй като е не запомнил хиляди неща у дома и се връща няколко пъти. Те поставят доста старания, само че в никакъв случай не са в точния момент. А притиснат ли го, се тормози още повече, а това единствено повишава времето за идване.

Лъв

Той или би трябвало да пристигна, или желае да пристигна. В противоположен случай няма да му видите очите и даже няма да разберете, че се е отказал от срещата. Моментът, в който нещо по-атрактивно изскочи в проектите му, забравете за него - няма да се видите въобще. Или може да пристигна, само че след... няколко часа. Щастлив, че ще ви опише за какво е просрочен и какъв брой му е било хубаво другаде.

Стрелец
свързани новини8662на 01.05.2021
Той в никакъв случай няма бърза работа и да провежда идването си в точния момент не е измежду целите му. Истината е, че от изброените той е най-редовен, само че не и в случай че е решил да прави още 10 неща в това време. Ако чуете " Ще видя дали ще съумея ", няма да видите. Няма да успее.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР