ОВЕНПри служебни срещи не поставяйте непосилни изискванията на деловите си

...
ОВЕНПри служебни срещи не поставяйте непосилни изискванията на деловите си
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да бъдат безкомпромисни към непочтените, Козирозите да не пилеят време

ОВЕН

При служебни срещи не поставяйте непостижими условията на деловите си сътрудници. Подкрепата им е значима за вас в този ден, а шансът може да ви изневери. Предпазвайте се от недомислени изявления на работното място, с цел да не неуспехите проектите си за деня, които сте в положение да реализирате сполучливо. Очакват ви разправии с околните ви поради отводът ви да монтирате охранителна система в дома си, тъй като имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се оправят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Изкушението да рискувате в този ден, вместо да се заемете с рутинните си служебни отговорности, ви носи компликации. Ще ви бъде невероятно да възстановите бързо загубите. Не ви поучавам да действате инатливо и да се впускате в инициативи. Служебните ви задания за деня са задоволителни, с цел да не се неуспехите. Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот.

БЛИЗНАЦИ

Не ви поучавам да се отдавате на дейна работа, захласнати от желанието да печелите доста и бързо, а и вие имате право на отмора. Материалните ви желания ви вредят и в този ден блокират приходите ви. Днес шансът не е на ваша страна, нито лесните способи за облага, а деловите познанства не са подобаващи. Заети с работа забравяте, че сте фамилни или съществено обвързани и имате отговорности към половинката си. Вечерта обърнете внимание на фамилията си и на брачния си или съкровен сътрудник. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях.

РАК

Заредете се с оптимизъм и триумфът ще бъде с вас на работното място. Трудностите са свързани с персоналния ви живот и с нежеланието ви да признаете грешките си пред вашите близки. Срещите с вашите настоятелен сътрудници са сполучливи. Бъдете виновни, в случай че подготвяте документи, свързани с интернационалните контракти. Очаквайте препирня поради ревнивост от страна на колегата ви, които не са напълно безпочвени, а вие си знаете повода и мига, в който сте позволили да се зародят подозренията. Бъдете благи и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и полови наслаждения.

ЛЪВ

Денят е сполучлив за вас, в случай че се заемете съществено с настоящите си служебни отговорности. Не предприемайте промени уверени в шанса си, тъй като през днешния ден той може да ви изневери. Стабилизирайте връзките с сътрудниците си, с цел да разчитате на триумф на работното си място, в случай че сте намерили сътрудници, които ви поддържат в начинанията. Не сте в въодушевление, мислите ви са надалеч от действителността, тъй като сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот, скъпи дами и сте покрай обезсърчение. Можете единствено страдат поради отдалечаването на техните половинка. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни.

ДЕВА

До обед не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като имате право на отмора, а и са неподходящи за вас. Работата ви спори, в случай че не се занимавате с проблемите на вашите сътрудници или на досадни родственици, които настойчиво ви преследват с настояванията си. Възможни са разноски, които водят до финансови загуби, в случай че прекалите. Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки, които не са от скоро. Изходът не е в невярност от ваша страна, с цел да търсите разтуха отвън дома, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание.

ВЕЗНИ

В този ден в професионален проект триумфът е с вас. Очаква ви реализация на ваши нови планове. Запознанствата са нежелателни, а също и изясняването на проблемите с вашите близки. Очаквайте нови настоятелен оферти и се доверете на сътрудниците си, само че все пак бъдете и бдителни, с цел да не пропилеете опциите за финансова стабилизация. Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си, благи дами. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си, а инатът ви мъчно ще ги допусне още веднъж даже и да страдате и тайничко да родите сълзи. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Не уговаряйте планове и не давайте единодушие да инвестирате, в случай че не сте уверени в облагата от присъединяване ви в препоръчаното начинание. Предпазвайте се от финансови загуби. Бъдете правилни и виновни на вашето работното място и проявете самообладание към сътрудниците си. Бъдете естествени и не играйте роля, която не ви носи изгода и възхитата на близките. Вашата брачна половинка е отвън себе си от терзание поради интригите, с които я засипват ваши злонамерени родственици, твърдящи, че изневерявате, че въобще не желае да сте дружно. Докажете верността и възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас, в случай че се занимавате с бизнес и имате желание да разговаряте, с цел да се справите с проблемите, които ви основават вашите съдружници. Бъдете безкомпромисни, в случай че са нечестни с вас и приключете връзките си. Имате опция да блеснете със познания и да впечатлите даже непознатите, присъстващи на служебно заседание. Проявете еластичност в диалозите с околните си, най-много с по-възрастните си родственици,  за да си спестите проблемите вкъщи, благи дами, макар че и мъжете са заядливи. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия.

КОЗИРОГ

В този ден се постарайте да не пилеете време и да отхвърлите служебните си задания до края на работното време. Вечерта ще се справите с персоналните си проблеми. Не отхвърляйте спомагателната работа, в случай че ви носи добра облага. Задължителният разбор на постигнатото досега е във ваша изгода. Отново се сблъсквате с проблеми в персоналните връзки. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че деня е претрупан сте инициативни и се справяте без проблеми със служебните си отговорности. Очаквайте доходи. Успехът е с вас, в случай че сте упорити и не се отказвате от спомагателната работа. Имате опция да регистрирате ваша компания и да започнете бизнес, даряващ ви финансова непоклатимост. Несемейните през днешния ден са орисани да срещнат подобаващия сътрудник, в случай че не се крият в дома си и не заобикалят запознанствата. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че към този момент имате интимна половинка, само че не сте сигурни в възприятията си. Семейните и щастливите да не пропущат сантименталните мигове.

РИБИ

Денят ви носи триумф, макар че сами сте в положение да си създадете финансови усложнения. Полезни са добре премислените инициативи и деловите срещи. На работното си място избягвайте прибързаните дейности, с цел да не пропуснете мига, в който ще си извоювате самопризнание и ще достигнете до нов професионален връх. Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завладяване, само че не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното замайване.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР