ОвенПрез този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от

...
ОвенПрез този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 26 март 2024 г.

Овен
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.
Телец
Не би трябвало през днешния ден да се стеснявате да проявявате своите усеща, нито да демонстрирате на своя обичан човек и обкръжаващите Ви, тяхното съществуване и мощ. Искреността ще бъде витално нужна на Вашата половинка, както и на тандема Ви като цяло. Бъдете откровени и открити.

Близнаци
Днешният ден ще е добър, в случай че първоначално нищо не вършиме, а по-късно си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е признато да се назовава битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който желае, само че единствено е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви мощно ще съжаляват, че са Ви предиздвикали да извършите нещо.

Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.

Лъв
Този ден е спорен. От една страна ще бъдете в чудесно въодушевление и ще гледате с оптимизъм, а въпреки това ще предпочетете да не мислите за проблемите на сегашното, а тези проблеми освен съществуват, само че и чакат позволение. Разкажете на околните си какво Ви безпокои и вероятно ще получите освен поддръжка, само че и действителна помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в сложна обстановка. Опитите непременно да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева
След днешния ден се набелязват позитивни парични приходи. Всичко е доста хубаво, само че за в този момент е единствено преспектива, а не действителни посъпления. Освен това от рано сутринта ще се почувствате определена, само че непрекъснатото престояване в центъра на внимание може да Ви изтощи, даже това внимание да е приятелско. Постарайте се, да преценявате своите благоприятни условия. Днес е за предпочитане да не взимате съществени решения. Придържайте се към своите убеждения.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
За Вас денят ще бъде обвързван с някакво неприятно изобретение. Само че това напълно не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата компликация ще възприемете като предизвикателство на ориста, което би трябвало да бъде признато. Бойкото Ви въодушевление ще притегли заобикалящите Ви, само че това ще са най-вече слаби хора, нуждаещи се от поддръжка и отбрана. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.

Стрелец
Денят е удобен за тези, които са подготвени да работят доста, настойчиво и с минимални почивки. Настойчивост, старание и отвращение за отстъпки в неподходящи условия Ви оказват помощ да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на авторитетни хора, на управлението и уважаваните сътрудници. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични старания, с цел да се покажете от най-хубавата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много забавна картина се оформя в областта на персоналните връзки. Очакват Ви огромни изкушения, свързани с някакви събития от предишното и с отдавнашни благосклонности. Да попаднете в капан е много елементарно, само че да се раздерат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде комплицирано.

Козирог
Настроението Ви през днешния ден ще бъде изменчиво. Емоциите Ви ще са прекомерно доста и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си чувства. Избягвайте спонтанните решения. Вместо позитивен резултат може да Ви чака отчаяние. Затова е потребно да се доверявате на своята вътрешен глас, изключително по финансовите въпроси. При общуването с родственици и близки са евентуални проблеми и по тази причина изказвайте своите искания и възражения непосредствено.

Водолей
Жизненият Ви капацитет е висок и настроението Ви ще бъде хубаво. А и недостиг на събития, носещи оптимизъм, не се планува. Наслаждавайте се на живота! Сега събитията се подреждат по удобен за Вас метод и може да постигнете доста, без да полагате особени старания. Може да се заемете с решение на финансови въпроси и с покупка на красиви движимости за себе си и за своите близки, и няма да се наложи да съжалявате за изхарчените пари. Приятното другарство в неофициална конюнктура освен ще Ви подари прелестни страсти, само че и ще Ви даде опция да получите доста значима информация. Крайно време е да разкажете за околните си за това, което Ви вълнува. Може да разчитате на безкористна помощ и положителни препоръки.

Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР