ОвенПрактиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте

...
ОвенПрактиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 декември 2021 г.

Овен
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.
Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от усеща, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна тирада. Не крещете прекомерно ужасно – несъмнено, че са отговорни пред Вас, само че няма за какво да усложнявате нещата. Напълно задоволително е, умерено да обясните на провинилия се член на фамилията, какво и по какъв начин би трябвало да се напрви.

Рак
Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...

Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.

Дева
Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.

Везни
Няма да е елементарно на Вашия обичан човек да повярва в причините и доводите, които прилагате, колкото и безапелационни и тежки да са те. Ще се наложи да ги извършите още по-убедителни, или просто да започнете да потвърждавате верността им на процедура.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден да се поддавате на съблазни и ангажименти. В края на крайщата възприятията Ви във връзка с скъпия за Вас човек, са къде-къде по-важни от това, което Ви предлага съдбата-изкусителка. И въпреки че понякога ще Ви бъде доста любопитно, забавно и занимателно, затворете очи и отминете. Така ще бъде по-добре.

Стрелец
Няма да съумеете да насочите своята кипяща сила в спокойно русло. От време на време ще пораждат спорове с родственици и другари, а дребните различия бързо ще прерастват в съществени разногласия. Няма да съумеете да изгладите острите ъгли, а единственото, което можете да извършите е, да се откажете от разискването на всички проблеми, без значение какъв брой на брой са те, а и какъв брой са значими. Доверявайте се на своята вътрешен глас повече, в сравнение с препоръките, получени от страни. Интуицията Ви е обострена и в точния момент ще Ви подскаже какво би трябвало да вършиме. Най-добре е да си харчите парите за покупки, предопределени за други хора.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Много е прелестно да си дадете сметка, че някой зависи от Вас, само че е доста мъчно да накарате този някой да си го признае. Ако през днешния ден ще Ви бъде мъчно да се окажете създател на нечия орис, идете и си купете хамстер. Не е нужно да се вършат опити с хората.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР