Овен Отстоявайте позициите и твърденията си, но по начин, който не

...
Овен
Отстоявайте позициите и твърденията си, но по начин, който не
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за петък, 2 септември

Овен
Отстоявайте позициите и изказванията си, само че по метод, който не би засегнал останалите участници в общата работа. Придържайте се към правилото: „ брой до 10 преди да изречеш каквото и да било “ и ще си спестите какви ли не неприятности.

Телец
Творческият ви капацитет и въображението са в стремглав напредък. С каквото и да се заемете, колкото и нормално да наподобява, ще го извършите по този начин, че да впечатли и да притегли вниманието. Споделяйте с близките мислите си, само че не и страстите.

Близнаци
Обичайните задания ще са повече от нормално, тъй като някои ще се нуждаят от доработване или актуализиране. Намерете метод да разнообразявате работата си или да променяте заниманията през избран интервал от време, с цел да не попаднете в подлите лапи на отегчението. Само по този начин ще съумеете в действителност да довършите всичко стартирано.

Рак
Убедителни сте и бихте могли да превърнете думите в най-силното си оръжие. Помислете деликатно кои са най-важните или най-трудните неизяснени въпроси. Сега е моментът да се справите с тях.

Лъв
Подхождайте внимателно даже към нормални и до болежка познати занимания. Може да „ забуксувате “ там, където минимум очаквате. Бъдете подготвени да промените тактиката или методът на работа и най-много избягвайте комплицираните решения.

Дева
С каквото и да се заемете, няма да ви затрудни. Прегледайте старите резултати и се ориентирайте към тези, които имат потребност от рационализиране. Ще сте удовлетворени от свършената работа, в случай че действате поредно и не се пробвате да „ носите няколко дини под една мишница “.

Везни
От вас зависи да съчетаете действия от сферата на бизнеса, финансите, образованието, присъединяване в разнообразни групови мероприятия с домашни отговорности като дребни поправки, ежедневни покупки. Ще създадете нови контакти, които с изключение на приятни ще са и дълготрайни.

Скорпион
Сигурно сте чували изказванието, че казусът на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Валидно е и за други обстановки, като да вземем за пример, че казусът със скуката е в ръцете на самите скучаещи. Заключението е, че в случай че желаете да се забавлявате, би трябвало единствено да решите по какъв начин и да се заемете с организацията на някакво забавление.

Стрелец
Събитията ще са спорни, само че с помощта на прословутата си досетливост ще съумеете да се измъкнете от всички странни обстановки, в които попадате. Разчитайте на въображението, ще ви подскаже ексцентрични решения, с които даже рисковите опити ще завършат относително задоволително.

Козирог
Рядко се случва да се потопите в света на фантазиите, само че пък когато стане, е много мъчно да възстановите твърдата почва под краката си. Усетите ли, че стартирате да смесвате фантазиите с действителността, откажете се от сериозните занимания. Посветете се за известно време на „ въздушните крепости “, с цел да стимулирате креативното си мислене.

Водолей
Нещо ново и забавно ще се вмъкне в нормалното ви всекидневие. Не се знае дали ще е нов човек, ново чувство, ново въодушевление или просто ще попаднете на непознато място, само че ще се отрази трайно върху динамичния ви стандарт. Ако преодолеете инерцията, ще можете да се възползвате оптимално от обстановката.

Риби
Ориентирайте вниманието си към дейностите, които са ви забавни и ги предпочитате. Ще сте много по-разсеяни от нормално и, в случай че се заемете със съществени и виновни задания, рискувате да сътворите неточност след неточност. По-добре направете нещо елементарно, само че бързо и вярно, в сравнение с след време да нанасяте корекции и да се постанова да наваксване пропуснатото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР