Овен Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек

...
Овен
Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 17 ноември

Овен
Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Телец
Днес напълно безнаказано можете да си позволите много неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или тв приемника. Ако ви е чак толкоз неотложно, най-малко носете защитни очила.

Близнаци
Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лекуване или недояждане. Ако нищо от това не ви се прави, най-малко не мрънкайте на близките.

Рак
Леко напрежение ще създавате към вас, може би тъй като желаете всичко да е съвършено изпълнено. Това не постоянно е най-хубавото, тъй като основава възприятие за непълноценност у множеството хора. По-добре да има място и за смешки, и даже за гафове.

Лъв
Ден, отдаден основно на работа. Подходящ миг е да прочетете обявите за работа и да си изпратите на места документите, в случай че сегашните отговорности към този момент ви дотежават. Макар че единствено след два дни към този момент ще имате друго мнение по въпроса.

Дева
Идеален ден за учене, даже да не ходите на учебно заведение. Днес ще запомняте и осмисляте доста по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Везни
Днес може да чувствате известно напрежение, само че е от многото задания, които сте си сложили. Така или другояче ще се справите ослепително, за какво се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете неприятното си въодушевление и погледнете по-бодро света.

Скорпион
До обяд ще се наложи да се занимаете с някои организационни въпроси. Следобеда оставете за настоятелен срещи, диалози с бъдещи сътрудници и вложители. Не бързайте, обаче да подписвате документи.

Стрелец
Отново ще ви вълнуват най-много отговорностите ви. Не мислите ли, че ставате прекомерно скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, за какво пък през днешния ден да не си купите нещо ексцентрично.

Козирог
Вие като че ли все търсите метод да се позабавлявате малко повече, което в действителност е смисълът на вашата зодия. И през днешния ден няма да имате въодушевление за работа, а няма кой да ви анулира, можете да решите прекомерно автентично този въпрос, стига да помислите.

Водолей
Основната ви мисъл през днешния ден ще е в какво положение сте оставили къщата, дали ще съумеете да напазарувате и ред други тривиални неща. Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. Може пък да ви се случи нещо неизмеримо.

Риби
Добър ден за срещи, диалози и всевъзможни връзки. Днес елементарно би ви се отдала всяка писмена активност, също така елементарно можете да убедите който и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекомерно, елементарно ще ви разкрият.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР