ОВЕНОтхвърлете най-важните си служебни задължения в този ден и бъдете

...
ОВЕНОтхвърлете най-важните си служебни задължения в този ден и бъдете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да помогнат на колеги, Козирозите да не опитват да надминат конкуренти

ОВЕН

Отхвърлете най-важните си служебни отговорности в този ден и бъдете оптимално дейни, макар че  Меркурий е в ретроградното си придвижване. Прекалената ви сензитивност към рецензия е причина за разправии. Не заливайте с гневен яд сътрудниците си. Не подписвайте преждевременно финансови и банкови документи, с цел да избегнете финансови загуби. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

ТЕЛЕЦ

На работното място не очаквайте помощ от сътрудниците си през днешния ден. Справете се със дилемите си сами, а и ще съумеете, тъй като Меркурий ви поддържа в своята назадничавост. Очаквайте вест за идни финансови приходи, които от месеци ви тормозят. Не пропускайте опцията да проведете деловите си диалози.  Професионалните ви изяви ще трансформират радикално живота ви. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни, в случай че сте прекомерно упорити и настойчиви. Ефектът ще е противоположен. Не се опитвайте да го привлечете с дарове или да настоявате за годеж, с цел да не се окажете самотни и нещастни.

БЛИЗНАЦИ

Опитите ви да откриете нова, по-подходяща среда, са подбудени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се опция за спомагателна професионална изява. Ако проектите ви са перспективни, а концепциите ви носят бързи и постоянни доходи, очаквайте помощ от сътрудниците си, макар  все още ретроградното придвижване на Меркурий. Интимните ви сътрудници са се отдалечили, поради подозрения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите още веднъж доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, тъй като даже и да се стигне до полов контакт, той няма да оправи връзките ви.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Опитите ви да надскочите себе си няма да бъдат сполучливи, изключително в случай че имате пропуски в знанията си. Бъдете умерени и търпеливи. Помнете, че  Меркурий продължава с ретроградното си придвижване. Обмислете добре концепциите си за нова посока на професионално развиване и изчакайте подобаващия момент, с цел да поставите началото. Изпълнени сте с готовност да сте обичани. За страдание не сте потвърдили на интимните си сътрудници, че споделяте възприятията им. Ако имате предпочитание за полови удоволствия, само че интимния ви сътрудник е дистанциран, не настоявайте.

ЛЪВ 

Постигнете поставената цел като насочите силите си в работа. Не предприемайте недомислени промени, даже и в случай че сте принудени от събитията. Докажете на вашите неприятели, че притежавате и позитивни качества, в случай че до този миг сте им посочили единствено негативните като самоотбрана и сте се хвалили без покритие. Меркурий продължава да е назадничав. От сутринта ви е обзела ревнивост без причина. У вас са се загнездили  съмнения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. След разправията денем не се надявайте, че ще имате приятни интимни преживявания.

ДЕВА

Трудностите са причина да сте депресирани и напрегнати, тъй като са комбинирани с оферти за съществени, само че притесняващи ви вложения. Успехът е с вас, в случай че се занимавате със строителство и продажба на недвижими парцели и имате планувани огледи. Пристъпете към разискване на авансово уговорени търговски покупко-продажби макар, че Меркурий е назадничав. В фамилията ви назрява спор. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за дейностите си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачния ви сътрудник ще остане единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това.

ВЕЗНИ

Бъдете виновни към служебните си задания. Откажете се от пътешестване, сутринта, без значение дали е делово или персонално. Предпазвайте се от ненужни разноски, които ще нарушат финансовата си непоклатимост. Не се поддавайте на изкушението да предприемете служебни промени, тъй като Меркурий е към момента назадничав. Ако не са разисквани авансово и с вашите сътрудници, няма да ви донесат триумф, поради неналичието на поддръжка. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора. Опитайте се да създадете сантиментална конюнктура и да възвърнете у колегата си желанието за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете скромни в настояванията си на работното място. Намерението  да печелите повече от сътрудниците си ще ви сътвори неприятели, освен поради опита да изземете техни задания, а тъй като нямате нужните познания. След като сте засегнали ваш сътрудник за професионалните му качества, тъй като сте завидели на интелекта му, непременно му поднесете извиненията си, изключително откакто Меркурий е към момента назадничав, само че ще ви поддържа, с цел да не го превърнете във ваш зложелател. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви дейна работа от сутринта в този ден, макар че може би имате други проекти по време на ретроградното придвижване на Меркурий. Неприятности няма да липсват, в случай че не избегнете рецензията към ваши настоятелен сътрудници. Помогнете на сътрудниците си и без съмнение изгладете недоразуменията, зародили преди време. Прибързаните дейности и думи са нежелателни. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. В връзките с обичаните хора бъдете въздържани в изложение на страстите. Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Не изневерявайте! Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти.

КОЗИРОГ

На работното място триумфът е с вас, в случай че сте заети единствено с професионалните си отговорности, макар ретроградното придвижване на Меркурий. Начинанията са нежелателни, тъй като са плод на импулсивните ви прибързаните ви дейности. Не се опитвайте да надминете ваши съперници, като надскачате личните си благоприятни условия. Стабилизирайте постигнатото в миналите дни. Неуспехите денем ще се отразят на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на полови удоволствия, с цел да се сближите още веднъж.

ВОДОЛЕЙ

Изгладете финансовите различия с сътрудниците си. Предпазвайте се от спорове. Меркурий е назадничав.  Проведете или най-малко уговорете  срещи. Не се колебайте да позвъните по телефона на деловите си сътрудници, в случай че нямат опция да се срещнат с вас персонално, само че можете да проведете видео среща. Разговорите са значими за вашите проекти. През целия ден имате опция да докажете възприятията си, стига да не планирате разлъка с колегата си. Не оставяйте без внимание обичаните си хора. Не отхвърляйте на интимния си сътрудник половите преживявания.

РИБИ

Водещ е стремежът ви да постигнете финансова непоклатимост, само че дано не е непременно, тъй като Меркурий е назадничав и може да се разминете с задачата си. Успехът още веднъж ще споходи работещите в областта на търговията, които имат опция да завоюват положителни пари от сполучливи продажби. Очаквайте настоятелен оферти за съдружничество. Доверете се на сътрудниците си. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР