ОВЕНОбогатете знанията си, за да сте в крак с новостите

...
ОВЕНОбогатете знанията си, за да сте в крак с новостите
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Успешно пътуване за Лъвовете и Скорпионите, отлични приходи за Стрелците

ОВЕН

Обогатете знанията си, с цел да сте в крайник с новостите и да блеснете при договаряния за съдружничество. Подпишете договорите по уговорените покупко-продажби, откакто ги прегледате още веднъж. Ако ви оферират нова работа, не рискувайте и не я приемайте, без да сте сигурни, че дава отговор на упованията ви, тъй като може да е следващата провокация.

ТЕЛЕЦ

Целите ви са действителни и постижими, само че компликациите на вашето работно място блокират опцията да се справите бързо. Не се тормозете. Успявате да отхвърлите дилемите си. Регистрирайте своя компания или уговорете с юрист среща и подгответе документите. Очакват ви триумфи в материално отношение, в случай че не допускате прибързани вложения.
свързани новини34453на 31.01.202130054на 03.02.2020

БЛИЗНАЦИ

Планирайте работа си по този начин, че да не надвишава вашите благоприятни условия. Денят ви подсигурява триумф, макар напрежението на работното място. Радвате се и на колегиална поддръжка. Вашата активност впечатлява хората от деловото ви обграждане. Идеите ви ще бъдат възприети и ще ви донесат положителни доходи преди края на месеца.

РАК

Днес се постарайте да внесете естетика в връзките си освен в фамилията, а и на работното място. Прибързаността може да блокира шансът ви за финансови стабилизация. Възможно е по независещи от вас аргументи да пропуснете преференциален контракт. Съветът ми е да не пътувате. Предприемайте измененията, единствено в случай че съответстват с проектите ви.

ЛЪВ

Въпреки компликациите, които въобще не са проблем за вас, реализирайте сполучливо пътешестване. Проведете настоятелен диалози. Вечерта се срещнете с другари. Изяснете проблемите в връзките с вашите сътрудници. Не налагайте личното си мнение. Не се сърдете на никого за проблемите си на работното място, които са преодолими.

ДЕВА

Ежедневните служебни проблеми могат да се разрешат и без вашата директна интервенция. И през днешния ден триумфът е с вас. Проверете дали вашите сътрудници се оправят със отговорностите си. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с вашите нови хрумвания и професионални проекти. Обмисляйте добре дейностите си.

ВЕЗНИ

Проявете схващане към вашите близки, които ви молят за поддръжка, само че подайте ръка, единствено в случай че помощта не е обвързвана с пари. Не щадете силите си, с цел да се справите със отговорностите си на работното място и да заслужите положителни доходи. Днес осъществявате с триумф комерсиална активност, а рискованите инициативи, като в никакъв случай ще ви донесат ненадейно положителни резултати.

СКОРПИОН

Доволни сте от себе си, а и вашите сътрудниците ви поддържат. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе триумф. Преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си. Не се депресирайте поради неточности на ваши настоятелен сътрудници довели до финансови загуби преди време. Ще се справите и с този проблем.

СТРЕЛЕЦ

Неприятен диалог с ваш сътрудник, от който желаете финансова помощ, не е причина да променяте проектите си. Ако запазите успокоение с триумф ще постигнете задачата си и ще отхвърлите дилемите си. Заемащите управителни постове да не уволняват. Работата ви носи освен отлични доходи, а и възхитата на вашите сътрудници.

КОЗИРОГ

Бъдете дейни и уверени във вашите професионални и интелектуални благоприятни условия. Не пропускайте да оцените обстоятелството, че през днешния ден вашите сътрудници на драго сърце ви поддържат да осъществите новите си хрумвания. Завършете до обед служебните си задания и не отлагайте значимите диалози за следобяд. Вечерта анализирайте постигнатото през този ден.

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви срещи, пътешестване, впечатляващи запознанства и забавни диалози. На работното място поднесете внимателно вашите нови хрумвания, с цел да ги обсъдите с сътрудниците си. Деловите диалози са сполучливи и още до обед ще станат причина за сключване на документи и финансови контракти за съдействие.

РИБИ

Хармонията в връзките ви оказва помощ да успявате и да покорите нов професионален връх. Не си внушавайте несъществуващи проблеми и компликации, с цел да не ги предизвикате сами. Причината за проблемите ви, в случай че ги имате, е в мъчно сдържаната страст и изявления, които вредят на деловите ви връзки. Заради тях сте склонни да избягвате контактите.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР