Овен Нов понеделник - нов шанс да разрешите старите проблеми. Най-важното

...
Овен
Нов понеделник - нов шанс да разрешите старите проблеми. Най-важното
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 7 март

Овен
Нов понеделник - нов късмет да разрешите старите проблеми. Най-важното е да усещате твърдата решителност за деяние. А тя идва от чувството ви за вътрешна справедливост. Не пропилявайте времето в ненужни терзания.

Телец
Започва нова седмица с нова сила и нови благоприятни условия. Добре е авансово да сте наясно какво тъкмо желаете да извършите, да се случи или пък някой различен да направи за вас. Правилното формулиране на упованието е половината от крайния резултат.

Близнаци
Малко чудноват ще е денят за вас, само че пък няма да скучаете. Все отново през март постоянно е забавно, в случай че не друго,то най-малко времето в никакъв случай не е обичайно.

Рак
Ако това, което ви вълнува, го употребявате като повод за основаване на нещо ново, сигурно може да ви издигне над нормалното. Ден за съзидание и смяна на рутината.

Лъв
Сутринта ще сте толкоз забързани, че може да пропуснете да поздравите, който би трябвало. Следобед ще ви обзет домашни грижи и още веднъж ще загубите настроението си. Не насилвайте нещата, в случай че не станат от първия път, отложете ги за на следващия ден.

Дева
Ако съумеете до обяд да отхвърлите по-неотложните задания, вечерта бихте могли да посветите на стремежи човек. Постарайте се, обаче да не намесвате служебните си проблеми в персоналните диалози, единствено ще развалите положителното усещане.

Везни
Сутринта може да ви е малко погрешно и да се чувствате подценени, само че не е във ваша изгода да възприемате нещата по този метод. За благополучие следобяд ще си възвърнете положителното въодушевление и даже може да решите да си поканите внезапно посетители.

Скорпион
Още сутринта ще ви скапват настроението с някаква срочна задача. Не приемайте нещата трагично, въпреки всичко е март и всичко се трансформира единствено с едно намигване. Малко след обяд нещата към този момент ще наподобяват надалеч по-оптимистично, естествено, не без вещата ви интервенция.

Стрелец
Сутринта с удоволствие ще раздавате похвали и въобще ще сте самата вежливост. Следобед, дали тъй като ще свършите запаса си или към този момент ще сте поизтощени, само че ще ви се желае да не сте измежду доста хора и въобще да не ви закачат.

Козирог
Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безчет задължения. Единственото, с което би трябвало да се справите е личната ви прибързаност. Безсмислено е да се пробвате да убедите началниците в правотата си, тъкмо през днешния ден няма да съумеете.

Водолей
Ден за наслада и работа. Може да извършите разнообразни комбинации - радостна работа, работа с наслада и въобще да вършиме нещата по занимателен метод, друго от нормалното, с креативен размах. Погледнете на елементарните неща като на нови и непознати и ще се удивите какъв брой хрумвания ще ви дойдат.

Риби
Единствената заплаха през днешния ден е да се захванете с прекомерно доста неща едновременно. Резултатът е явен. Не се впускайте да давате пояснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР