ОВЕННеочаквано ви изненадва делова среща, която въпреки че деня е

...
ОВЕННеочаквано ви изненадва делова среща, която въпреки че деня е
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да не си поставят нереални цели, Скорпионите да очакват запознанства, които не бива да пропускат

ОВЕН

Неочаквано ви изненадва делова среща, която макар че деня е почивен, ще остави трайна диря в живота ви и ще повлияе професионалните ви проекти, само че с нерешителност. Ще ви донесе и бъдещи финансови триумфи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни страсти. Ново запознанство ще ви зареди с ентусиазъм и предпочитание да творите. Споделете с околните си предложенията, които получихте през днешния ден. Оценете предаността и разбирането дарени ви от обичаните ви хора. Не проявявайте ината си и не се сърдете, в случай че ви подлагат на критика, с цел да не отдалечите мига на половите удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ограничете контактите с настоятелен сътрудници, а вечерта в почивния ден отменете срещите и поканите за посещение. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете скептицизма си останете си вкъщи, тъй като нито ще се справите със служебните си отговорности, нито ще постигнете задачите си при диалозите с вашите сътрудници. Вечерта се усамотете.  Личните връзки са проблематични. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат само да ви сближат, в случай че са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте!

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте компликации поради ваши родственици, макар почивния ден. Заради следващите злословия ще ви желаят пари, само че без да ви ги връщат. Откажете им без съмнение, с цел да съхраните положителните си връзки. Ако сте дали заричане на сътрудниците си, че ще отидете на среща с на ваши настоятелен сътрудници, бъдете правилни, макар че през днешния ден въобще не ви се работи. От вас зависи да избегнете затрудненията в фамилните връзки. Звездите предизвестяват за разправии поради намесата на ваши родственици. Ако не сте сигурни, че възприятията ви са споделени, се откажете от половите удоволствия.

РАК

В почивния ден обърнете внимание на връзките си с вашите другари, близки и сътрудници. Неприятели се пробват да ви навредят, а и шансът не е с вас. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не трябва да им отказвате. Знаете, че без странична помощ мъчно ще отхвърлите сами дилемите си. Бъдете толерантни към непознатите потребности. Дайте си заслужена отмора, която нормално забравяте. Бъдете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексуалните мигове сигурно ще ви заредят с положително въодушевление.

ЛЪВ

От сутринта в този почивен  ден сте отпаднали и нямате предпочитание за работа. Пазете се от вероятни измами при служебни срещи. Вашата подозрителност води до нападателни, недомислени действия. Не провеждайте настоятелен диалози, даже и в случай че сътрудниците ви упорстват да го сторите непременно и ви предизвикат. Няма да са във ваша изгода. Брачната ви половинка е на мнение, че сте подготвени за невярност. Не мислете, че можете да омаете интимната си половинка и да се отдадете на полови удоволствия, в случай че ви е хванала в невярност.

ДЕВА

Въпреки почивния ден разрешете всички зародили проблеми на работното си място, като действате с такт, самообладание и деликатно поднасяте сериозните си забележки. Когато поднасяте концепциите си свързани със служебните ви отговорности, сторете го по този начин, че думите ви да бъдат възприети от сътрудниците ви с лекост. Стабилизирайте фамилните си връзки. Вечерта очаквайте затруднения със фамилията и с брачните сътрудници поради нежеланието ви да се извините за агресивното си държание.  Можете да сте най-хубавите в леглото, само че не и в случай че сте засегнали обичаните си хора, които не са подготвени за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели в почивния ден. Само с рационални дейности от ваша страна триумфът и признанието са ви обезпечени. Заемете се със отговорностите си на работното място. Не се колебайте да поставите настояванията си пред вашите началници и сътрудници, в случай че са свързани с финансиране на общ план. Семейни представители на знака да не разчитат, че ще избегнат домашните си отговорности. Вечерта ви чакат сантиментални мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Не се отхвърляйте от тях поради отмалялост или изнемощялост.

СКОРПИОН

Очаквайте запознанства, които не трябва да пропускате, макар че денят е почивен. Не ви поучавам да отидете за малко на работа, в случай че наличието ви не е наложително, само че в случай че се постанова да сте там бъдете виновни и задълбочени. Ако през днешния ден сте в отпуск и сте решили да се занимавате с поправки вкъщи или на вилата, бъдете внимателни.  Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за контузии. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от неналичието на интимни мигове с обичаните ви хора. Неочаквана сантиментална среща може да се трансформира в мотив за невярност и несдържан секс.

СТРЕЛЕЦ

Ако в почивния ден имате чувството, че общуването с доста хора ще натовари душeвността ви, отложете деловите си срещи, могат да почакат деня в който сте подготвени и няма да се неуспехите. Приемете покана за настоятелен коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, тъй като може да пропуснете да осъществите потребни и дълго предстоящи запознанства. Семейните да не прекаляват с отсъствието си от вкъщи. Рискувате да създадете проблеми с брачната си половинка. Ако сте влюбени и възприятията ви са споделени, се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен, а вие сте напълно във властта на страстта, която пречи да се справите добре с професионалните си отговорности, само че и поради възбраните на ориста, пазещи ви от експанзията на близките. Не сте подготвени да поемете отговорност за дейностите си. Лошото ви въодушевление може да стане причина за препирня с сътрудниците ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте отмора. След обед излезте с околните си на разходка или пътувайте, само че не карайте с висока скорост, в случай че сте зад кормилото. Вечерта се усамотете с обичаните си хора и се отдайте на жадуваните незабравими полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с мечтана креативна активност в почивния си ден. Съдбата ви закриля от неприятели и ви защищава от проблеми, като ви подарява убеденост в бъдещите триумфи. Не пропускайте да се възползвате от този късмет. Не се изкушавайте в стремежа си да работите инатливо и задъхано, тъй като ще изнервите сътрудниците си. Въоръжете се с самообладание и няма да сгрешите. Не пропускайте да пътувате с обичаните си хора или със фамилията. Излезте измежду природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете и интимните мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Денят е почивен и не ви поучавам да обсъждате връзките си на работното място, тъй като вашите сътрудници няма да ви схванат. Рискувате да одобряват желанието ви за диалог като  опит от ваша страна да им вмените виновност. Мърморенето и рецензията и безконечните служебни телефонни диалози ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху почтени жертви, които инцидентно попадат във вашето обкръжения. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят, в случай че се приберете по-бързо вкъщи и се отдадете на сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си, в случай че имате до себе си обичани хора и се отдайте на полови наслаждения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР