ОвенНе толкова светъл ден за семейното огнище. Не забравяйте, че

...
ОвенНе толкова светъл ден за семейното огнище. Не забравяйте, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 януари: Деви, дайте пространство на половинките си!

Овен
Не толкоз ярък ден за фамилното огнище. Не забравяйте, че фамилията не е да имате едни и същи отзиви, а да знаете разликите и да ги приемате щастливо с нужното почитание.
Денят не е подобаващ за взимане на значими решения свързани с кариерата ви. Ако нещо не е авансово премислено и планувано, по-добре го отложете.

Днес би трябвало да останете деликатни в разноските си, защото ще бъдете склонни да купувате неща, които не ви трябват. Вашите потребности могат да подтикват вашите покупки през идващите дни.

Телец

Любовта и свободата вървят дружно. Отделете малко време, с цел да осъзнаете същинските си усеща и да вземете решение рационално, защото любовта е това, което надживява всичко.

Очаква ви огромно предизвикателство на работното място през днешния ден. Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в положително въодушевление. Това може да докара до неприятни резултати. Затова отложете главните си работни задължения за различен ден.

Днес, може да бъдете изкушени от финансова скица за бързо замогване. Уверете се, че сте ревизирали всички обстоятелства, преди да преминете към подписване на финансова договорка.

Близнаци

Важното е количеството обич, което споделяте. Така че, не забравяйте да бъдете нежни и грижовни към фамилията си. Обсипете ги с обич, защото това, което даваме, се връща в обилие. 

Ден на решенията и позитивните достижения. Очаквайте  положителни вести, свързани с ръководството на трудовата ви активност, които ще се отразят позитивно във вашия работен  бранш.

Инвестициите направени „ през вчерашния ден “, ще могат да се осъществят през днешния ден като добра финансова годишна продукция. Това е един от най-хубавите дни  за вашият бизнес.

Рак

Понякога остарялото може да наподобява още веднъж ново – най-малко за вас. Това е нещо, което може да отвори нов път към щастието и удовлетворението. Не бъдете скептични. Може да ви се коства мрачно на всички места и, че листата да окапват, само че не губете вяра.

Някои от вас ще бъдат затрупани с работа през този ден. Вероятни са проблеми в местоработата. Прибързаните решения не са за препоръчване.

Звездите поучават да не влагате парите си в групови контракти или бизнес партньорства. Опасността да бъдете заблудени е доста огромна. Търговците ще имат добра облага през днешния ден.

Лъв

Ако имате фамилни разногласия, се концентрирайте върху разрешаването им, а не върху увеличението на перипетиите. Проблемите могат да станат непоносими според от вашето въодушевление.

Ще имате късмет да постигнете огромни резултати в работен проект. Препоръчително е да продължите да работите върху остарял - изоставащ работен план.

 Този ден не е подобаващ за сключване на документи, контракти, покупко-продажби и прочие. По-добре отложете договарянията, с цел да се избегнат възможните загуби.

Дева

Дайте пространство на половинките си, от което се нуждаят, с цел да асимилират мислите си, не насилвайте нещата. Задълбочете връзките си, като покажете доверие и религия в тях. И ще почувствате по какъв начин любовта се възражда още веднъж.

Намирането на съглашение или реализиране на единодушие в избрани работни обстановки ще бъде от значително значение. Така ще откриете своето лично измерение и самостоятелност. Работете тъкмо върху това!

 Денят е удобен за покупки на движимо и недвижимо имущество. Може би, ще има известно напрежение, което ще бъде в границите на естествените стойности.

Везни

Време е да получите любовта, която давате. Ако желаете сътрудникът ви да поеме отговорностите с вас, започнете с почтеност. Кажете „ да “ на прекарването на времето дружно и не разговаряйте с призраците от предишното.

Преминавате през много комплициран интервал и запазването на мира няма да бъде елементарно. През този ден сякаш няма да имате опция, в случай че сте изпаднали в работен стрес или меланхолия.

Бизнес проектите за съществени парични инвестиции, евентуално ще бъдат провалени - по тази причина изчакайте. За сметка на това, този ден е удобен за предварителни ангажименти за евентуална  покупка на  жилище.

Скорпион

Преминаването от обич към война е това, с което може да се сблъскате през днешния ден. Не се опитвайте да съпоставите грубите думи с вашите. Опитайте се да бъдете дипломати в сравнение с прокурори. Изхвърлете старите способи на другарство един към  различен.

Въображение и ентусиазъм няма да ви липсват през днешния ден, само че ще би трябвало да въведете ред в хаоса и да подберете най-хубавите си хрумвания, които да реализирате в работата си.

Може би ще се наложи, да си извършите доста добре сметката за бюджета избран за този ден. Организирайте се, активирайки разумната си мисъл, с цел да анализирате приходите и разноските.

Стрелец

Изцелението е вътрешно пътешестване. Свободата е вашата вътрешност и ядрото е вашата независимост. Отговорите, които търсите, се крият в самоизследването. Вярвайте в интуицията си и се доверявайте на решенията си.

Може би, ще зародят някои провокации, с които ще се справите прекомерно елементарно. Като цяло един естествен работен ден, доста труд, старание и триумфи.

Очертава се този ден да бъде удобен във финансов проект. Вероятно, ще имате подготвеност да се справите във всяко едно отношение с вложения или покупки.

Козирог

Вие сте обожавани поради вашата надеждност и сте известни с това, че носите страхотни дарове в живота на обичаните. Помнете, че решителността е най-голямата ви мощ, която може да ви накара да постигнете всичко, за което се замислите.

Днес, ще сте склонни да отхвърлите всеки един даден ви съвет, с цел да опитате нова тактика в работата ви. Твърдо ще вярвате в убежденията си, даже да не се окажат работещи.

Не си губете времето през днешния ден, да оправяте последствията от неразумни нерешения на някой ваш непосредствен. Фокусирайте се върху личните си финансови цели.

Водолей

Доверете се на преценката и опита си, което може да ви помогне да отделите житото от плявата. Направете лоялността, пристрастеността и решителността ваши суперсили за деня. Изключете шумовете в близост и оставете вашите галактически трептения да водят пътя напред.

Днес, ще съумеете да се промъкнете на място, където са събрани доста авторитетни хора и предприемачи. Ще придобиете скъп опит, който да ви тласне нагоре в кариерното ви развиване.

Нещата с финансите не наподобяват доста добре през днешния ден, защото облагите ви ще са съвсем минимални. Отбягвайте тематиката за пари през днешния ден и не обсъждайте проблемите си с други хора.

Риби

Грешките, направени в предишното, могат да бъдат поправени, не бъдете сериозни към себе си и бъдете по-гъвкави. Енергийният цикъл ще ви донесе по този начин нужната непоклатимост към края ва деня.

Очертава се ден през който може да заблести професионалната ви умелост. Това, което очаквате ще се случи на работното ви място. Ще очаровате сътрудниците си с вашето духовитост.

Това, което сте научили от хората към вас е да не приемате финансовото си положение за даденост. Избягвайте показните покупки и марковите облекла и аксесоари през днешния ден.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР