Овен Не сте сигурни в чувствата си, а грешното решение може

...
Овен
Не сте сигурни в чувствата си, а грешното решение може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 14 април 2018 г.

Овен

Не сте сигурни в възприятията си, а неверното решение може да ви докара до непроменими житейски трансформации. Помислете добре какво желаете, преди да дадате напразни очаквания или да извършите съществени избори.

Телец

Любовта кацва на рамото ви през днешния ден, само че вие може и да не я забележите. Свикнали сте тя да ви подминава и присъствияето ѝ в деня ви ви изненадва. Прегърнете я и я приемете такава, каквато е - чиста и същинска.

Близнаци

Времената са малко сложни за вас, само че напълно скоро животът ви ще тръгне в позитивна посока. Трябва да бъдете търпеливи, тъй като, опитате ли се да пришпорите събитията, може да объркате позитивната смяна, която се задава на пътя ви.

Рак

Вълнувате се поради срещата с новия мъж в живота ви, която другояче очаквате отдавна. Не се старайте да се харесате на индивида насреща, бъдете себе си и той ще ви оцени точно поради това.

Лъв

Приемате отговорностите си с скука и по тази причина няма да съумеете да ги свършите качествено. По-добре ги оставете за на следващия ден, вместо да ви се постанова да коригирате работата си след време.

Дева

Намеренията ви са осуетени и би трябвало да изградите различен проект, с цел да осъществите всичко, планувано за през днешния ден. Не бива да пропускате нито един подробност, тъй като дейностите ви през днешния ден ще се окажат от основно значение за бъдещето ви.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР