ОВЕННе се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са

...
ОВЕННе се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са
Коментари Харесай

САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците се сблъскват с предателството на колега, Лъвовете - с неочаквани обрати

ОВЕН

Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на страстта и сигурно няма да са верни. Завършете остарели задания. Възможни са непредвидени разноски или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да се справите.

ТЕЛЕЦ

Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате изтощени. Не се натоварвайте с нови задания, а завършете към този момент започнатите. Заредете се с оптимизъм, даже и в случай че вашите сътрудници се пробват да ви постановат мнението си. С положителното си въодушевление ще преодолявате с лекост компликациите през целия ден.

БЛИЗНАЦИ

Няма да ви е елементарно да се примирите и да простите измяната на ваш сътрудник, който се пробва да провали значима среща, без да се съобрази, че вреди и на себе си. Въпреки вероятния крах скоро ориста ще ви сервира непредвиден позитивен поврат. Анализирайте грешките и държанието си.
свързани новини32169на 04.01.201921289на 01.01.2021
РАК

Постарайте се да не прекалявате с интензивността си на вашето работно място. Бъдете умерени и забравете начинанията. Не се отклонявайте от вашата основна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши дейности. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте сътрудниците си, тъй като това не е ваше отговорности.

ЛЪВ

Бъдете внимателни при среща с ваши другари и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши сътрудници или настоятелен сътрудници, пристигнали без да ви уведомят авансово, тъй като обратите може да са непредвидени и във ваша щета. Въпреки особеното въодушевление, което ви е обхванало поради обзелата ви раздразнителност, работата ви спори.

ДЕВА

Търпението ще ви помогне да оправите връзките си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си ненадейно за всички и с гаранция за неуспех за вас. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните повода за зародилите разногласия, довели до разправии, ви вреди.

ВЕЗНИ

Почивката ви и при опция денем с по-малко натоварване на работното място, а и вечерта е наложителна и ви работи като лекарство. Ако се постанова да работите натоварващо сутринта, отхвърлете дилемите си и следобяд се приберете вкъщи. Напрежението ви вреди. Лекомислена самонадеяност и неправилната преценка на силите ви е във ваша щета.

СКОРПИОН

Изобщо не съжалявайте, че отказахте спомагателната работа в този ден, вашата ви е задоволителна, преумората ви е доста, по тази причина вечерта си дайте заслужена отмора. Денят е неподходящ и за другарство с деловите ви сътрудници. Не проявявайте прищявки вкъщи и проявете схващане към молбите на вашите близки.

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте на първо място на себе си, тъй като ваши другари ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят значима информация, видимо с цел да избегнете неприятностите, които ще се задълбочат. Запознанствата ви носят позитивни страсти и приятни диалози, само че не трябва да сте прекомерно доверчиви.

КОЗИРОГ

Ако имате опция и можете да си вземете ден отмора, пътувайте и се отдайте на позитивни страсти, даже и при неотложна делова среща. На работното място не са изключени следващите проблеми, поради заплеснатост и припряност, единствено тъй като желаете да отхвърлите дилемите си до обед.

ВОДОЛЕЙ

Наложете си успокоение и не забравяйте, че е добре да сте умерени във всичко. Импулсивните дейности са във ваша щета. Прикривайте от сътрудниците си вашите желания, с цел да не ги ядосате. Не превръщайте с недомислени дейности своите съдружници във врагове.

РИБИ

Разчитайте на интуицията си, в случай че се постанова за известно време да сте отвън работното си място на делова среща. Емоцията може да ви попречи да вземете вярно решение. Имате опция да обърнете внимание на предложенията на вашите сътрудници, които пренебрегвахте поради служебните си отговорности.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР