ОВЕННе проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента.

...
ОВЕННе проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента.
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Подиграват се на наивността на Овните, Телците са натрапчиво активни

ОВЕН

Не проигравайте сполучливото стабилизиране на постигнатото от вас досега. Трудностите са подбудени от новите ви настоятелен сътрудници, които не желаят да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви, подиграват ви се на наивността и се пробват да ви лишават вашите пари и планове. Защитите правата си без да позволявате на други хора да беседват вместо вас. Съветът ми е в случай че сте фамилни да не забравяте, че от вас се чака да сте стожери и терапевти на проблемите на членовете от вашето семейство. На несемейните им следва среща, която може да се окаже с мечтаната подобаваща половинка. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка, макар че неприятно няма

ТЕЛЕЦ

Тези от вас, които са натрапчиво дейни на работното си място, ще си завоюват неприятели. Обмисляйте деликатно дейностите си, с цел да не обидите някой от вашите сътрудници. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите настоятелен сътрудници. Ако спазите това условие, триумфът е с вас. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си с тази смяна след напрегнатия ден, в случай че вечерта отидете на ресторант.  След като се приберете или след сантименталната вечеря се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, тъй като избора им може да се окаже неправилен, да се въоръжат с самообладание и на първо време да проучат всички детайлности. Днес сте окуражени да заемете нова професионална позиция, само че измененията може да се окажат отрицателни. Късметът през днешния ден ви бяга настрана и отхвърля да ви поддържа, а проблемите, създавани от интриганти са повода насладата от живота също да не е на ваша страна. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си.

РАК

Подгответе се за рутинни и досадни служебни отговорности и липса на страсти в свободното време. Ще се изнервите, поради чувството, че сте лишени от персоналната си независимост. Деловите срещи и запознанствата на работното място въобще не са предстоящите, а и късметлии от диалозите, които организирате няма да сте вие. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта, единствено тъй като сте си внушили, че не ви върви или че омаловажават качествата ви. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки.

ЛЪВ

Вашата страст надвишава разрешените граници и може да се наложи да изяснявате повода за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи знамение и всичките ви терзания на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви подсигурява намаляване или уволняване. Денят ви е претрупан, само че и сполучлив, макар че вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си, те не са отговорни за неразположението ви. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия, споделете това със спокоен звук с колегата си. Ще ви разбере.

ДЕВА

Мечтаете да се захванете с нова активност в идващите дни, а през днешния ден ще я обмислите до най-малките детайлности. Направете крачката към ново начало, само че като разчитате на своите познания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които желаете да подпишете след две седмици, тъй като те са гаранция за бъдещата ви финансова непоклатимост. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна единствено тъй като нещо не се случва както вие го очаквате. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от полови удоволствия, тъй като нормално вие сте проблематичните.

ВЕЗНИ

Във ваши ръце е опцията да извършите крачката към реализиране на вашите хрумвания и да поставите началото на нови задания. Късметът е на ваша страна, а общуването е потребно за вас. Предстои ви извънредно сполучлив ден. Не се изненадвайте, в случай че ваши остарели познати ненадейно се появят още веднъж в живота ви. Не бързайте да им се доверявате. В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени.

СКОРПИОН

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете деликатни при основаването на нови настоятелен партньорства, с цел да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша изгода да разказвате за идните си срещи и инициативи, изключително в случай че ще поставите началото им преди края на месеца. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви и обсъдете концепциите им и вашите за празниците в края на декември, в случай че имате желание да пътувате. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват в края на годината.

СТРЕЛЕЦ

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, само че те няма по какъв начин да господстват над вас. Искате да постигнете значима цел и ще съумеете, макар тяхното опълчване. Въпреки нахалството на вашите сътрудници и опитите да ви отклонят от определената от вас посока, триумфът е с вас и няма да ви изостави. Ново запознанство или среща със остарели познати,  ще остави у вас загатна за разочарования и горест и ще обтегне връзките с интимната ви половинка. Ако сте фамилни, ще се случи същото, което може да докара до разлъка, а вие не желаете това.

КОЗИРОГ

Чувствате се изтощени, само че е добре да се трудите интензивно, да сте дейни най-малко до обед. Заемете с настоящите си служебни задания, само че единствено в случай че сте отхвърлили незабавните. На работното място ви изненадват с спомагателни отговорности, които скандализират и вашите сътрудници. Не се ядосвайте, тъй като следобяд ще си почивате в приятна компания. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. ще излезете почтено от нея, изключително в случай че повода е странична. Не си коства да оставате самотни и нещастни преди края на годината.

ВОДОЛЕЙ

Овладейте вашето неспокойствие и се задълбочете в служебните си отговорности. Денят ви носи триумф, доходи и забавни срещи, а за мнозина и сантиментална вечеря. Днес имате опция да получите поддръжка на концепциите си освен от вашите сътрудници, а и при среща с авторитетни хора, които са оценили знанията ви. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици, които се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник и в този момент е време да се разделите. Целта им е обвързвана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас, само че считат, че сътрудникът ви им пречи.

РИБИ 

Странна изнемощялост е повода да изостанете със дилемите си през днешния ден, само че сте в положение да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите с всичко планувано поради положителните условия за работа. Начинанията са сполучливи. Когато организирате настоятелен диалог се постарайте да бъдете безапелационни и да не противоречите. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. Семейните да са виновни към отговорностите си и да не пропущат романтиката и интимните мигове вкъщи. Направете по този начин, че колегата ви и вашите деца да са щастливи, че ви имат.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР