Овен Не би трябвало да имате особено много въпроси днес, освен

...
Овен
Не би трябвало да имате особено много въпроси днес, освен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 10 октомври 2018 г.

Овен

Не би трябвало да имате изключително доста въпроси през днешния ден, с изключение на такива, свързани с бизнеса. Има малко, въпреки и скрити детайли, само че това, което виждате е това, което получавате.

Телец

Обаждане от другар ви кара да се чувствате разчувствани. Може би той възнамерява нещо огромно или може би просто не сте се чували от ужасно доста време. Този възторг ще продължи дълго.

Близнаци

Оставете всички дребни неща на другари и родственици, като се изключи в действителност значимите неща. Обърнете внимание на себе си, починете си, а по-късно се отдръпнете и помислете за бъдещето- какво следва?

Рак

Реакциите ви са изцяло естествени- не се опитвайте да се въздържате. Може да накарате някой да се усеща неловко, само че това е дребната скъпа, която би трябвало да платите за честността. Нещата ще се възстановяват скоро.

Лъв

Какво следва за любовния ви живот? Със сигурност ще бъдете доста съсредоточени и рационални през днешния ден, до момента в който планирате да се срещнете с колегата си и ще почувствате тежестта на Вселената, която ви тласка напред.

Дева

Трябва да се вслушвате в интуицията си през днешния ден. Може и да не е безгрешна, само че в днешния ден ще ви насочва в вярната посока. Интуитивната ви страна ви плаши от време на време, само че през днешния ден ще в опознаете по-добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР