Овен Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което

...
Овен
Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 17 януари

Овен
Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което може да приемете като персонално огорчение е в действителност един не добре дефиниран комплимент или дружеска смешка.

Телец
Да избягате в света на личните си мечти не е присъщо за Вас, само че от време на време се случва. Всъщност това може да е доста ресурсно положение, изключително в случай че фантазиите Ви са градивни. Внимавайте защо си мечтаете, от това зависи какъв ще е животът Ви.

Близнаци
Хубав ден, да се поразходите малко на въздух, без значение от времето. Е, може да се видите с другари, да побъбрите малко, може и да научите нещо забавно.

Рак
Ден, в който няма да ви се желае да ходите далеко, а да си останете у дома и да помързелувате. Всъщност
има доста неща, които сте си дали обещание, че ще свършите точно през днешния ден. Ами спазвайте си обещанията.

Лъв
Не подценявайте една сфера от живота си поради друга. Човек има потребност от разнообразни интензивности, има потребност да нахрани всичките си сетива, тъй че помислете кое е това, което куца и нежно коригирайте ситуацията.

Дева
Денят дава обещание да бъде просто незабравим. Само си повярвайте, че в действителност сте прелестни и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкоз, само че и не приемайте всичко прекомерно персонално.

Везни
Ще имате мощна нужда от поддръжката на хората, на които държите. Не се фокусирайте прекалено много върху това, с цел да не загубите главната си цел. Понякога даже единствено да седнете и да си визиите усмивките на тези хора ще е задоволителна поддръжка.

Скорпион
Ще ви глождят съществени вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в меланхолия, още малко остава до края на зимата. А в това време идете някъде, където най-малко може да видите Слънцето или направете нещо красиво със личните си ръце.

Стрелец
Ден, в който ще сте настроени да действате креативен. Правете нещата като на игра. Не се фокусирайте върху резултата или успеха, наслаждавайте се на процеса. И резултатите ще се окажат по-добри, в сравнение с сте си мислели.

Козирог
Не внасяйте напрежение в дома си, а се пробвайте да го поразсеете с малко повече физически старания. Идете на фитнес, в случай че нямате опция да попътувате отвън града.

Водолей
Днес отдайте преимущество на знанията и информацията, вместо на клюките, които доближават до Вас. Винаги ще има хора, насочени към живота на другите, просто, тъй като техният е прекомерно отегчителен. Не ставайте един от тях.

Риби
Днес ще мислите по съществени въпроси. Само не се потискайте от всякакви дреболии, погледнете обстановката в очите и действайте самоуверено и уверено, както ви подхожда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР