Овен Най-добре днес да нямате финансови взаимоотношения с приятели, защото това

...
Овен
Най-добре днес да нямате финансови взаимоотношения с приятели, защото това
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 8 ноември

Овен
Най-добре през днешния ден да нямате финансови взаимоотношения с другари, тъй като това може да докара до съществени спорове. И не си давайте мнението, в случай че категорично не ви помолят за това.

Телец
Днес може да срещнете съществени трудности по пътя към осъществяването на задачата си. Мненията ви с сътрудниците ще са много разнообразни, а и всеки ще бяга от отговорност. Определено ще ви е мъчно да се справите сами, само че ще би трябвало да съумеете.

Близнаци
Конфликтът през днешния ден ще е сред мечтаното и изпълнимото. Не търсете недостатъци, пробвайте да приемете нещата такива каквито са. Ако нещо ви нервира извънредно доста, ами просто го променете, не мърморете.

Рак
Ден на бурни пристрастености и рискове, които сред прочее сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе неприятна смешка.

Лъв
Без фамилията си ще се чувствате нещастни, само че там май нещата не вървят както ви се желае. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може единствено да предизвика злост към вас. Не бъдете такива педанти.

Дева
Днес предразсъдъците ви ще ви слагат съществени спънки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в доста направления и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да извършите.

Везни
Не е подобаващ ден да рискувате, а тъкмо това ще извършите и ще си докарате много главоболия. Поне не обвинявайте ориста, сами сте го провокирали.

Скорпион
Днес ще сте в много войнствено въодушевление, само че и възторг няма да ви липсва. Готови сте да извършите чудеса от смелост единствено поради една концепция. Дано съумеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Стрелец
Бурни страсти бушуват във вас, а вие се вършиме на безусловно безразлични. Поведението ви е, меко казано, несъответстващо. Днес несъмнено е по-добре да не говорите, тъй като всяка ваша дума ще повлича след себе си страхотни недоразумения.

Козирог
Ценностната ви система несъмнено е много по-различна от тази на приятелите ви и през днешния ден ще имате доста мотиви да го разберете. По-важното е да се опитате да намерите общ език, без да има наранени страни.

Водолей
В службата ще ви извърнат внимание, само че се дръжте прекомерно ексцентрично. Днес най-големия ви зложелател е личното ви държание. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, изключително в случай че се явявате на изявление за работа.

Риби
Идеи няма да ви липсват, само че все нещо ще ви спъва по пътя към осъществяването им. Внимавайте доста с хората към вас, не всички са откровени в отношението си към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР