Овен Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви

...
Овен
Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви
Коментари Харесай

Великденски хороскоп: Денят ще бъде труден за 3 зодии

Овен
Настроенията ви ще са много променливи, нещо което ще ви мъчно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете отвън нормите може да срещне съпротивата на околните ви. Направете компромис сред желанията и отговорностите си.

Телец
Ще съумеете да прекарате един прелестен празник, въпреки и с не изключително незабравим. Взаимоотношенията ви с близките ще са приятни. Домът ви може да стане място за събирания на другари, за диалози и разисквания.

Близнаци
Днес ще би трябвало да извършите някои фамилни отговорности, като част от тях няма да са ви изключително приятни. Избягвайте разногласията, изключително на политически тематики, единствено ще ви раздразнят.

Рак
Чудесен ден за празнуване и удостояване на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване, оставете място и за утрешната софра. Денят е добър да посетите свои близки, които живеят на по-далечни места.

Лъв
Вие сте хората, които като че ли носят празниците в сърцето си, а през днешния ден ще се чувствате много мрачни и подтиснати. Наистина няма мотив за паника, забравете страховете и се радвайте дружно с всички на празника.

Дева
Днес е ден за шерване на насладата. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си и позволете на близките да ви засвидетелстват положителните си усеща. Не са изключени някои разногласия и обиди около празничното забавление, само че не си ги слагайте на сърце, през днешния ден можете да простите.

Везни
Не се хващайте за работа на връх днешния празник, позволете си най-малко малко отмора. Дори да се наложи да работите изключително, няма да ви е мъчно да съчетаете потребното с приятното, това го умеете като никой различен.

Скорпион
На празник като на празник, през днешния ден ще сте в приповдигнато въодушевление, за което всеки може да ви завиди. Запазете част от днешната тържественост в душата си до идващия Великден, че и по-късно.

Стрелец
Ден единствено за фамилни събирания. Ще ви се желае да се върнете към корените си. Времето ще ви държи в къщи, само че това няма да ви е неприятно, ще има какво да вършиме, само че внимавайте с козунаците и великденските сладкиши, нали знаете закона за количествените натрупвания.

Козирог
Едва ли ще съумеете да посетите всички, които сте си наумили, не че няма да ви стигнат козунаците и яйцата, просто времето ви ще е незадоволително. Все отново Великден продължава още два дни, в случай че организирате добре всичко, може и да сколасате.

Водолей
Не се впускайте в разисквания и метафизичен разногласия. По-добре потърсете метод да балансирате желанията си и паричните благоприятни условия за занимания. Знаете, че денят не е работен и освен това не е редно навръх този ден да се захващате със служебни задания.

Риби
Очаквайте посетители, тъй че подгответе се. Не ходете на многолюдни места, не са подобаващи за вас през днешния ден. Не харчете пари за нелепости и намерете малко време да си отдъхнете сред празничните похапвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР