ОВЕННаправете плановете си за следващия месец, въпреки че деня е

...
ОВЕННаправете плановете си за следващия месец, въпреки че деня е
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да направят месечни планове, Телците очакват добри приходи

ОВЕН

Направете проектите си за идващия месец, макар че деня е почивен. Професионалният триумф няма да ви изостави, макар компликациите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови приходи, само че не бързайте да ги харчите. Вашите сътрудници са повода за запознанства, които ще бъдат спънка пред общите ви проекти. Липсата на естетика в фамилните връзки ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините скъпи дами. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на сантиментални мигове и полови наслаждения, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте положителни доходи в почивния ден. Новите оферти за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете само тези задания, които ще подобрят материалното ви положение единствено посредством спомагателна работа. На този стадий не е добре да предприемате промени и да напускате работа, тъй като може да се окажете без средства за прехранване. Днес би трябвало да решите дали да продължите живота си с интимния си сътрудник. Преценете и почтено си отговорете имате ли към момента усеща един към различен. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че ви следва разлъка.

БЛИЗНАЦИ

Всички ваши дейности свързани с печелене на пари няма да ви задоволят и ще са надалеч от вашите упования. Проявете еластичност в почивния ден и си наложете самообладание, като овладеете страстите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в връзките с вашите сътрудници, единствено тъй като сте едва ли ухо на клюки. Интимните ви сътрудници се усещат засегнати и мъчно ще спечелите още веднъж тяхното доверие, в случай че неведнъж сте го предавали, а през днешния ден е преляла чашата на тяхното самообладание. Не се сещате за интимния си живот, който би трябвало да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността им.

РАК

Денят е почивен, само че не е добър за дейна работа и инициативи, тъй като сте напрегнати и нервни и рискувате неточности и провалени проекти. Склонни сте към нападателно държание, което през днешния ден ви печели врагове. На работното място си наложете търпени и успокоение, с цел да не се изпокарате с всички без причина. Влюбени сте, само че се страхувате че възприятията ви не са споделени. Днес можете да ги споделите с мъжа, в който сте влюбени. Не бързайте още вечерта да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сътрудникът ви не квалифициран за тях.

ЛЪВ

Пригответе се за нови задания и за компликации в общуването, подбудени от вашата припряност и недомислени приказки на работното място макар че деня е почивен. Отхвърлете плануваните служебни задания. Не ви поучавам да организирате среща с вашите подчинени, в случай че се чувствате изтощени. Късметът не е на ваша страна. Радвате на вниманието на противоположния пол. Следобед ви чака сантиментална среща и хармонични връзки в фамилията. Контролирайте страстите си и не се впускайте в полови удоволствия, единствено тъй като някой ви е привлякъл с чара си.

ДЕВА

Ще се справите с компликациите и проблемите благодарение на настоятелен сътрудници, които в почивния ден ще ви оказват помощ да осъзнаете личните си благоприятни условия. Емоцията пречи на решенията ви, само че следобяд ще я овладеете. Трудностите по пътя ви, които са непредвидени, ще се трансфорат в следващата причина за скептицизъм и неприятното въодушевление. Не са изключени проблеми в персоналния живот, скъпи дами. Несемейни да чакат изненадващи приятни срещи и сантиментални мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на възприятията ви, само че не се изкушавайте да се впуснете незабавно в полови преживявания.

ВЕЗНИ

Поставете сполучливо начало на нови занимания, макар че деня е почивен. Работата ви носи триумф, без значение с какво сте се захванали. Не бъдете прекомерно разточителни, в случай че сте решили да дадете формален обед или вечеря, в случай че е обвързвана с ваш персонален мотив. По-добре откажете командировката, даже и да е примамлива и печеливша, в случай че ще ви попречи да се справите с професионалните си отговорности. Жените да се приготвят за сантиментално въодушевление. Ако сте фамилни внимавайте, тъй като ще си създадете проблеми. Вечерта създайте сантиментална конюнктура, с цел да предразположите обичаните си за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Начинанията са сполучливи в почивния ден. Настроени сте за дейна работа и не трябва да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Успехът е с вас, в случай че внимавате и не разчитате единствено на шанса си, който може да проработи, само че и да ви изостави. Вечерта, благи дами, още веднъж са вероятни проблеми в фамилията, поради изкушението ви да кажете какво мислите и да деянията ревността си. Ако сте намерили своята половинка се радвайте на щастието си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и няма да е предстоящият от вас, тъй като сте нестабилни и неуверени. Причините са странични, само че повлияват по този начин настроението ви, че не ви се занимава даже със отговорностите ви на работното място. Избягвайте деловите диалози и въобще не разчитайте на шанса си при договаряния, в случай че не съумеете да ги отложите. Избягвайте новите запознанства. В персоналния живот са вероятни измами от ваши родственици. Сексът със инцидентни сътрудници ще ви сътвори съществени проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. Ако не сте фамилни също няма да се чувствате щастливи.

КОЗИРОГ

Денят ви е почивен само че е и сполучлив както на работното място по този начин и в персонален проект. Не се отхвърляйте от започнатите задания. Начинанията са сполучливи, в случай че си наложите самообладание. Бизнесмените да не разчитат на нови запознанства, само че в случай че ги осъществят да са внимателни. Не критикувайте колегата си, че не се включва в почистването на вашия дом, не е преднамерено просто няма физическата опция за задачата. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и полови удоволствия, в случай че не поднесете извиненията си.

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви промени в почивния ден, които не трябва да превръщате в отрицателни. Ако сте старателни и усърдни на работното място сигурно ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите сътрудници. Отложете пътуванията, с цел да проведете диалози за назначение на нова позиция или за повишение на заплатата. Не уговаряйте сантиментална среща, тъй като следствията могат да са непредвидени. Несемейните дами да се замислят за основаване на семейство, в случай че има до себе си подобаващ сътрудник. Семейните дами вечерта да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания.

РИБИ

Днес, макар че денят е почивен, сте подложени на изкушението да се впуснете в нови настоятелен запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата раздразнителност води до материални загуби. Бъдете деликатни при осъществяване на професионалните си отговорности, с цел да избегнете грешките. От сутринта ви е обзела ревнивост и подозрения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. В прям диалог с тях и споделете какво ви тормози. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни полови преживявания.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР