Овен Началото на деня е благоприятно, ще се чувствате уверени в

...
Овен
Началото на деня е благоприятно, ще се чувствате уверени в
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 23 юли

Овен
Началото на деня е удобно, ще се чувствате уверени в себе си и подготвени за невероятни подвизи. Не си коства да се паникьосвате поради битови неуредици. В последна сметка доста малко зависи от вас, за какво тогава да си тровите нервите.
  Телец
Хубав ден за интелектуални занимания. На изпити може да визиите ослепително, стига да знаете, че има някой, който в действителност има вяра във вас. Лесно ще ви се отдава планирането, тъй че сядайте и започвайте да градите.
  Близнаци
Ще действате извънредно внимателно, а това би ви лишило от доста забавни страсти. Не мислете само за разноските си, това ще помрачи настроението ви. Направете нещо, което ще ви накара да се чувствате волни и същински свободни от ограничавания.
  Рак
Готови сте да се справите с всяко предизвикателство, а такива няма да ви липсват. Може да се опитат да ви забъркат в политически игри. Ако желаете да останете чисти и непорочни, по-добре не се намесвайте.
  Лъв
Днес несъмнено изпитвате нужда от един радушен диалог, тъй като незабавно се нуждаете от съвет. Ситуацията в действителност е деликатна и на вас ви е мъчно, само че за какво не се вслушате в себе си; знаете, че там са всички отговор – сърцето не лъже.
  Дева
Интересно запознанство през днешния ден ще ви накара да мечтаете и даже да започнете да кроите проекти за бъдещето. Бъдете малко по-земни, нали знаете, че не всичко става като в приказките (поне не винаги). Пък и тези мечти ви вършат много нервни и раздразнителни.
  Везни
Спортът и въобще разходките навън на днешния ден ще са извънредно потребни освен за здравето, само че и за положителното ви въодушевление. Забравете натрапчивите мисли и поразчистете нещата, които ви лишават от пространството – и на вътрешен, и на външен проект.
  Скорпион
Днес ще се наложи да докажете, че сте сериозен и виновен човек. Всичките ви дейностите ще са ориентирани към увеличение на паричния поток за персонално ползване. Емоциите няма да заемат значимо място в заниманията ви през днешния ден.
  Стрелец
Ще търсите ред и сигурност в нещата към себе си. Не е изключено да попаднете в някои неуместни обстановки, което ще ви накара да се замислите къде се намирате. Не е нужно да се тормозите, грешката, несъмнено, не е във вас.
  Козирог
Днес ще сте изпълнени с увереност да извършите фантазиите си действителност. И нищо чудно да съумеете. Най-много ще ви вълнуват сърдечните взаимоотношения, а точно там не всичко ще върви безпрепятствено. Може би би трябвало да опитате да сте малко по-малко егоисти.
  Водолей
Мислете практично и не приемайте персонално всичко, което ви споделят. Хубаво е да бъдете повече време на слънце, само че без да прекалявате. Топлината и светлината могат да изгонят всевъзможни неприятни мисли, в случай че не сте се вживели дотолкоз тях, че да не желаете да ги пуснете.
  Риби
Леко и прелестно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и диалози. Пътуванията ще са занимателни и ненатоварващи., а може и да срещнете ненадейно остарял другар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР