ОвенМарс ви предупреждава, че може да се подхлъзнете по един

...
ОвенМарс ви предупреждава, че може да се подхлъзнете по един
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 август: Деви, внимавайте как харчите парите си

Овен

Марс ви предизвестява, че може да се подхлъзнете по един много провокационен метод, който да попречи на фамилните ви връзки и даже да ви сътвори проблеми. Бъдете изключително деликатни през днешния ден

Променете тактиката си през днешния ден, пробвайте се допустимо най-бързо да коригирате метода си на мислене и работете с цялостна пара. Ако съумеете да приложите това, работата  ще ви се стори като позната кръстословица.

Може да сте привлечени от някои на пръв взор преференциални бизнес покупко-продажби. Трябва обаче да ревизирате жизнеспособността на плановете, които ви се оферират, преди да вложите парите си.

Телец

Ще се радвате на естетика във връзката си и даже склонността ви към възможни забежки настрана някак ще се изпари през този ден. Покажете почитание освен към колегата си, само че и към околните, и приятелите си.

В работата си може да получите някои рецензии, които в началото няма да ви се отразят добре, само че по-късно ще поставите въпросните хора, които са си разрешили да ви разстроят на мястото им.

Паричното ви положение ще нараства, тъй че може да си позволите да планирате пътешестване в чужбина за повишение на квалификацията ви или среща с бизнес сътрудници.

Близнаци

Планетите ще ви повлияят положително в персонален проект през този ден. В любовно отношение вие ще се превърнете надали не във виртуози, а това несъмнено ще впечатли вашите половинки. Днес не ви остава нищо друго с изключение на да се гмурнете в любовният океан.

Обещаващ ден в професионален проект. Ако не жалите качествата и напъните си, ще пожънете големи триумфи, само че всичко ще става постепенно и последователно, тъй че ще би трябвало в действителност да свършите много работа.

Този ден се обрисува да бъде удобен за вас във финансов аспект. Желанието за покупки и вложения ще се увенчаят с триумф. Бизнеспартньорите ви другите да ви оценят уместно.

Рак

Изпитанията, пред които ще бъдете сложени, са свързани най-много с другарствата като цяло в персонален проект. Твърде е допустимо да осъзнаете, че някои хора от вашето обграждане, които сте мислели за много близки, работят в действителност против вас.

През този ден се наложи да обмислите някои основни въпроси, с цел да си изясните някои обстановки и да вземете решения, които ще доведат до възстановяване на работното място.

Разположението на планетите ще е уместно да поставите основите на нов източник на приходи. Дори да са дребни суми, въпреки всичко ще съумеете да покриете някои месечни разноски с тези спомагателни пари.

Лъв

Възможно е да останете неразбрани под претекст, че отделяте прекомерно доста внимание на себе си, тъй че ще се наложи да потвърждавате противоположното през днешния ден. За сметка на това, някои от вас могат срещнат нов човек в живота си, който да ви влезе под кожата и да се влюбите до уши.

Ще бъдете подкрепени от много авторитетни хора, които към този момент имат триумф и виждат във вас огромен капацитет. Това пък ще ви накара да се изстреляте по пътя на триумфа много бързо, само че и краткотрайно да се самозабравите.

Не позволявайте на някой различен да ръководи финансите ви, а се пробвайте сами да имате надзор върху това. Възможно е да станете обект на измами и злословия от страна на хора, които са решили да ви злепоставят.

Дева

Звездите ви поучават, да не спирате да обръщате внимание на фамилията си. Възрастните родители или родственици ще имат потребност от вас. Като цяло този ден е превъзходен за фамилните и влюбените двойки.

Ще ви се наложи да проведете съществени диалози на работното си място, ще бъдат много сложни и евентуално ще имате известни търкания и пререкания с някои сътрудници. Говорете почтено и намерено, до момента в който не се изяснят нещата напълно.

Бъдете извънредно деликатни за това къде и по какъв начин харчите парите си. Този ден не е подобаващ за завършване на покупко-продажби или взимане на значими решения свързани с пари.

Везни

Ако не сте обвързани, е допустимо да завъртите много инцидентни връзки изключително през днешния ден. Обърнете повече внимание на своя сътрудник и фамилията като цяло. Връзката ви вероятно е мощна, само че ще би трябвало да се укрепи, тъй като доверие бързо се губи.

Не се чакат кой знае какви земетресения в работен проект, само че от вас се изисква да продължите да бъдете все по този начин изобретателни, защото не забравяйте, че не сте сами - има конкуренция. Повече зоркост проявете през днешния ден.

Избягвайте огромни бизнес инициативи през този ден. Въздържайте се от дейности, които очаквате да ви донесат огромна облага. Въпреки всичко ще съумеете да преодолеете трудностите.

Скорпион

Днес е допустимо да се появи нова тръпка за огромна обич, загатва Луната. Въпреки това бъдете рационални в любовта, недейте да се отдавате изцяло. За фамилните този ден ще бъде прекомерно изменчив, но надали ще се стигне до огромни кавги.

Навярно ще преминете през не малко тествания на работното място през днешния ден. Не би трябвало да забравяте да се борите и да не се оставяте на течението - нещо доста значимо, изключително в този момент, когато сте изправени пред много промени.

Днес не се обрисуват съществени финансови проблеми. Въпреки това ще има моменти, в които вътрешните ви страхове ще надвиват и ще ви създадат уязвими. Много внимавайте и се пробвайте да овладеете, тъй като е допустимо да претърпите нежелани загуби.

Стрелец

Много е евентуално да се окажете в един любовен интервал, който е почнал още през предходната година, а в този момент единствено ще затвърждавате започнатото. Необходимо е обаче да покажете готовността си да бъдете виновни.

Начинът ви на хранене ще бъде приоритет през днешния ден. Наблегнете на здравословния метод на живот, тъй като ще се почувствате по - добре, изключително с дейния си метод на работа и дребното време за отмора.

Днес е допустимо да постигнете триумф при договорка с недвижими парцели. Възможни са и промени в деловите ви връзки, само че това не трябва да ви тормози, тъй като всичко ще бъде за положително.

Козирог

Вашите планети плануват нещо скандално да се случи през днешния ден. Възможно е вие да окажете в центъра на събитията. Бъдете деликатни с обещанията, които вършиме и дейностите си. Много добре преценявайте всичко, което вършите, изключително през днешния ден.

От изключителна значимост за вас ще бъде репутацията ви през днешния ден. Поставете работата и сътрудниците си на фундамент. Преди всичко осъзнайте значимостта на работата и изпълнявайте всичките си отговорности и отговорности.

Ако се наложи отложете по опция вашите проекти за покупки или вложения. Избягвайте да вземате прибързани бизнес решения, защото това може да ви сътвори огромни проблеми през днешния ден.

Водолей

Навярно ще започнете да цените повече фамилията си, а тези от вас, които са самотни, може би ще открият своята половинка. Не се доверявате на инцидентни хора през днешния ден, бъдете внимателни при  основаването на нови другарства.

Днес пред вас ще се изпречат много тествания, но вие за следващ път ще се справите. Не би трябвало забравяйте, че ще се наложи да се борите и да не се оставяте на течението, изключително в този момент, когато сте изправени пред много промени.

Опитайте се да удължите периода, ако имате парични отговорности. Ако пък не дължите пари, помислете добре няколко пъти, преди да инвестирате в нещо, изключително през този ден.

Риби

Добър ден в персонален проект. Като ще сте оптимистично настроени, само че би трябвало да си наложите малко по-строга самодисциплина, тъй като с положителните резултати, които постигате, може и да пожелаете повече купони и занимания.

През този ден очаквайте професионално самопризнание и издигане в кариерата. За вас това е доста значимо, тъй като в последно време евентуално се чувствате недооценени.

Със сигурност ще имате няколко благоприятни условия да спечелите обилни суми пари, които се дължат на верни финансови планове.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР