Овен Малко неща ще зависят от Вас, но пък всичко ще

...
Овен
Малко неща ще зависят от Вас, но пък всичко ще
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 30 декември

Овен
Малко неща ще зависят от Вас, само че пък всичко ще става както сте желали. Не е нужно постоянно всичко да контролирате от самото начало, не мислите ли?
  Телец
Толкова доста неща сте решили да свършите през днешния ден, само че гледайте да не прекарате деня си най-вече в приказки. Говоренето по-малко, слушайте повече.
  Близнаци
Добър завършек на годината. Ще сте много сръчни и с малко повече досетливост ще съумеете да подготвите забавни неща за новогодишната нощ. Перфектни, както постоянно.
  Рак
Сутринта ще имате смели упования, само че следобед ще би трябвало да се справите с действителността. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, не за празненства.
  Лъв
Един прелестен ден, с предпразнично въодушевление и доста другарски позвънявания. Прегледайте за финален път организацията към празника.
  Дева
Не вдигайте доста звук за нищо, а направете това, което сте почнали. Сътрудничеството с близките ще е основно през днешния ден. Не го подценявайте.
  Везни
Приключването на годината е време за равносметка. Само не пречете на останалите да вършат, каквото са наумили, с безбройни препоръки и натяквания.
  Скорпион
Доста нервни сте. Дали поради отиващата си година или по други аргументи си е Ваш проблем, само че не го правете подобен и за всички към Вас.
  Стрелец
Има неща, които просто би трябвало да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си; не оставяйте да Ви манипулират.
  Козирог
Контактите ще са от значително значение за Вас през днешния ден. И спрете да се притеснявате за дивотии, Вие нормално сте толкоз самоуверени и сигурни, какво Ви става през днешния ден?
  Водолей
Днес ще сте просто в еуфория около идващата Нова година, напряко неузнаваеми. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и близките, че е по този начин.
  Риби
До обяд ще сте много дейни и подготвени да помогнете, само че след обед няма да Ви се желае никой да ви занимава със съществени неща. Време е да помечтаете малко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР