ОвенЛюбовните и семейните връзки ще протичат относително гладко. Най-вероятно ще

...
ОвенЛюбовните и семейните връзки ще протичат относително гладко. Най-вероятно ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 октомври: Овни, денят не предвещава големи печалби!

Овен

Любовните и фамилните връзки ще протичат релативно безпрепятствено. Най-вероятно ще ви накарат да се чувствате живи, може би ще ви предложат доста развлечение през свободното ви време. През този ден може да има трудности и усложнения. Ако работите като експерт, интервалът ще види прогрес, само че единствено в случай че работите интензивно и поддържате дълготрайно и стоическо отношение. Иначе няма да има директен път към триумфа. Не се надявайте на високи облаги през днешния ден. Бъдете внимателни в харченето на всеки един лев. Променете тактиката си и първо платете най-належащите ви сметки.

Телец

Избягвайте безсмислените разногласия и кавги, научете да забравяте и простите. Разсейте мъглата от недоразумения и поддържайте положителни връзки. Работната среда ще остане уплашена и може да има несъгласия и проблеми с шефовете. Като цяло този интервал не е доста добър, защото доста близки сътрудници, може да наподобяват далечни. Не се чака или предлага доста смяна. Този ден надали ще бъде подобаващ за бизнеса. Има шансове за неочаквана финансова загуба. Възможно е да извършите рисковани разноски касаещи персоналните ви материални ползи.

 Близнаци

Астралната настройка през днешния ден е чудесна за основаване на радостна атмосфера в персоналните ви взаимоотношения. Романтичният ви живот може да тръгне в нова посока с още по-голямо привличане и пристрастеност. На прага сте на нещо огромно в кариерата ви, само че въпреки всичко ви остава една крачка. Добрата вест е, че тази стъпка напред няма да е толкоз сложна, колкото сте си мислили. Вечерта очаквайте огромният си пробив. Доброто планирате и постоянното икономисване са ключът към финансовият ви разцвет. Помислете в какво да вложите парите си в дълготраен проект, с цел да повишите вашата рентабилност.

Рак                                                                       

Ако сте се надявали, че през днешния ден може да излезете на по-специална среща или излет с половинката си, то може да се наложи да отложите проектите си, поради някои непредвидени трудности. Не смятайте работата си за нещо скучно и досадно, единствено тъй като се назовава „ работа “. Опитайте да върнете искрата и желанието си за основаването на нови неща, като не забравяйте да се забавлявате по време на целия развой. Борбата за повече клиенти няма да е лека. Конкуренцията ви може да смъкна цените и да ви е много мъчно да стигнете сегашните си равнища на облага. Стиснете зъби, идват по-добри дни.

Лъв

Днес не е изключено да имате известни спорове с колегата ви. Разминаването от високите ви упования към половинката ви и действителността, може да докара разногласия и противоречие по някои персонални въпроси. Не позволявайте на хората, с които работите да се отнасят неуважително с вас. Още от сутринта заявете ясно позициите си, с цел да се отнасят добре към вас през целия ден. Заслужавате да гледат на вас като най-хубавият чиновник, тъй като сте един от най-хубавите. Може да нямате надзор над всичко, което се случва в живота ви, само че от вас зависи какъв брой интензивно ще работите, с цел да спечелите повече пари. Възползвайте се от всеки ексклузивен час работа, който ще донесе спомагателни пари в сметката ви.

 Дева

Сегашните планетарни аспекти ще ви вдъхнат цялата убеденост, от която се нуждаете, с цел да изразите най-съкровените си усеща. Разговорът, който ще проведете с колегата ви през днешния ден, ще е доста значим за вас и ще се почувствате доста по-добре. Създайте си нова рутина на работното ви място и не се опасявайте, че може да отхапете по-голям залък, в сравнение с може да сдъвчете. Ще се справите чудесна с всяка една работна задача, тъй че не се съмнявайте в себе си и качествата си. Днес, разноските ви може да надвишат плануваният ви за седмицата бюджет, само че не превръщайте това в злополучие. Останете положителни и се радвайте на покупките си. Следващите дни ще компенсирате изхарченото.

 Везни

Планетарните сили ще ви повлияят положително през днешния ден, тъй че да сте радостни и безгрижни. Облечете някоя щура и цветна дреха и заблестете. Очаква ви сантиментална вечер с обичания ви човек. Предстои ви огромен скок в кариерата през днешния ден. Ще сте приети и възнаградени за усиленият ви труд и високи резултати или продажби. Не се срамувайте да се похвалите с постигнатото. Бъдете прозорливи и инвестирайте в облекла и обувки, които са на ликвидация, с цел да си подсигурите неща за идващия сезон. Ще спестите най-малко 50 % от цената на продуктите.

 Скорпион

Ден с апел за усамотение. Оставете децата да прекарат времето си в дома на баба и дядо, с цел да можете вие и вашият сътрудник да прекарате някои скъпи часа дружно. Бъдете изключително деликатни на работното място, евентуално незабавните задания ще бъдат провалени, защото ще разпилявате времето и силата си за задания, които не изискват неотложно внимание. Вашите проекти за икономисване и вложение на пари може да се трансформират през днешния ден, заради някои непредвидени разноски. Въпреки това може да постигнете финансовите си цели  вероятно през идващите дни.

 Стрелец

Вашата импулсивност и раздразнителност може да съсипе цъфтящият любовен разказ сред вас и новата ви възлюбена. Не притискайте любовта в ъгъла, диктувайки какво да прави и кое не. Работата ви в офиса може да е по-взискателна от нормално, маже би шефовете ви ще изискват повече от вас. Опитайте всичко допустимо да останете спокойни и просто да положите оптимални старания. Финансите ви може да са малко тромави през този ден. Въпреки това, пробвайте се да бъдете съсредоточени върху задачите си за в бъдеще.

Козирог

Не очаквайте през този ден да получите неограничена обич, без да въздавате такава назад. Подхранвайте връзката си, като проявявате повече схващане към колегата си и го обливате с обич и деликатност. Вероятно, ще сте апатични и няма да сте в положително въодушевление. Това може да докара до неприятни резултати. Затова отложете главните си работни задължения за различен ден. Ще се наложи да извършите някои деликатни финансови договаряния през този ден. Може да се окажете в тежка бизнес обстановка, в която ще се наложи да вземете умно решение.

 Водолей

Възможни са неприятности в брачния ви живот, защото кипящите ви сантиментални връзки може да наподобяват много охладнели. Това може да се дължи от стресът в работата ви. Комуникацията ще е основна през днешния ден. Вземането на решения през днешния ден свързани с работата ви, ще бъде съвсем невероятно. Вероятно ще срещнете трудности пред финансовите си проекти през този ден. Може да се наложи да изчакате по-подходящо време за реализирането на вашите финансови  проекти.

 Риби

Нептун евентуално няма да бъде надъхан сантиментално през днешния ден. Това му въодушевление би могло да провокира спор или спорове в фамилията. Ала не се тормозете, ще бъде единствено краткотраен трус. В резултат на това, дълго чакащите задания може да не бъдат изпълнени. Вероятно, трудно ще търсите способи да се справите бързо с идните ви задания. Вероятно ще се наложи да утвърдите увереността си, с цел да получите финансовата си позиция, която желаете. Може да се окажете, че ви се предлага финансов тласък за приключването на специфична договорка.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР