Овен Корги Независимият дух на Овена не би търпял твърде покорно куче.

...
Овен
Корги
Независимият дух на Овена не би търпял твърде покорно куче.
Коментари Харесай

Вижте кое е перфектното куче за вашата зодия

Овен
Корги
Независимият дух на Овена не би търпял прекомерно безропотно куче. Коргито е вашата сродна кучешка душа. То е смело и постоянно готово за завършения. Доберман и питбул са вторият и третият по съгласуемост избор.


Телец
Фокстериер

Твърдоглави? Кой, вие ли? Ще си намерите еша, в случай че вземете фокстериер. А дългите разходки, от които се нуждае, ще ви оказват помощ да преодолеете мързела. Ще ви харесат и породи вид “летящ парцал” – кокершпаньол или ласа апсо.

Близнаци
Шиперке

Кучетата от белгийската порода шиперке са интелигентни, любопитни и беладжии. Да ви припомнят на някого? Може да се пробвате и с не по-малко любознателните бийгъл или далматинец.

Рак
Санбернар

Най-грижовното куче – санбернарът, е второто “аз” на най-грижовния зодиакален знак. Верен приятел ще откриете и в ротвайлера или в породата на филмовия воин Хачико – акита ину.

Лъв
Шиба ину

Древната китайска порода шиба ину е таман като за кралска персона като вас, господарю Лъв. Елегантният немски дог или лъвоподобният тибетски мастиф (най-скъпата порода) също са отличен избор.

Дева
Бордър коли

Интелигентно, работно, дисциплинирано и внимателно – вашето другарче в живота би трябвало да е от породата бордър коли. Добър избор са благородният и правилен лабрадор ретривър, както и с умното куче немски шпиц.

Везни
Голдън ретривър

За вас най-хубав четирикрак другар би било кучето голдън ретривър – очарователно, благо, мъдро, доброжелателно и правилно създание – тъкмо като вас. Ще ви пасне и благородното сърце на немската овчарка.

Скорпион
Немска овчарка

Вие не търсите куче, на вас ви е необходим другар – може би единственият, на който ще вярвате напълно. Това е, несъмнено, немската овчарка. Но не подценявайте и пуделите и йоркширкските териери.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Стрелец
Хъски

Хъскито е кучето на пътешественика и приключенеца. Вземете го. Вие не търсите обуздан, а равнопоставен приятел със лично мнение по всички въпроси. Или изберете по-стабилния темперамент на мастифа.

Козирог
Английска хрътка

Те са упорити, мислещи и своенравни същества. Ще ви се подчинят, в случай че спечелите доверието им. Доста са докачиви – също като вас. Може би ще ви бъде занимателно да гледате и френски булдог или пък боксер.

Водолей
Афганска хрътка

Независими, даже малко непослушни, афганските хрътки ще ви харесат, въпреки и да хората ги считат за глуповати. Те са предани и смели и извънредно упорити. Сигурно се досещате на кого наподобяват.

Риби
Боксер

Боксерите са грижовни и мощно интуитивни кучета. Те са и доста игриви, което значи, че постоянно може да ви отвлекат от тежките мисли. Ако не желаете боксер, ще ви подхожда и очарователният голдън ретривър.

Източник: Труд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР