Овен Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може

...
Овен
Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 5 септември

Овен
Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че ще съумеете да печелите шампионата, само че належащо ли е да го демонстрирате непрекъснато?

Телец
Имате потребност от отмора, тъй че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се унищожавате поради някакъв неразбираем резултат. С оптимално внимание се отнесете към дребните елементи, ще окажат значително въздействие на решенията, които се постанова да вземате през днешния ден.

Близнаци
Основната профилактика през днешния ден е да не прекалявате с течностите и солените храни, помогнете на стомаха и на жлъчката. Сутринта ще сте много унили, само че с напредването на времето ще се повишава и настроението. Някъде към среднощ ще сте чудесна компания.

Рак
Днешният ден ще ви донесе известни разочарования, свързани с външния тип. Не е нужно да се ядосвате и съществено да го променяте, може би би трябвало просто да експериментирате с друга прическа.

Лъв
Да сте уверени в себе си е прелестно, в случай че това не нарушава душевния мир на хората към вас. Имайте едно мислено, когато демонстрирате величието си.

Дева
Забравете илюзиите и напразните упования, в този момент би трябвало да сте извънредно деликатни, способни да отклоните неприятните обстановки. Ще запомните деня като кондензиран с завършения.

Везни
Непременно отделете време, с цел да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено доста сила губите и е добре понякога да спирате, с цел да акумулирате.

Скорпион
Днес желанията ви ще ви изиграят неприятна услуга. Имайте поради, че през днешния ден неправилно ще разбирате знаците на ориста. Най-добре да се усамотите и да си починете.

Стрелец
Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е безусловно належащо, не е нужно тъкмо през днешния ден да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е несигурно и в огромна степен зависи от настроението ви.

Козирог
Сутринта като че ли всичко ще е срещу вас, само че с течение на времето всичко ще си пристигна на мястото и още веднъж ще можете да дирижирате събитията с познатия размах.

Водолей
Не прекомерно сполучлив ден, няма да можете по никакъв метод да повлияете на хода на събитията. Приемете метафизичен нещата и оставете Господ да си прави работата, не хабете непотребни страсти. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с родственици и другари.

Риби
Внесете изменение в бюджета, вероятни са много промени през днешния ден. Не се тормозете да експериментирате, да търсите новото и особеното. Идеален миг за релаксация и е просто непростимо да не го употребявате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР