ОВЕНЖънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията.

...
ОВЕНЖънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията.
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните жънат материални успехи, компромиси носят полза на Телците

ОВЕН

Жънете триумфи в материално отношение, в случай че сте обмислили добре начинанията. Направете си заключения от грешките. Важно е положителното ви въодушевление, при настоятелен диалози. Проведете и диалозите с началниците и сътрудниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, в случай че са във ваша изгода. В персоналният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате късмет да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на полови наслаждения с ваши сътрудници, тъй като ще се наложи да напуснете работа и то ненадейно.

ТЕЛЕЦ

Търпението и компромисите ви носят изгода и почитание. Успехът е с вас изключително в случай че са ви сложили нови задания. Ако се наложи да водите незабавни диалози с деловите си сътрудници, отложете ги за следобяд. Ако спорите с вашите сътрудници сами намалявате възможностите си за триумф. Необвързаните да не се отхвърлят от плануваната среща и идно запознанство. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви връзки, в случай че сте фамилни. Сексът ви носи приятност, само че не и в случай че е принудително изпросен или не е мечтан и от двама ви.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви дава обещание триумф във всички професионални сфери, само че изключително сполучливи ще сте, в случай че сте юристи, банкери или счетоводители. Бъдете внимателни при непредвидени запознанства. Ласкатели се пробват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш взаимен бизнес. Не се поддавайте. В персоналните си връзки сте постигнали следващия връх, само че има още непокорени. Не се опитвайте да наложите метода си на живот. Компромисите са наложителни с цел да живеете в естетика. Заради нерешителност в възприятията и държанието си, което е необичайно за вас,  сте нестабилни в интимните връзки.

РАК

Внесете естетика в връзките с вашите настоятелен сътрудници. Не се натоварвайте с непознати отговорности. Вашата въздържаност и такт ще бъдат оценени по достолепие. Ако избегнете отрицателното въздействие на ваши сътрудници на работното място и не инвестирате преждевременно, ви чакат финансови триумфи. Влюбени сте, само че не сте сигурни, че мъжът до вас дава отговор на възприятията ви. Не се вживявайте в несъществуващи персонални драми. Няма по какъв начин да се надявате на естетика в половите връзки, в случай че сте ревностни и сте прекалили с въпросите.

ЛЪВ

Запознанствата, които не ви харесват от пръв взор, са знак, че е време неотложно и без съмнение да прекъснете общуването си с тези хора. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални триумфи са действителни. Не се отхвърляйте от фантазията си и бъдете дейни в днешния ден. Нищо чудно да се увлечете в нова сантиментална връзка. Ако сте фамилни, благи дами, рискувате да развалите връзките с брачната си половинка. Не ви поучавам да изневерявате поради обзелото ви предпочитание за полов контакт с сътрудници, които ненадейно са ви впечатлили.

ДЕВА

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви разрешат преди обед да блеснете пред вашите сътрудници. Пред вас е отличен късмет да постигнете мечтаният триумф на работното място. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани и дейностите ви са обвързани с верните решения взети предходните дни. Разговорите с интимната или брачна половинка са сполучливи, изключително в случай че сте съгрешили предходните дни поради среща с ваши приятелки и се постанова да изгладите връзките си. Неразбирането, че поради напрежението на вашето работно място имате потребност от разтоварване и бърборене и на персоналната си независимост ви ядосва.

ВЕЗНИ

В професионално отношение триумфът е с вас, в случай че е обвързван с плануваните световни промени. Не могат да ви попречат да го постигнете. В длъжностен проект жънете триумфи, които нервират вашите сътрудници. Нямат предпочитание за дейна работа. В персоналните връзки са вероятни проблеми поради непредвидени претенции за покупки. Не взимайте спонтанни решения, свързани с обичаните ви хора. Бъдете внимателни и ще разрешите всички проблеми с лекост. Семейният живот ви изнервя, в случай че сте сключили преждевременно брак. Днес сте подготвени да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници.

СКОРПИОН

При настоятелен срещи бъдете тактични. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова активност, даже и краткотрайна, тъй като ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да организирате диалози с вашите близки. Запазете успокоение, в случай че ви ядосват. Настъпила е следващата злополука в връзките с околните ви, само че не по ваша виновност, заради което страдате още повече. Причината е следващата невярност на колегата ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете религия, че връзките ви ще се оправят, само че пък сигурно ще се лишите от половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Пред вас се разкрива следващата опция да поставите началото на нова активност. Преценете дали имате задоволително свободни средства, в случай че инвестирате в частен бизнес. Имате опция да създадете сполучливи нови настоятелен партньорства, като с някои от бъдещите ви сътрудници ще се запознаете през днешния ден. Намерете време вечерта да се видите с другари, които от дълго време ви оферират среща за приятна раздумка. Заведете обичаните си хора и им създайте незабравими страсти. Не е изключено, в случай че сте към момента самотни, да се влюбите и да се отдадете преждевременно на полови удоволствия. По-добре бъдете деликатни.

КОЗИРОГ

Отново сте във вашата върхова позиция и е време да помислите по какъв начин да измененията живота си и да го извършите по-активен, логичен, забавен и разнороден. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични препоръки. Вие най-добре знаете по какъв начин да успявате в днешния ден. Заемете се непременно със стабилизиране на фамилните си връзки, макар че видимо всичко е наред. Не допускайте следващото отдалечаване на половинката си. Сексът с обичаните хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили денем.

ВОДОЛЕЙ

Вместо да си губите времето като терапевти за нечии болежки или душевен неразположения, макар че няма по какъв начин да сте потребни, и въпреки всичко изслушвате вашите сътрудници, по-добре се заемете със служебните си отговорности. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и цялостната централизация са във ваша изгода. Бъдете умерено великодушни, с цел да избегнете финансовите загуби. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващия сътрудник, през днешния ден е съвършен ден за оповестяване на годеж, стига да е взаимно мечтан и решението ви за общо бъдеще да сте взели дружно. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Никой не е в положение да провали проектите ви. Във ваша изгода е да потърсите благоприятни условия за изява в нова професионална сфера и да извършите печеливша инвестиция. Заемете се съществено с разрешаването на противоречиви въпроси и правосъдни каузи, както и с изясняването на настоятелен връзки. Не се опитвайте да постановат мнението си вкъщи, с цел да не си спечелите следващата препирня, изключително в случай че към този момент сте се изпокарали и още не сте се съвзели. Кризата в връзките с интимната ви половинка е краткотрайна, приемете я като тестване на възприятията. Не пропускайте успокояващите ви полови мигове.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР