ОВЕН Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас.

...
ОВЕН
Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас.
Коментари Харесай

Една зодия печели пари, друга ще има любовна драма

ОВЕН

Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас. Ще създадете нови познанства и ще поддържате връзка с тези, чиито ползи и възгледи за живота се разграничават от вашите. Както настоятелен, по този начин и сантиментални връзки могат да стартират през днешния ден. Много ще зависи от това дали ще поемете самодейността. 

ТЕЛЕЦ

Ако имате планувани значими неща за този ден, бъдете подготвени, за отчаяние. Малко евентуално те да бъдат завършени бързо. Вероятността да се изнервите и да извършите съществени неточности е огромна, по тази причина се състредоточете и не действайте прочувствено. Избягвайте претоварване и се грижете за здравето си. 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня ще бъде забавна. Вероятни са непредвидени срещи и приятни изненади. Ще имате късмет да поправите някои остарели неточности. По-трудните времена ще дойдат по-късно. Можете да се възползвате от препоръчаната ви поддръжка. Вечерта ще ви зарадва с дълго чакана среща.

РАК

Денят стартира ужасно. Успявате да постигнете някои значими цели. Обстоятелствата са удобни и вие би трябвало да се опитате да извлечете максимума от всяка обстановка. Следобедът ще е по-неприятен. Възможни са забавяния с заплащания, а някои съглашения могат да бъдат нарушени. 

ЛЪВ

Сутринта ще е чудесна за настоятелен срещи. Не е нужно да вършиме нищо особено, с цел да покажете най-хубавата си страна. Дръжте се естествено и умерено и това ще бъде задоволително. Втората половина на деня ще би трябвало да посветите на потребни действия. Вечерта ще сантиментална и приятна.

ДЕВА

Добър ден за започване на нещо ново. Със сигурност триумфът няма да пристигна бързо, по тази причина не губете ентусиазма си. Имате всички шансове да получите най-хубавото. Мнозина от вас ще разчитат на опита, насъбран по-рано. Трудно ще се въздържате от разногласия, само че избягвайте спорове.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за другарство. Лесно ще намирате метод към хората и ще извличате потребна информация от диалозите си с тях. Ще имате опция да се срещнете с другари, които ще споделят скъпи хрумвания с вас. Опитайте се да завършите започнатите задания.

СКОРПИОН

Опитайте се да не се притеснявате за дреболии през днешния ден. Всички зародили проблеми скоро ще бъдат решени и даже няма да е нужно да полагате старания за това. Съсредоточете се върху по-важните неща. Няма да можете да постигнете забележителен триумф, само че въпреки всичко ще се приближете до задачата си. 

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за справяне с финансови проблеми. Можете да разчитате напълно на интуицията си. Тя непроменяемо ще ви подсказва по какъв начин да действате и какво да вършиме, с цел да постигнете триумф по-бързо. Възможни са доста положителни покупки и извънредно преференциални покупко-продажби. Останалата част от деня също няма да е неприятна.

КОЗИРОГ

Днес ще ви се постанова да поддържате връзка с разнообразни хора. Всеки от тях ще е забавен по собствен метод и ще научите доста неща. Не е изключено и запознанство, което ще бъде потребно от бизнес позиция. Може да се появят положителни хрумвания за работа. Намерете време за отмора и забавление. 

ВОДОЛЕЙ

Решенията, които вземате през днешния ден, ще ви бъдат от огромна изгода на по-късен стадий. Забелязвате неща, на които по друго време не бихте обърнали внимание. Правите верните заключения от наблюденията си. Благоприятен ден за другарство. Добре е да приемате посетители или да организирате малко домашно тържество. 

РИБИ

Днес постоянно ще се изнервяте от дреболии и ще взимате драговолно неща, на които не бихте обърнали внимание по друго време. Опитайте се да бъдете положителни и да не се поддавате на провокации. Ако съумеете, хората към вас ще станат доста по-приветливи и радостни. Вероятни са парични приходи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР