Овен И този ден е хубав и чудесен. Сякаш следвате стъпките

...
Овен
И този ден е хубав и чудесен. Сякаш следвате стъпките
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 19 февруари

Овен
И този ден е прекрасен и превъзходен. Сякаш следвате стъпките на възвишен елен в гората. Красота, мощ, само че и изострено внимание са ключовете към днешния ден.

Телец
Един превъзходен ден за танци. Позволете си го, дайте късмет на душата си да се отпусне, да се освободи, да разтвори крилата си. А тялото пък ще ви благодари за чудната отмалялост, която ще му дадете.

Близнаци
Проявявайте по-голяма самодейност. Дори, с цел да ви поканят някъде, е нужно преди този момент да са разбрали за вас, а това е ваша задача. Не е нужно да се фукате, просто споделяйте.

Рак
Независимо какви са събитията сега, дайте си сметка, че е по-важно по какъв начин се отнасяте към тях, в сравнение с какви тъкмо са те. Вие сте тези, които дефинират реакцията си на протичащото се.

Лъв
Днес работата ви е със субективните вътрешни условия, а те най-трудно се трансформират. Затова не е нужно да се бунтувате, а да разберете и тогава да вземете решение.

Дева
Днес най-важното е да бъдете в общество на съидейници, въпреки и непознати. Винаги има кой да ви чуе и даже да ви разбере, значимото е да не спирате да търсите.

Везни
Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си, по този начин или другояче сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, само че не забравяйте да си записвате къде, по кое време и с кого би трябвало да се видите.

Скорпион
Подгответе се за един прочувствен и забързан ден. Дано сте съумели да вместите в графика си една интимна вечеря, тъй като може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с връзки.

Стрелец
Не ще и дума през днешния ден е много претрупан ден в прочувствен проект за вас. Не е по никакъв начин рационално да спазвате диета, тъй като силите ви доста бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло през днешния ден не е ден за голям брой служебни задължения. По-добре се занимавайте единствено с рутинни неща.

Козирог
Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прелестното ви въодушевление. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене.

Водолей
Ден по-скоро за решение на секрети въпроси, на неща, които не желаете да станат притежание на доста хора. Бъдете дискретни и следвайте някакъв вътрешен ред, в случай че желаете да има резултат.

Риби
Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР