Овен Хубаво да направите нещо полезно за другите. Вероятно ще ви

...
Овен
Хубаво да направите нещо полезно за другите. Вероятно ще ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 септември: Фатален петък за 2 зодии

Овен
Хубаво да извършите нещо потребно за другите. Вероятно ще ви се желае да сте повече време сами и да не ви губят времето с досадни ежедневни проблеми. Пътуванията и вглеждането в себе си ще ви оказват помощ да се почувствате по-добре.

Телец
Днес ще можете да се срещнете с доста хора и да научите доста забавни неща, само че нищо кой знае какъв брой съществено. Не се доверявайте на всичко, което ви споделят, тъй като множеството хора към вас приказват пристрастно.

Близнаци
От сутринта ще ви е малко погрешно, ще би трябвало да уреждате всякакви сметки и други сходни досадни задания. Затова пък след обяд нещата ще стават доста по-лесно и най-важното ще ви е по-приятно, някак погледа ви към живота ще е станал по-философски.

Рак
Днес може да чуете неща, които няма да ви зарадват изключително. Не изпадайте в самосъжаление и не се опитвайте да се “скриете в черупката си ”, в противен случай – излезте напред и се пробвайте да разберете истината. Ще видите, че сте се заблуждавали за доста от нещата, които сте си мислили.

Лъв
Хубав ден. Днес ще усещате възхищението на близките и това ще поддържа настроението ви високо. Не се дръжте фамилиарно с началниците си, тъй като те няма да оценят държанието ви както прилича, а единствено ще ви основават проблеми.

Дева
Имате задоволително храброст да предприемете някои значими крачки, само че знайте, че нещата няма да станат елементарно. Не се отхвърляйте, отстоявайте позицията си. Опитайте да следвате правилото “съединението прави силата ”, вместо да се дразните и заяждате.

Везни
Хубав ден, може да установите съществени контакти. Дайте шир на възприятията си и се повеселете. Нещата в работата ви ще се развиват добре и това ще ви кара да се чувствате спокойни и сигурни.

Скорпион
Днес нещата ще са свързани основно със фамилни въпроси. Може да ви дойдат родственици на посетители или да се наложи да заминете някъде. Във всеки случай това няма да ви е неприятно, даже в противен случай.

Стрелец
Вниманието ви ще е ориентирано към другите способи за събиране на информация. Контактите ви доста ще се разширят, не позволявайте това да наруши предварителната ви стратегия.

Козирог
Ще ви вълнуват имуществени въпроси и способи за извличане на нови средства и познания даже. Не си правете прекомерно амбициозни проекти, тъй като нищо чудно да се сгромолясат с гръм и тропот.

Водолей
Ще се чувствате витални и изпълнени с готовност да вършиме лудории като дребни деца. Естествено, здравият разсъдък няма да ви разреши сходни волности, а може би тъкмо това ще ви накара да се почувствате същински живи.

Риби
Желанията ви и действителността ще се разминават през днешния ден, само че това може единствено да ви предизвика да се визиите оптимално добре. Бъдете деликатни в изявленията си и не поемайте отговорности, които би трябвало да носите директно сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР