ОвенДнес ви предстоят толкова интересни неща, че ще забравите за

...
ОвенДнес ви предстоят толкова интересни неща, че ще забравите за
Коментари Харесай

Две зодии са изправени пред риск, но и те празнуват



Овен

Днес ви предстоят толкоз забавни неща, че ще забравите за всичките си проблеми. Постарайте се по-често да се чувствате по този метод. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Телец

Днес имате огромни шансове да се прочуете. Все отново имайте поради, че славата е като нож с две остриета. Изцяло от вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или срещу вас. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Близнаци

През този ден същинското предизвикателство за вас ще бъде да запазите мнението си в безмълвие. Ще имате други мотиви да го изкажете, само че това не е през днешния ден. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Рак

Днешният ден може да не предложи задоволително слънце, само че вие би трябвало да се погрижите да е топло на душата ви. Оставете подозренията и неприятните мисли зад вас. Весело и рационално посрещане на Новата година! Весело и рационално посрещане на Новата година!

Лъв

Днес е един добър ден да разсъните романтиката у себе си. Приберете се вечерта с букет или даже едно цвете. Това ще внесе свежа бликам въздух в връзките ви. Ако живеете сами, безусловно направете подарък на самите себе си. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Дева

Днес е добър ден да се опитате да откажете цигарите. Не мислете за това, че ги отказвате, намерете си задоволително занимателна работа. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Везни

Днес не се измъчвайте с разбори за отминала година. Най-добре е просто да се насладите на празника и да не мислите за нищо. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Скорпион

Днес ще залитате от една страна на друга и всичко това ще е с помощта на невероятните събития, които се случват към вас. Когато излизате на открито, непременно си вземете фотоапарата. Няма да съжалявате. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Стрелец

Днес нещо, което ви наподобява като спънка, в действителност ще се окаже, че ще ви улесни. Празникът ще протече по безпланов, само че прелестен за вас метод. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Козирог

Изпълнени сте с възторг, само че това не е ден за началото на каквото и да било. Бъдете деликатни с яденето и пиенето. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Водолей

Единственото, което би трябвало да спазите през днешния ден, е да не сваляте усмивката от лицето си. Това ще е гаранцията за вашето празнуване. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Риби

Днес бъдете деликатни, до момента в който пътувате, изключително в случай че ползвате градски превоз. Внимавайте да не загубите нещо. Весело и рационално посрещане на Новата година!

Източник: аctualno.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР