ОВЕНДнес сте склонни да привличате използвачи и затова на работното

...
ОВЕНДнес сте склонни да привличате използвачи и затова на работното
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите с неочаквани служебни разходи, Рибите да се обогатят с информация

ОВЕН

Днес сте склонни да притегляте използвачи и по тази причина на работното място рискувате да предизвикате проблеми поради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение триумфът ще бъде с вас, в случай че не отказвате спомагателната работа и подновите остарели настоятелен връзки. Приберете са в точния момент вкъщи, даже и в случай че сте на работа. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради непрекъснатата ви претовареност. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е поради очакване на следващия триумф, водещ към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни сътрудници. Склонни сте да се отнасяте присмехулно към тях, само че през днешния ден бъдете на равнище, с цел да не съсипете положителното усещане, което сте създали. Денят разрешава да се погрижите за себе си, за самочувствието и настроението си, само че и да се отдадете на отмора и приятни занимания. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата даже и в почивния ден.

БЛИЗНАЦИ

Ако се пробват да измъкнат от вас пари за план, който не ви визира, не проявявайте благотворителност и не давайте обещания. Успехът ви следва от сутринта, само че с планувани инициативи. Не влизайте в спор на работното място и не се опитвайте да потвърждавате с експанзия правотата си, тъй като ще избухне подобен скандал, чиито пламъци ще ви депресират. Избягвайте запознанствата. И през днешния ден не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия.

РАК

Конкуренти се пробват се да ви основават компликации. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в отговорностите си. Някои сътрудници съзнателно ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте чудесно и с най-неприятните си отговорности, в случай че не се впечатлявате от рецензията. Направете нужните промени в подредбата на дома си, зарадвайте фамилията си нови мебели или освежаващи аксесоари. Поговорете с околните си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия.

ЛЪВ

Работното място не е уместно, с цел да воювате с вашите сътрудници. Наложете си самообладание и се заемете със отговорностите си. Вечерта изяснете проблемите в фамилията. Денят не е сполучлив за срещи, за инициативи и за настоятелен диалози, нито за сключване на контракти, даже и в случай че са планувани. Късметът сигурно ще ви изостави. Не пропускайте почивката, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичаните си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия.

ДЕВА

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете деликатни. Трудностите са преодолими. Приемайте умерено отправената ви рецензия. Промяната на проектите ви за деня не е причина да се отклоните от отговорностите си. Очаквайте предложение за нов бизнес, само че го обмислете добре. Стабилизирайте връзките с околните си, в случай че сте ги обтегнали и не допускайте странична интервенция в диалозите, които организирате вкъщи. Не нарушавайте хармонията поради изтощеност и дебелоглав. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Приемете покорно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че в случай че се подчините, може да ви покачат. Веднага им докажете, че сте подготвени да им сътрудничите, само че не прекалявайте с проява на благоприятни условия. Трудностите са повода да не сте изключително дейни, само че се справяте сполучливо, в случай че мобилизирате силите си. Намерете най-безболезнения метод, за диалози и с цел да наложите мнението си в фамилията, в случай че то е потребно за всички, освен за вашето успокоение. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете.

СКОРПИОН

От вас зависи дали ще постигнете замисленото в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в неналичието на схващане от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на престижа. Заемете се с рутинните си отговорности. След обяд ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години, само че внезапно са решили, че сте им доста благи и нужни. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове и бързо ги отпратете, като им кажете, че не сте хотелски комплекс и няма да да нощуват при вас.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте финансовото си положение със задълбочена работа по стартирани планове и положете основите за бъдещи си триумфи. На работното място си гарантирате триумф. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя разцвет, даже и рискованите инициативи ви носят отлични доходи и хвалба. Сутринта се справете с домакинската си работа. Следобед пътувайте  и си създайте позитивни страсти с вашите близки и интимната половинка, а при предпочитание посетете ваши родственици. Вечерта бъдете благи и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Не проявявайте прищявки и не изнервяйте вашите сътрудници, в случай че сте се захванали с общ бизнес, тъй като в един миг ще установите, че вместо да ви оказват помощ, са почнали да ви пречат и да работят за себе си. Обмислете още веднъж предложенията за вложения. Денят е добър за рутинни занимания, само че не и за договаряния за съдействие. Бъдете поредни в дейностите си. Не бързайте да планирате деня си сами, без са се съобразите с околните си. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Не се тормозете от непредвидените служебни разноски, в случай че имате посещаване от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и диалози, в случай че не пътувате, с цел да си спестите неуспехи поради липса на подготвеност да обосновете настояванията си. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате връзките с другари и сътрудници към вас поради новите ви познати. Помислете си дали си коства. Семейните да не се изкушават от срещи с приятна компания отвън дома си, да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка.

РИБИ

Обогатете се с нужната ви информация и ще се справите без проблем със служебните си отговорности. Завършете изостаналите задания и анализирайте постигнатото. Ако развивате собствен бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които желаят да ви измъкнат парите. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, която няма да ви направи щастливи. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното полово задоволство, в случай че сте фамилни, а при необвързаните прибързаните интимни мигове може да са с непредвидени отрицателни последствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР