Овен Днес ще се движите доста бързо и то през целия

...
Овен
Днес ще се движите доста бързо и то през целия
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 23 март 2018 г.

Овен

Днес ще се движите много бързо и то през целия ден. Поддържайте темпото, вашата сила е изцяло подобаваща за това да действате на цялостни обороти. Ще имате огромен прогрес през днешния ден и ще покажете на всички по какъв начин се прави.

Телец

Вашата импулсивност може да излезе малко отвън надзор през днешния ден - само че нямате нищо срещу! Това е ужасно време да се засилите и да покажете на някого, който обичате, по какъв начин се чувствате.

Близнаци

Трябва да излезете и да срещнете нови хора - не че това е мъчно за вас! Вашата велика сила е още по-привлекателна от нормалното, тъй че би трябвало да можете да впечатлите с вашия сексапил и духовитост.

Рак

Намирате дивата страна на живота доста по-привлекателна през днешния ден, тъй че живейте, излизайте и се наслаждавайте! Приятелите ви може да се учудят, само че не желаете да сте предсказуеми, нали?

Лъв

Усещането за връзка е мощно сега, тъй че може да се окаже по-лесно от нормално да си сътрудничите с сътрудниците си или да намерите нови способи да се свържете с членове на фамилията си. Опитайте!

Дева

Обърнете внимание на дребните елементи. Така ще ви бъде доста по-лесно да следите нещата и надлежно да се справяте с тях. Бъдете нащрек през целия ден и обмисляйте деликатно всяко свое деяние.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР