ОВЕНДнес оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали

...
ОВЕНДнес оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да поканят колеги на обяд, Скорпионите да не отказват помощ от влиятелни познати

ОВЕН

Днес оценявате прекомерно оптимистично неприятната обстановка, в които сте попаднали по ваша виновност, само че единствено с самообладание и добра преценка ще се справите. От вас се изисква само признание на грешките и уместност и съблюдаване условията на ретроградния Меркурий. При нужда проведете настоятелен срещи, обещаващи ви финансов триумф. След натоварения ден, вечерта ще изживеете незабравими  романтични мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на вас и на колегата ви. не проявявайте нарцисизъм в интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Притежавате неподозирани благоприятни условия, които ще ви дадат сили да се справите сполучливо. Помощта, която ви оферират сътрудниците, приемете с признателност. Бъдете дейни, с цел да завършите дилемите си до обед, макар към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Следобед ви изнервят неприятни вести, свързани с ваши близки. Не се съмнявайте в искреността на сътрудниците си. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Внушили сте си, че ви манипулират, само че грешите и си вредите поради ината си, а и благодарение на ретроградния Меркурий. Колебанието и отстъпчивостта ви няма да оказват помощ. Среща с авторитетна персона ще ви издигне ненадейно в очите на близките. Ще се нагърбите с нови отговорности. Не отхвърляйте да предприемете измененията на работното място. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще са мотив единствено за проблеми.

РАК

Постарайте се да намерите най-бързия метод да постигнете задачите си, даже и с цената на известно закъснение, което ще настъпи в случай че се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Не се оправдавайте за грешките си на работното място, тъй като ще задълбочите още повече споровете с вашите сътрудници. Бъдете деликатни и ги отстранете без намесата им. Не пътувайте! Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи единствено да ви ядосат. Ще се изпокарате, в случай че не си наложите сдържаност и такт. Вечерта се отдайте на драго сърце и на мечтан и от двама ви паметен секс.

ЛЪВ

Трудностите, свързани с уговорени настоятелен диалози, ви преследват от сутринта. Този ден не е добър и за сътрудниците ви поради ретроградния Меркурий. Ще се справите по-добре с настоящите си задания. Вашите сътрудници са склонни да проявят безнаказаност към техните отговорности. Пазете се от запознанства с настойчиви хора, в случай че държат да работите дружно. Ще се радвате на ненадейно запознанство, благи към момента самотни дами. Ако сте фамилни не се впускайте в невярност, привлечени от чара на собствен сътрудник, тъй като сексът, даже и в случай че ви е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

ДЕВА 

Не се ядосвайте, в случай че вашите сътрудници отхвърлят да се съобразят с вас и да одобряват мнението ви, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Бъдете тактични и не проявявайте прекомерна самонадеяност при осъществяване на настоятелен диалози. Предпазвайте се от неточности, които могат да се трансфорат в причина за неуспех. Обсебени сте от мисълта за обичаните си и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

ВЕЗНИ

Проведете наложителен диалог с сътрудниците си, като ги поканите на обяд, с цел да сте в по-непринудена конюнктура, спазвайки и повелята на ретроградния Меркурий. Обмислете проектите си за идната седмица, без да ги обсъждате с близките. Преценете дали да поставите началото на нов бизнес или е по-добре да изчакате. Не надавайте ухо на клеветите от сътрудници и другари, а и от родственици, свързани с персоналните ви връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

СКОРПИОН

Помощта на авторитетни хора, а измежду познатите ви има и такива, ви носи изгода, в случай че не я откажете инатливо, единствено тъй като се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Обмислете нови благоприятни условия за професионална изява, които ви носят положителни доходи. Не се отхвърляйте от присъединяване на сътрудници в разискването на настоятелен проекти. Възможни са проблеми в фамилията или с интимния ви сътрудник, поради ваши подозрения, които са безпочвени. Не правете прибързани заключения. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите са подбудени и от ваши минали дейности, които имате опция да поправите в този момент, когато Меркурий е към момента назадничав. Справете се сами, с цел да докажете, че осъзнавате грешката си. Назряващ длъжностен проблем няма да се позволи във ваша изгода, в случай че стоите бездейни в очакване. Не налагайте мнението си, с цел да не развалите връзките с сътрудниците си. Пазете се от спорове с управлението. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

КОЗИРОГ

Промените свързани с професионалния ви живот ще окажат въздействие и на персоналните ви връзки, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Не е във ваша изгода да сте дейни и да приключите дружно с вашите и дилемите на ваши сътрудници. Поемането на нови служебни задания ще ви подари уважението на вашите сътрудници. Стабилизирайте престижа си. Бъдете правилни в възприятията си и не наранявайте обичаните си, в случай че сте фамилни и щастливи. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство.

ВОДОЛЕЙ

Не съсипвайте целия ден с отвращение за дейна работа, даже и в случай че сте преуморени, с цел да не блокирате сами осъществяването на служебните си задания. Емоцията ви е превзела напълно и поради ретроградния Меркурий. Заредете се с оптимизъм и бъдете дейни, с цел да се справите ослепително. Въпреки, че не ви се работи и сте изтощени, интензивността през днешния ден е наложителна. Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимния ви сътрудник.

РИБИ

Избягвайте диалозите с сътрудниците си и се заемете с осъществяването на незабавните задания. По-добре е да отложите взимането на настоятелен решения, в случай че сте разсеяни или пък заядливи или се противопоставяте на предизвестията на ретроградния Меркурий. Ако сътрудници се пробват да ви предизвикат да споделите проектите си за идната седмица, отклонете без експанзия въпросите им. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР