ОвенДнес не позволявайте на нищо да ви отчайва. Колкото и

...
ОвенДнес не позволявайте на нищо да ви отчайва. Колкото и
Коментари Харесай

Една зодия е със заслужена награда, друга - с невероятен...

Овен

Днес не позволявайте на нищо да ви отчайва. Колкото и сигурни да сте в обстановката единствено за миг всичко може да се промени.

Телец

Това е ден, в който не може да си позволите закъснения и отлагания. Спазвайте разпоредбите и бъдете правилни към всичко и всички.

Близнаци

Днес към вас ще се върне положително, което сте създали преди време. Не му мислете доста, а приемете полагащото ви се.

Рак

Времето ще покаже дали сте прави или не. Сега е значимо да действате съгласно вътрешните си убеждения, а не поради някого. В този живот нямаме прекомерно доста време да бъдем себе си.

Лъв

Този петък ще е добър, поради бележките, които сте си взели от предния ден. Наистина е значимо да сте си взели поука. Нямате право на повтаряне на същите неточности.

Дева

Това, което сте решили и това, което ще извършите, както постоянно, са две разнообразни неща. Опитайте се най-малко да мислите за последствията и да се щадите.

Везни

Денят е предопределен за нови познания и опит. Бъдете отворени към всяка информация, която се изпречи на пътя ви. Допълнете събитията с нова книга.

Скорпион

Днес ви е писано да ви върви във всичко, което пожелаете. Единствената измама е доста добре да си дадете сметка какво тъкмо си пожелавате и дали желанията ви ще са същите в скоро време.

Стрелец

Днес някой ще ви направи подарък. Може би няма да е това, което сте очаквали, само че индивидът това има да ви даде. Не забравяйте, че няма по какъв начин някой да е наш огледален облик.

Козирог

Този ден ще ви даде опция да покажете уменията си. Не жалете сили. Резултатът ще е повече от предстоящ, а премията още по-голяма.

Водолей

Денят ще ви наложи да контактувате с доста хора. От вас ще се изисква освен самообладание, само че и умеенето да чуете какво ви се споделя. По-късно ще се наложи да повторите нечии думи.

Риби

Денят ще е благоразположен към вас. От вас се желае единствено да сте откровени. Това е задоволително, с цел да ви е елементарно да положите нужните старания и да преодолеете следващото затруднение.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР