Овен Днес не е най-подходящият ден да поемате нови ангажименти или

...
Овен
Днес не е най-подходящият ден да поемате нови ангажименти или
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 18 март 2018 г.

Овен

Днес не е най-подходящият ден да поемате нови задължения или съглашения от всевъзможен вид. Но най-много избягвайте неща, които са свързани по какъвто и да било метод с бъдещето ви. Опитайте да отложите подобен вид задания за след няколко дни.

Телец

Вие и врагът ви в действителност споделяте най-малко една обща цел, тъй че може би е уместно време да преосмислите отношението си и да ги превърнете в съюз. Опитайте да спечелите доверието му по някакъв метод.

Близнаци

Изпитвате компликации с изглаждането на детайлностите, само че няма нищо неприятно в това да помолите за помощ. Обърнете се към някой от околните ви хора, с цел да сте сигурни, че няма да ви навредят.

Рак

Днес сте изпълнени с метафизичен мисли и сте извънредно продуктивни. Не ограничавайте мислите си, в противен случай, дайте им поле за изява. Денят е подобаващ да организирате оживени диалози с другари и сътрудници.

Лъв

Очаквайте известна полуда през днешния ден както от себе си, по този начин и от хората към вас. Всички към вас ще реагират даже на най-малките тласъци. Опитайте да им помогнете да стартират да мислят трезво, тъй като може да са в заплаха.

Дева

Денят изисква от вас да бъдете задоволително гъвкави, с цел да се справите с провокациите, пред които ще бъдете изправени. Хората към вас са прекомерно сигурни в себе си, което в днешната обстановка не е изключително добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР