Овен Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата,

...
Овен
Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата,
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 10 октомври

Овен

Днес не трябва в нищо да се отклонявате от познатата, тествана скица на деяние. Нищо ново и непознато през днешния ден няма да ви донесе стремежи триумф.

Телец

Помогнете на близък, все някой ден ще се наложи различен на вас да помогне. Днес ще имате много свободно време, тъй че вместо да мислите за нелепости, по-добре - помагайте.

Близнаци

Днес ще ви вълнуват много прозаични неща, само че все пак прекомерно значими. За кой ли път ще установите, парите все не доближават, с цел да си купите всичко, което желаете. Не се потискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде в допълнение.

Рак

На света има доста незаменими хора (поне в сърцето ви), само че виж незаменими движимости съвсем няма. И през днешния ден не забравяйте, че по-добре е един път да видиш, в сравнение с 100 пъти да чуеш.

Лъв

Един превъзходен ден. Не се задълбавайте доста в минали неща, че ще си докарате някоя меланхолия. Порадвайте се на слънчевия ден и хората към вас. Днес просто споделете фантазиите си.

Дева

Много динамичен и изпълнен с голям брой срещи и диалози ден. Прочетете деликатно електронната си поща и не подминавайте инцидентните срещи, нищо чудно точно от тях да научите нещо прекомерно потребно.

Везни

Ще се чувствате спокойни и сигурни в това, което вършиме. Подходящ ден да извършите къс обзор на финансовото си положение. Не правете взаимни отстъпки с правилата си, след това ще съжалявате.

Скорпион

Трябва да сте доста комбинативни и да действате бързо, тъй като ще имате доста неща за решение. Все отново не избързвайте прекалено много, изключително в приказките. Бъдете деликатни с детайлите и не пропускайте срещите си.

Стрелец

Лесно ще се разсейвате и няма да ви се занимава с нищо съществено, а би трябвало. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас, само че не си говорете с него на обществени места. Бъдете по-решителни, съмненията единствено ще провалят проектите ви.

Козирог

Ще се намерят доста искащи да ви оказват помощ през днешния ден. Нещата ще се подреждат сносно и въобще ще намерите това, което ви би трябвало. Внимавайте с егоцентризма, дайте късмет и на хората към вас да се изявят.

Водолей

Важно е да действате настойчиво и да не се отказвате. Отговорностите ви ще са много повече, само че това няма да ви тежи, даже в противен случай. Бъдете по-внимателни в изявленията си, а също и в връзките си към сътрудниците си в работата.

Риби

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи съгласно чашите упования, не се отхвърляйте елементарно от желанията си, проявете повече неизменност.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР