Овен Днес навсякъде ще сте желан гост, защото на никой друг

...
Овен
Днес навсякъде ще сте желан гост, защото на никой друг
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 11 ноември

Овен

Днес на всички места ще сте мечтан посетител, тъй като на никой различен няма да му се отдаде по този начин леко и изтънчено да разведри и най-унилото общество, както на вас. Но пък и на вас това занятие ще ви донесе наслаждение.

Телец

Може и да не получите тъкмо това, което сте желали, само че най-малко сте на прав път. Ще се наложи да се потрудите още малко, с цел да извършите нещата съвършени. И гледайте да не ви омръзва.

Близнаци

Днес може да се държите много нервно и на моменти даже истерично. Ако ви следва диалог на сериозна тематика, в която не желаете да намесвате и усеща, май ще е най-добре да го отложите.

Рак

Не е най-хубавият ден за вас - вслушайте се в гласа на разсъдъка. Ако няма къде да вложите силата си, ами идете на фитнес или се поразходете в парка.

Лъв

Днешният ден посветете на дребните наслади в живота, без да напрягате доста мозъка и мускулите си. Именно едно такова разпускащо превозване на времето, ще ви зареди с нови сили.

Дева

Днес прелестно ще ви се отдават действия, които изискват освен прецизни, само че и изящни решения. Какво пък, в случай че съумеете да отделите повече време за това и не бързате като муле пред майка си, може в действителност да постигнете зашеметителни резултати.

Везни

Опитайте се да разберете какво тъкмо би трябвало да извършите през днешния ден. В противоположен случай всичко, с което се заемете ще се стопи като ланския сняг.

Скорпион

Ще се опитате да разрешите несъгласията, на които сте очевидец. Доста делово ще подхождате към всичко, само че не подценявайте възприятията си, те могат да ви бъдат правилен ориентир за вярната посока, стига да им се доверите.

Стрелец

Днес ще се сблъскате с казуса за избора и то в такива мащаби, че може да получите пристъпи на меланхолия. Не се поддавайте, по-добре пробвайте да оцените разнообразието.

Козирог

Опитвате се да балансирате на върха на острието, само че през днешния ден няма да има никаква нужда да го вършиме. Изобщо през днешния ден ще е един спокоен и даже малко отегчителен ден.

Водолей

Спомнете си приятелите. Може би увлечени в ежедневните си задължения забравяте даже да им се обадите. Днес нямате сходно опрощение. Потърсете ги, новините несъмнено ще ви зарадват.

Риби

Проявили сте известна неточност и в този момент сте принудени да вложите цялото си усърдие, с цел да се справите с поставените пред вас задания. Това е изцяло допустимо, въпреки и да не е елементарно. Занапред бъдете по-внимателни като раздавате обещания.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР