ОВЕН Днес лесно ще се поддавате на провокации. Избягвайте контакт с

...
ОВЕН
Днес лесно ще се поддавате на провокации. Избягвайте контакт с
Коментари Харесай

Провокации за една зодия и емоционален ден за друга

ОВЕН

Днес елементарно ще се поддавате на провокации. Избягвайте контакт с хора, които може да ви разстроят или обидят. Емоциите ще ви водят през целия ден. Чувството за характерност и самостоятелност ще ви бъде засилено през днешния ден. Ще се радвате на триумф, който сте постигнали сами в професионален проект.

ТЕЛЕЦ

Смяна на типичната за вас конюнктура ще ви помогне да откриете нова опция и ще ви въодушеви. Дори и денят да не върви по проект, не се опасявайте да импровизирате и да взимате по-необикновени решения. Идеите, които ще ви дойдат през днешния ден, ще бъдат сполучливи и положителни.

БЛИЗНАЦИ

Днес в персоналните ви връзки ще би трябвало да разчитате главно на интуицията. Напоследък гледате на нещата лековато и това ви дърпа обратно. Обърнете внимание на дреболиите и детайлите. Вероятни са по-неприятни диалози и персонални откровения с непосредствен за вас човек.

РАК

Не постоянно ще поддържате връзка елементарно с другите. Ще би трябвало да обяснявате по няколко пъти нещата, с цел да бъдете разбрани. Внимавайте пред кой разкривате желанията си. Стари желания за кариера могат да изникнат отново в съзнанието ви. Те ще ви изпълнят с мотивация и сила.

ЛЪВ

Денят ви ще е забързан, изпълнен със комплицирани неотложни задания. Ще би трябвало да се справите с няколко неща по едно и също време. Възможно е да получи ненадейно заплащане. Вечерта ще е идеална да се отърсите от обществените задължения и да обърнете внимание на фамилията си.

ДЕВА

Предстои ви сложен и прочувствен ден. Не се опасявайте да се обърнете за диалог с приближен другар или терапевт, които ще ви оказват помощ да се оттърсите от напрежението. Ще намерите поддръжка и разтуха на всички места към вас. Правете това, с което вашия знак се оправя най-добре – слушайте личната си мъдрост.

ВЕЗНИ

Днес доста хора ще се обръщат към вас за препоръки. Бъдете деликатни, тъй като ще решавате и лесни, и сложни въпроси. Ако желаете да угодите на някого, е задоволително единствено да се държите умерено и естествено. Случайни събития ще слагат началото на огромни промени в персоналния ви живот.

СКОРПИОН

Благопориятен ден за бизнес договаряния и дискутиране на значими въпроси. Вероятно е да получите предложение за съдействие. Денят е подобаващ за разискване на бъдещи проекти със фамилията. Ще имате времето и средствата да извършите нещо, което от дълго време желаете.

СТРЕЛЕЦ

Ползотворен ден, в който ще имате опция да свършите доста потребни неща както за себе си, по този начин и за другите. За да постигнете задачите си обаче, ще би трябвало да работите интензивно повече от нормално. Хората ще ви благодарят обилно за вашата помощ, а вие ще се чувствате радостни и задоволени.

КОЗИРОГ

Вие сте решителна персона и мъчно се отказвате от това, което сте възнамерявали. Упоритостта ви прави усещане на другите. Благоприятен ден е за започване на нещо ново в бизнеса или в персонален проект. Следобедът дава обещание приятни запознанства и срещи с доста хора. А за какво не и начало на сантиментална история.

ВОДОЛЕЙ

Звездите през днешния ден са на ваша страна. Денят ви ще е изпълнен с шанс. Вероятни са облаги, които ще може да употребявате за реализиране на дълготрайни и амбициозни цели. Подходящо време е за извършване на покупки и разкриване на преференциални предложения. Вечерта релаксирайте в компанията на другари.

РИБИ

Ежедневните ви действия през днешния ден ще ви се костват по-досадни и скучни от нормално. Помислете какво може да ви зарадва и да ви забавлява. Ще имате късмет да посетите места с другари, за които не знаете доста. Чудесен ден е за другарство и запознанства с нови хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР