ОвенДнес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея,

...
ОвенДнес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея,
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 1 април 2024 г.

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.
Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Стандартните похвали, които всеки ден сипете на своя обичан човек, през днешния ден ще са му незадоволителни и ще му се желае да чуе още нещо - прелестно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и автентично, което прелестно да го учуди.

Лъв
Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „ домашната база ” и да се осмелите да извършите крачка напред? Разбира се, че сте подготвени. Какво пък, небесата са оределили: време е, да се отправите на някъде. И в случай че в действителност го желаете, изберете си компания и започвайте да вършиме проекти – в общи линии, несъмнено. Възможно е в този момент да не можете да извършите замисленото, само че в случай че започнете да вършиме проекти, ще се почувствате, като че ли към този момент стартирате да ги реализирате. Тъй като сте изцяло уверени в своята неотразимост, вероятността за нови запознанства е доста огромна. За страдание, започващите през този ден връзки надали ще са доста продължителни и постоянни. Все отново се надявайте и на делово предложение, което да е в сходство с Вашите упоритости и желания.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
Следвайте общоприетата логичност 2+2 е постоянно равно на 4, тъй че не е нужно да се пробвате да намерите нов отговор. Не се учудвайте, че някои хора Ви разочароват, а някои Ви радват и удивляват. За благополучие в този момент ще имате повече работа с последните. Има още едно предписание, което би трябвало да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкоз повече резултати ще получите. Така че в случай че желаете да получите по-големи резултати, би трябвало да съкратите обедната си отмора.

Скорпион
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Стрелец
Може би към този момент сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, защото и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате опрощение. Разбира се, и Вие от време на време изпитвате гняв, само че знаете, по кое време би трябвало да спрете, а в този момент този миг е пристигнал. Даже е време и да се повеселите. Заемете се по-късно с нещо друго.

Козирог
Ако са Ви скъпи основаните с някого връзки, или желаете да запазите своята известност, не предприемайте никакви съществени крачки през първата половина на деня. Вашата храброст в комбиниране с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушение на това, което сте създавали с огромен труд. Истината, която гласи, че би трябвало да се бърза постепенно, ще бъде доста подобаваща за втората половина на деня. С огромно внимание шлифовайте всеки подробност и тогава и в най-хлъзгавата обстановка ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР