ОВЕНДлъжни сте, въпреки че денят е почивен, да се вгледате

...
ОВЕНДлъжни сте, въпреки че денят е почивен, да се вгледате
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Проблеми със съседите за Овните, Телците да не се затварят у дома

ОВЕН

Длъжни сте, макар че денят е почивен, да се вгледате в себе си и да прецените дали не допускате неточност и дали вървите в вярната посока. Бъдете виновни към вашите служебни отговорности. Днес триумфите ви се дължат и на помощта, оказана ви в точния момент от вашите сътрудници. Не се поддавайте на въздействие в профил. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, поради злоба и опит да основат интриги в фамилията ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от вниманието ви. Възстановете хармонията в фамилните връзки, с цел да не се лишите от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас на работното място в този почивен ден, в случай че сте самоуверени и не допускате странични хора да ви разпореждат по какъв начин да се справите със служебните си отговорности. Ще се справите както постоянно добре, само че не и в случай че сте решили да се вършиме на незаменими. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят вкъщи, в случай че желаят да срещнат подобаващия сътрудник. Ако сте се срещнали през днешния ден с човек, който ви притегля, не бързайте със половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Успехът няма да ви изостави, в случай че в почивния ден не допускате ваши другари да ви занимават с проблемите си и да ви губят времето. На работното място не оставайте до късните вечерни часове. Съобразяването с публичното мнение е от голяма важност, в случай че ви следва да се заемете с нова задача и заемате виновен пост. Почивката вечерта е наложителна по тази причина останете с околните си и не канете посетители в дома си. Отдайте се на интимни диалози с половинката си, от дълго време не сте имали тази опция, само че и на полови удоволствия.

РАК

Начинанията в почивния ден може да не са по този начин сполучливи, както очаквате, макар че имате друга визия за тяхното развиване. Този  факт ви изнервя, само че се примирете. Не проявявайте гордостта си и потърсете помощ, в случай че срещате компликации на работното място. Очаквайте възстановяване на финансовото си състояние. Направете оглед на жилището, което имате желание да купите. Избягвайте изясняването на фамилни проблеми, разправиите с сътрудниците или с приятелите си. Вашата подозрителност ви основава проблеми и недоразумения в персоналния живот и ви лишава от полови удоволствия.

ЛЪВ

След като сте разрешили проблемите си в персоналния живот, в почивния ден успявате и в работата си. Днес ще докажете на вашите съперници какви са вашите недостижими професионални умения. Деловите срещи и диалози на работното място са сполучливи. Не допускайте да ви скапват настроението и да попречат на вашите проекти. Няма да ви липсват забавни запознанства. Ако не сте фамилни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от полови удоволствия.

ДЕВА

Бъдете виновни към служебните си отговорности, макар че деня е почивен. Само по този начин ще съумеете да покриете притесняващите ви неотложни разноски. Не давайте пари назаем. Не се ядосвайте и не критикувайте. Избягвайте неточности, които мъчно ще поправите. Бъдете изключително деликатни към новите настоятелен оферти. Имате удобната опция, в случай че не сте фамилни, да създадете семейство или най-малко да срещнете подобаващата половинка. За избралите деня за подписване на цивилен или църковен брак, звездите дават обещание щастливи години взаимен живот и полови наслаждения още тази нощ.

ВЕЗНИ

Успехът ви е обезпечен в почивния ден, в случай че сте виновни и упорити. За ваша приятна изненада ще реализирате хрумвания, които досега не получаваха поддръжка, само че в този момент сътрудниците ви са решили, че са доходни. Не надавайте ухо на интригите на работното място. Предпазвайте се от интервенция в препирня сред ваши сътрудници. Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени подозрения и ревнивост. Прибързаните промени поради невярност са неприемливи. Несемейните могат да основат семейство. Семейните да се отдадат на полови удоволствия, тъй като денят е отличен за забременяване на дълго чаканото дете.

СКОРПИОН

Бъдете правилни и в това време крайни, в случай че в почивния ден се постанова да се отбраните пред  вашите сътрудници. Проявете увереност и  не злоупотребявайте с положителните планове на началниците си, които ви толерират. Предпазвайте се от спорове, подбудени от вашата импулсивност. Проявата на отговорност към отговорностите ви е гаранция, че начинанията са сполучливи. Ще се чувствате добре измежду фамилията си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите връзки в роднинското си обграждане и да постигнете мечтаната естетика в връзките си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Не се тормозете от компликациите на работното място, тъй като те са значима умелост за вас в този почивен ден. Те съпътстват измененията, които сами пожелахте да предприемете. Следобед ще сте не запомнили за тях. Не се карайте с сътрудниците си, а им обяснете къде съгласно вас са пропуските им. Те може да имат друго мнение. Вечерта си останете вкъщи или излезте на разходка в парка, стига времето разрешава това, само че не ви поучавам да посещавате заведения. Вечеряйте вкъщи и се отдайте на отмора и, в случай че имате въодушевление, на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Дали в почивния ден ще жънете триумф или сами ще се неуспехите зависи от настроението ви и от умеенето да не обръщате внимание на опитите да омаловажават знанията ви. Причината за деловите ви проблеми е във ваша припряност и недомислените изявления в нечия щета. Намерете метод да се извините на сътрудниците си. Проблеми в фамилните връзки поради ревността на половинката ви към ваш флирта, който е кратковременен и не основава проблеми, ще провокират агресивното ви държание. Вечерта се откажете от опитите за фамилиарност и полови мигове. Виновни сте си сами.

ВОДОЛЕЙ

Преценете дали имате опция през този месец да пътувате и в този почивен ден организирайте по този начин времето си за идващите дни, че да заминете без терзание. Проявете самообладание на вашето работното място и ще се справите с непредвидените нови задания с къс период на осъществяване. Както постоянно вашето равнище е високо. Разчитайте на интуицията си. Не се карайте с околните си без значение дали повода е вашето въодушевление или някой вкъщи ви е ядосал. Спокойно разрешете фамилните проблеми.  Вечерта си почивайте и се откажете от половите удоволствия, в случай че не сте във форма.

РИБИ

Сутринта в почивния ден ще ви споходи професионален триумф. Бъдете уверени в силите си. Не се лишавайте от поддръжката на сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Всичко ще се подреди ненадейно добре, макар сте се тормозили поради липса на естетика в фамилните връзки, подбудени от намесата на ваши родственици. Семейството ви се нуждае от поддръжката ви, а вие отказвате да я дадете. Не допускайте ново отдалечаване на интимната си половинка и не се лишавайте от секс. Несемейните, които са срещнали подобаващата половинка, могат да се решат да сключат брак.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР