Овен Денят е просто чудесен. Чарът и авторитетът, които имате, ще

...
Овен
Денят е просто чудесен. Чарът и авторитетът, които имате, ще
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 31 май

Овен
Денят е просто превъзходен. Чарът и престижът, които имате, ще ви отворят не една врата. Постарайте се да задържите усещането като запазите положителния звук.

Телец
Май си отива, само че подаръците, които е донесъл, остават с вас. Благодарете на себе си, на живота си, на всички тези, които ви оказват помощ. Благодарете на грешките си и на насладите си. С всяка признателност сърцето ви ще се уголемява, а там всички проблеми намират решението си.

Близнаци
Основният проблем може да се окаже концентрацията. Толкова доста забавни неща има към вас, толкоз неща дърпат вниманието ви, че ще се наложи да вземете ограничения и да се фокусирате. Направете си проект, отделяйте някакво време на всяко нещо, само че единствено и само на него, без фейсбук, без интернет и телефони, единствено вие и задачата ви.

Рак
Последният майски ден може да ви донесе някои дребни неразположения. Каквото и да се случва, не се критикувайте, просто приемете нещата. Не осъждайте себе си, преценявайте обстановките. И не забравяйте - всичко е поправимо.

Лъв
Денят е преуспяващ, доста майски и доста пъстър. Не прекалявайте с удоволствията, ще се преситите. Отпивайте живота постепенно, на дребни глътки и с удоволствие.

Дева
Не подхранвайте илюзиите си с празни упования и очаквания. Разбира се, че е прелестно всичко да става елементарно, само че тогава какво ще ви подтиква да вървите напред. Колкото и да е неприятно, точно провокациите карат човек да израства.

Везни
Прекрасен ден за всевъзможни нови и невероятни неща. Общуването ще тече елементарно, прелестно и ще донесе доста благоприятни условия. Ден, в който може да започнете много значими неща.

Скорпион
Един ден за резултати. От вас се чака доста, само че подготвени ли сте да го дадете? Склонни ли сте да споделите себе си или задачите нещо друго? Резултатите са водещи през днешния ден.

Стрелец
Изпратете май с усмивка и нови стартове. Толкова прелестни неща можете да извършите, действайте, не отлагайте, извиненията не правят работа. Бъдете смели!

Козирог
Ако смятате, че някой ви оказва напън и ви принуждава за каквото и да било, запитайте се - самите вие защо и по какъв начин се потискате. Нали знаете, че всеки човек в живота ни е наше огледало. Огледайте се добре.

Водолей
Денят е удобен за цялостната ви реализация, както и за контакти, посредством които ще се стабилизирате в професионален проект. Приятна изненада от обичан човек.

Риби
Хубаво е през днешния ден да си останете вкъщи и да си починете. Неприятности в работата са ви изтощили до краен лимит. Направо си вземете отпуск. Обърнете внимание на децата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР