ОВЕНДенят е подходящ за довършване на започнати неща, за равносметка

...
ОВЕНДенят е подходящ за довършване на започнати неща, за равносметка
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 януари, понеделник

ОВЕН

Денят е подобаващ за дотъкмяване на стартирани неща, за равносметка и за преценка в какво сте били прави и къде сте позволили неточности. Не бива да се увличате прекалено много със самооценка. Просто си извършите заключения, които ще ви оказват помощ да избегнете повтарянето на неточности и заблуждението.

ТЕЛЕЦ

Днес са евентуални сполучливи покупки. Някои от вас ще се снабдят с неща, които от дълго време търсят. Подаръци и знаци на внимание ще ви изненадат, само че и зарадват. Вероятна е сантиментална среща.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте да отказвате необикновените оферти през днешния ден. На пръв взор може да наподобяват, като рисково премеждие, само че в случай че се опитате да вникнете в тях, ще разберете, че рискът е дребен. Слушайте интуицията си. Тя ще ви помогне да вземете вярното решение.

РАК

Денят ще е доста удобен за другарство с близки. Ако в последно време ви е било мъчно да се разбирате с някого, през днешния ден ще може да изгладите връзките си. Връзки, които са били сложни, могат да станат по-хармонични, в случай че сте откровени и не се страхувате да говорите за възприятията си.

ЛЪВ

По-добре е да си почивате и да отложите решенията на комплицирани проблеми. Днес ще ви бъде мъчно да се концентрирате и ще би трябвало да положите значително старания, с цел да се справите с някои елементарни ежедневни задания.

ДЕВА

Денят ще е удобен за творчество, както и за другарство с хора, чиито познания и опит могат да ви бъдат потребни. Ще научите доста нови неща и ще намерите приложение на получена неотдавна информация.

ВЕЗНИ

Днес е добре да помислите за себе си и да се занимавате с неща, които ви доставят наслаждение. Вероятни са дребни финансови приходи. Не бързайте да харчите полученото. Някои от вас ще чуят самопризнание, което са чакали дълго време.

СКОРПИОН

Денят ще стартира с приятни срещи. Някои от вас ще намерят съдружници, на които ще могат да разчитат дълго време. Ще имате опция да се помирите с някого, с който сте се карали или да възстановите връзка, за която сте съжалявали, че е завършила.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е удобен за извършване на покупки, само че не трябва да бързате с избора. Потърсете, проучете и в действителност ще се сдобиете с потребни неща за себе си и вашите близки. Ученето ще бъде елементарно и бързо ще запомняте всичко належащо.

КОЗИРОГ

Денят е подобаващ за по-големи покупки. Може да поръчате мебели или битова техника, както и неща за работа или учене. Вечерта ще е добра за някакво фамилно събитие или среща с далечни родственици.

ВОДОЛЕЙ

Днес би трябвало да внимавате с парите. Въздържайте се от спонтанни покупки и не сключвайте съглашения, в случай че не са били планувани по-рано. Със сигурност ще имате шанс в любовта.

РИБИ

Отложете делата и решаването на съществени проблеми. Денят ще е съвършен за отмора и приятни занимания. Може да се върнете към остаряло занимание, което ви е доставяло огромно наслаждение.

Източник: Марица
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР