ОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а

...
ОвенДенят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 февруари 2022 г.

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Постарайте се през днешния ден да не проявявате интензивност и изобщо нищо да не предприемате за смяна и възстановяване на вашите връзки. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за сходна активност. Ако Вашата половинка е обхваната от хрумвания за сходна активност, дано тя да работи и да прави измененията! И в случай че има нещо неправилно, дано тежи на нейната съвест...

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Вашият обичан човек през днешния ден ще се държи непредсказуемо и извънредно. Затояа забравете за когиката - тя напълно не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни
Този ден ще Ви донесе доста разнородни грижи, тъй че няма да можете да разчитате даже и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае какъв брой за това. Заедно с новата работа се появяват и нови хрумвания и фактически ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за повишаване на креативния Ви капацитет. Освен това, достиженията Ви са обилни, и като резултат ще имате ново и нови мотиви, да се гордеете със себе си. За страдание, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще пристигна време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте създали, по достолепие.

Скорпион
Вашите връзки са нужни на първо време на Вас и на Вашия обичан човек, а по-късно на многочислените родственици и другари. Затова през днешния ден се старайтте да ги устройвате в сходство със своите познания и показа за този развой, без да следвате препоръките на който и да било.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР